Craiova - Pitesti

Joi, 28 Iulie 2022 | Intern

De astăzi se poate circula pe întregul tronson 2 al Drumului Expres Craiova - Pitești

Circulația rutieră a fost deschisă pe Lotul 2, Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitești. Așadar, acum se poate circula pe întregul tronson 2, anunță ministrul Transporturilor.
Vineri, 22 Iulie 2022 | Intern

Drumul Expres care ocolește Slatina va fi deschis circulației în 28 iulie

Tronsonul Drumului Expres Craiova - Pitești, care ocolește Slatina (cu o lungime de peste 20 de kilometri), va fi deschis circulației în 28 iulie, anunță premierul Nicolae Ciucă și ministrul Transporturilor.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Intern

Autoritățile recunosc că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi gata în 2030, dar apar noi promisiuni: "Vom lucra la 3.000 de kilometri de autostradă"

Autoritățile au anunțat că autostrada Sibiu - Pitești nu va fi terminată nici până în 2030, însă în același timp anunță că vor începe lucrări la 3.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Intern

Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: tronsonul de 58 de kilometri dintre Craiova și Slatina ar trebui finalizat în 3 ani

Contractele pentru primele două loturi ale drumului expres Craiova - Pitești au fost semnate în această săptămână, astfel că lucrările la tronsonul Craiova - Slatina ar trebui finalizate peste 3 ani.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Intern

Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: lucrările vor dura cel puțin 3 ani

Drumul expres Craiova - Pitești va necesita un an pentru proiectare și alți doi ani pentru execuția lucrărilor, potrivit anunțului pentru lansarea licitației.
Luni, 19 Iunie 2017 | Intern

Primele detalii despre drumul expres Craiova - Pitești: va avea două benzi pe sens și se va circula cu maxim 130 km/h

Drumul expres Craiova - Pitești va avea o lungime de 121 de kilometri, câte două benzi pe sens, iar viteza maximă va fi similară cu cea de pe autostrăzi, de 130 km/h.
Sambata, 08 Aprilie 2017 | Intern

Autostrada Pitești - Craiova se transformă în drum expres: lucrările ar putea începe în 2018

Autoritățile au anunțat că autostrada Pitești - Craiova va fi realizată de fapt în regim de drum expres, iar lucrările ar putea demara la începutul anului viitor.

Tag-uri similare

Craiova - Pitesti, Autostrada Pitesti - Craiova, drum expres Pitesti - Craiova, Pitesti - Craiova
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru