Autostrada sibiu

Marti, 13 Octombrie 2015 | Intern

Raport CNADNR: Secțiuni ale lotului 3 din Autostrada Sibiu-Orăștie vor fi reconstruite

România Liberă a obținut o notă de constatare internă a CNADNR în care se recomandă demolarea stratului de rulare al lotului trei al autostrăzii Sibiu-Orăștie. Segmentul are o lungime de 22 de kilometri și a fost ultimul deschis circulației.
Miercuri, 26 August 2015 | Intern

CNADNR își remediază greșelile: secțiunea cu probleme a autostrăzii Sibiu-Orăștie este în reparații

După ce a concediat un oficial pe motiv că a anunțat că o secțiune a autostrăzii Sibiu-Orăștie este periculoasă, CNADNR a inițiat restricții de circulație pe acel sector și a demarat o reparație.
Miercuri, 12 August 2015 | Intern

CNADNR a suspendat din funcție directorul care a declarat că autostrada Sibiu-Orăștie este periculoasă

Alin Goga, directorul adjunct de investiții din cadrul Direcției Drumuri și Poduri Craiova, a fost suspendat din funcția de la CNADNR după ce a declarat că un segment al autostrăzii Sibiu-Orăștie este periculos și ar trebui închis circulației.
Marti, 28 Iulie 2015 | Intern

Fost ministru al Transporturilor: "Trebuie oprită circulația pe lotul 3 din autostrada Sibiu-Orăștie"

Alexandru Nazare, un fost Ministru al Transporturilor, a declarat că lotul trei din Autostrada Sibiu-Orăștie este periculos pentru cei care îl parcurg și că ar trebui oprită circulația pe acesta pentru siguranța cetățenilor.
Joi, 16 Aprilie 2015 | Intern

Proteste la Dacia: angajaţii uzinei cer realizarea autostrăzii Sibiu-Piteşti

Aproape 10.000 de angajaţi Dacia au participat la un protest în centrul oraşului Mioveni. Salariaţii producătorului argeşean au criticat guvernul pentru întârzierea lucrărilor la autostrada sibiu - Piteşti.
Marti, 07 Aprilie 2015 | Intern

Şeful Dacia: "Dacă autostrada Sibiu-Piteşti nu este gata până în 2020, trebuie să luăm măsuri"

Nicolas Maure, preşedintele Automobile Dacia, consideră că nu există niciun motiv justificat pentru care Autostrada Sibiu-Piteşti să nu fie finalizată până în 2020, dar că va lua măsuri dacă acest lucru nu se va întâmpla, titrează 0-100.ro.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Intern

Drumul Expres Piteşti - Sibiu va fi transformat ulterior în autostradă

Ministrul Transporturilor a anunţat că traseul Sibiu - Piteşti va fi transformat în autostradă, dar va fi construit iniţial în configuraţia de drum expres, titrează Ziarul Financiar.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Intern

Autostrăzi în România: lotul 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu va fi inaugurat în 14 noiembrie, deşi mai necesită lucrări

Lotul 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu va fi inaugurat cu două zile înainte de turul doi al alegerilor prezindenţiale 2014. Jurnaliştii de la mai multe publicaţii susţin că tronsonul de autostradă nu este încă finalizat şi prezintă risc de alunecări de teren.
Marti, 30 Septembrie 2014 | Intern

Guvernul României abandonează autostrada Piteşti-Sibiu şi propune Ploieşti-Braşov-Sibiu

O nouă propunere de masterplan de transporturi al României renunţă la autostrada A1 Piteşti-Sibiu în favoarea autostrăzii Ploieşti-Braşov-Sibiu, titrează Economica.net.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Intern

Ultimul segment al autostrăzii Sibiu-Orăştie va fi finalizat în luna noiembrie

Lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie, ultimul necesar completării traseului de 92 de kilometri, va fi dat în folosinţă până la finele lunii noiembrie, promite Dan Şova, Ministrul Transporturilor.
Marti, 18 Martie 2014 | Intern

Autostrada Sibiu-Piteşti a redevenit prioritară pentru Guvern

Tronsonul de autostradă dintre Sibiu şi Piteşti, esenţial atât pentru succesul uzinei Dacia, cât şi pentru creşterea exporturilor româneşti, va fi construcţie prioritară pentru Guvern, arată un document prezentat de Hotnews.
Joi, 19 Ianuarie 2012 | Intern

Autostrada Piteşti-Sibiu: licitaţie la toamnă, fonduri de la Uniunea Europeană. Vezi pe unde va trece

Compania Naţională de Autostrăzi a anunţat că licitaţia pentru tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti (116 kilometri) va avea loc în această toamnă. Automarket vă oferă harta traseului autostrăzii care ne va duce de la Bucureşti la Sibiu în două ore.

Tag-uri similare

autostrada sibiu, autostrada pitesti, autostrada Pitesti sibiu, Coridul 4 pan european
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru