Autostrada Pitesti sibiu

Joi, 25 Mai 2023 | Intern

Stadiul lucrărilor pe lotul 5 al autostrăzii Pitești - Sibiu

Lucrările pe lotul 5 al autostrăzii Pitești - Sibiu au ajuns la un stadiu fizic de aproximativ 33%, potrivit autorităților. Acesta ar putea fi gata în vara anului 2025.
Vineri, 17 Martie 2023 | Intern

Moment istoric: Încep lucrările la prima autostradă în zona montană a României

Autoritățile anunță că a fost emisă autorizația de construire a primei autostrăzi în zona montană a României. Este vorba despre tronsonul Tigveni - Curtea de Argeș, parte a autostrăzii Sibiu - Pitești.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Intern

Autostrada Sibiu-Pitești: se lansează primele oferte pentru secțiunea care traversează munții

Termenul de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 peste Carpați din Autostrada Sibiu - Pitești este 20 septembrie, a declarat Cătălin Drulă, la prezentarea bilanțului de opt luni în fruntea Ministerului Transporturilor.
Joi, 26 August 2021 | Intern

Autostrada Pitești-Sibiu: lucrările pe lotul dintre Pitești și Curtea de Argeș încep în septembrie

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă că lucrările la lotul 5 al Autostrăzii Piteşti-Sibiu, un tronson de 30 de kilometri între Piteşti şi Curtea de Argeş, vor începe în 1 septembrie.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Intern

Autoritățile lansează noi promisiuni: "Autostrăzile Pitești - Sibiu și Comarnic - Brașov vor fi realizate în 5 ani"

Autostrăzile Pitești - Sibiu și Comarnic - Brașov vor fi finalizate în termen de 5 ani, potrivit declarațiilor făcute de premierul României.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | Intern

Promisiuni pentru Dacia şi Ford: autostrăzile Piteşti - Sibiu şi Craiova - Piteşti vor fi inagurate în 2021 şi, respectiv, 2020

Dacia şi Ford primesc noi promisiuni în privinţa infrastructurii. Autostrăzile Piteşti - Sibiu şi Craiova - Piteşti ar urma să fie inagurate în 2021 şi, respectiv, 2020.
Miercuri, 09 Martie 2016 | Intern

Promisiuni electorale: primele două tronsoane din autostrada Sibiu - Piteşti ar putea fi inaugurate în 2019

Tronsoanele Piteşti - Curtea de Argeş şi Sibiu - Câineni din cadrul autostrăzii Piteşti - Sibiu ar putea fi deschise traficului în 2019, înainte ca întregul drum să fie finalizat în 2021.
Duminica, 10 Ianuarie 2016 | Intern

Previzibil, avem un nou termen pentru autostrada Sibiu - Piteşti: 2023

Chiar credeaţi că lucrările la autostrada Sibiu - Piteşti vor fi terminate în 2020? Autorităţile ne "liniştesc": cel mai important proiect de infrastructură ar putea fi gata abia la sfârşitul anului 2023.
Sambata, 19 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada Sibiu - Piteşti va avea 9 tuneluri, dintre care unul de aproape 3 kilometri

Autostrada Sibiu - Piteşti va trece prin Curtea de Argeş, va face legătura cu Râmnicu Vâlcea şi va avea nu mai puţin de 9 tuneluri, dintre care unul de 2.8 kilometri.
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Autostrada Pitești-Sibiu este cu un pas mai aproape: lucrările ar putea începe în 2016

CNADNR a semnat contractul de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Pitești-Sibiu. Lucrările ar putea demara în 2016, spun oficialii organizației.
Joi, 04 Iunie 2015 | Intern

Guvernul le promite celor de la Dacia finalizarea autostrăzii Pitești-Sibiu până în 2020

Autostrada Pitești-Sibiu este prioritatea numărul unu a Masterplanului de transporturi al României și va fi finalizată în 2020, a promis astăzi, în numele Premierului, un oficial al Guvernului în fața celor de la Dacia.
Joi, 16 Aprilie 2015 | Intern

Proteste la Dacia: angajaţii uzinei cer realizarea autostrăzii Sibiu-Piteşti

Aproape 10.000 de angajaţi Dacia au participat la un protest în centrul oraşului Mioveni. Salariaţii producătorului argeşean au criticat guvernul pentru întârzierea lucrărilor la autostrada sibiu - Piteşti.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Intern

Drumul Expres Piteşti - Sibiu va fi transformat ulterior în autostradă

Ministrul Transporturilor a anunţat că traseul Sibiu - Piteşti va fi transformat în autostradă, dar va fi construit iniţial în configuraţia de drum expres, titrează Ziarul Financiar.
Joi, 19 Ianuarie 2012 | Intern

Autostrada Piteşti-Sibiu: licitaţie la toamnă, fonduri de la Uniunea Europeană. Vezi pe unde va trece

Compania Naţională de Autostrăzi a anunţat că licitaţia pentru tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti (116 kilometri) va avea loc în această toamnă. Automarket vă oferă harta traseului autostrăzii care ne va duce de la Bucureşti la Sibiu în două ore.

Tag-uri similare

autostrada sibiu, autostrada pitesti, autostrada Pitesti sibiu, Coridul 4 pan european
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru