Ministrul Transporturilor: “Finalizăm anul acesta sectorul dintre Balș și Slatina pe drumul expres Craiova-Pitești”

de Paul Cosma
Joi, 20.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ministerul Transporturilor vrea să livreze anul acesta sectorul dintre Balş şi Slatina din drumul expres Craiova-Piteşti, astfel că şoferii care vor parcurge distanţa între Piteşti şi Craiova să nu mai intre în localităţile Balş şi Slatina, a declarat ministrul Cătălin Drulă.

“Noi ne concentrăm ca proiectele care sunt în derulare, aceste mari şantiere de autostradă, de drum expres, de poduri, să meargă cât mai bine, să ajungă cât mai repede la finalizare. Întotdeauna există acest ciclu de investiţii sezonal în construcţii, adică în februarie-martie încep lucrările, în decembrie trebuie să se pună ultimele operaţiuni înainte să vină vremea rea. Un proiect mare pe care ne propunem să îl livrăm anul acesta - şi avem promisiunea constructorului că îl va livra - este acel sector din drumul expres Craiova-Piteşti, între Balş şi Slatina. Practic, la sfârşitul anului, odată cu inaugurarea acestui sector, ar trebui ca, mergând de la Piteşti la Craiova sau de la Craiova la Piteşti, să nu mai intrăm în localităţile Balş şi Slatina,” a precizat ministrul Transporturilor în cadrul videoconferinţei “RoInvest”,

El a mai vorbit despre licitaţii restrânse foarte mari aflate în derulare şi de proiectele ce vor fi lansate.

"Zilele acestea iese licitaţia pentru Craiova-Lugoj, a cincea din trecerile Carpaţilor, care eu consider că sunt foarte importante, finalizăm documentaţiile tehnice pentru Autostrada A7, între Ploieşti şi Paşcani, primul sector de la Ploieşti la Buzău va fi scos zilele următoare la licitaţie pentru execuţie.

În august va fi probabil sectorul următor, de la Buzău la Focşani, iar următoarele, de la Focşani la Bacău şi de Bacău la Paşcani ar urma spre sfârşitul anului,” a mai spus oficialul.

Via news.ro

 

Comentarii (1)

  • Numai in vasluiu lui electrikkk nu se construiește nimic
    15 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru