Pasajul Berceni, deschis circulației. Va elimina ambuteiajele din zona de sud a capitalei

de Tiberiu Safta
Luni, 26.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor, a anunțat oficial că Pasajul Berceni este deschis circulației. Noul pasaj va fluidiza traficul din zona de sud a Bucureștiului.

Începând de duminică, 25 iunie, Pasajul Berceni a fost deschis oficial circulației rutiere. Anunțul a fost făcut chiar de către ministrul transporturilor Sorin Grindeanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Circulație deschisă pe Pasajul Berceni! Constructorul va continua să amenajeze zona de sub pasaj și trebuie să finalizeze lucrările cel mai târziu luna viitoare. El va asigura și managementul de trafic”, a scris acesta pe pagina sa oficială.

Grindeanu a mai adăugat că noul pasaj va fluidiza traficul din zona de sud a Bucureștiului și că „Este eliminat, astfel, încă un punct care provoca ambuteiaje, la intersectarea la nivel a Centurii Capitalei (între Popești Leordeni și Jilava) cu traseul Șoseaua Berceni (București) - Comuna Berceni (DJ401).”

via Ministerul Transporturilor

Comentarii (4)

  • Oare ce au avut ăștia in cap când au făcut acel giratoriu suspendat…
    0 3
  • Fluidizarea traficului…
    1 1
  • e facut cu cap, cine vrea sa iasa din Bucuresti spre sud o poate face pe sub pasaj, repede fara niciun sens giratoriu ori pasarela, bretea si se fluidizeaza fluxul din si inspre oras, iar avand giratoriu la centura poti intra linistit in fluxul de trafic de pe centura, doar cu bretea si cedeaza era greu sa intri pe centrua daca pe centura se mergea cu 60-70 km\h, asa cu giratoriu cei de pe centura intra in sensul giratoriu si sunt obligati sa reduca viteza facilitand intrarea celorlalti in fluxul de trafic.
    3 0
  • In teorie pare interesant… practica ne omoara… ați circulat pe acolo?… aveți vizibilitate pt a va asigura?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru