Autostrada Pitești-Sibiu: lucrările pe lotul dintre Pitești și Curtea de Argeș încep în septembrie

de Paul Cosma
Joi, 26.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă că lucrările la lotul 5 al Autostrăzii Piteşti-Sibiu, un tronson de 30 de kilometri între Piteşti şi Curtea de Argeş, vor începe în 1 septembrie.

Șeful de la Transporturi continuă să fie activ în prezentarea stadiului de derulare pentru diferite proiecte de infrastructură rutieră, în special cele legate de autostrăzi și drumuri expres.

Ultimul anunț făcut de ministrul Drulă se referă la celebra autostrada Pitești-Sibiu, pe care autoritățile se “chinuie” să o construiască de ani buni.

“Tocmai a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul Piteşti-Curtea de Argeş al autostrăzii A1. Proiectarea a fost încheiată, intrăm în faza de execuţie. Constructorul este deja mobilizat în teren pentru a porni munca pe cei 30 de km ai şantierului,” a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Potrivit acestuia, este o investiţie complexă, cu o valoare de 1,7 miliarde de lei, care va cuprinde: 13 poduri, trei pasaje, un viaduct, trei noduri rutiere, două spaţii de servicii, două parcări de scurtă durată, două centre de coordonare şi întreţinere.

Via news.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru