Stadiul lucrărilor pe lotul 3 al "Autostrăzii Ford". Ar putea fi deschis în toamnă

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 08.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Regionala de Drumuri Craiova anunță că lotul al Drumului Expres Craiova - Pitești a ajuns la un stadiu fizic de execuție de 63%. Tronsonul de drum ar putea fi deschis circulației în toamna acestui an.

Drumul Expres Craiova - Pitești este unul foarte important pentru infrastructura rutieră din România și, mai ales, pentru uzina Ford de la Craiova.

Lotul 3 al așa numitei Autostrăzi Ford, cu o lungime de 32 de kilometri, a ajuns la un stadiu fizic de execuție de 63%, transmit cei de la Profit.ro. Tronsonul se întinde de la Slatina la Colonești și ar putea fi deschis circulației în toamna acestui an.

Termenul inițial era luna ianuarie 2024.

În ceea ce privește lotul 4, Colonești - Pitești, cu o lungime de 32 de kilometri, stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 10%. Constructorii estimează că această porțiune va fi gata la jumătatea anului viitor.

via Profit.ro

Comentarii (10)

  • Si Dacia Pitesti se plangea de autostrada! Si au mutat productia lui Spring in China.O fi mai ieftin de adus de acolo,cu vaporul,trenul,Oricum si cu Ford si fara,tot trebuia un drum normal pt zilele care le traim
    10 1
  • Deocamdata santierul e abandonat, Muncitorii s-au mutat pe A7.
    4 0
  • Mircea Badea
    chiar era nevoie de podul ala?!

    de ce nu cheama chinezii? intr-un an ne umplu de autostrazi care nici nu "aluneca".
    4 4
  • ca nu au cum sa spele bani cu chinezii, de aia nu ii cheama. voi votati in continuare, sa mariti caracatita
    6 3
  • Banditos
    Pe chinezi puteti sa vi-i bagati fix acolo unde nu rasare soarele. Dar nu prea mult sa ramana steagul rosu la vedere.

    Succes!
    8 4
  • andrei
    cu chinezii sa faci tu autostrazi. din alea platite de 3 ori, ca in muntenegru, de a ajuns statul dator vandut chinezilor. fa tu cate vrei cu ei.
    7 2
  • Deleagu
    Tovarasul Ponta era croit sa faca "afaceri" cu chinezii. Ne-a trecut glontul pe la ureche, spre deosebire de saracii din Muntenegru si multe alte exemple prin Africa care sunt datori vanuti Partidului Comunist Chinez pentru multi ani de acum inainte. Chinezii au un scop bine pus la punct. Depinde cine cade in plasa, si cine nu... Nu or fi Europenii sau Americanii cele mai mari usi de biserica, insa nu se compara cu China (si rusia). Cine vrea sa testeze pe pielea lui, e liber sa o faca...
    8 2
  • Mircea Badea
    pare ca multi se dau pe autostrada americanilor(de miliarde)..asa ceva...ce va mai plac lanturile...
    2 6
  • Banditos
    @M Badea,

    las-o jos ca macane!
    3 3
  • Deleagu
    Da, ne dam multi pe autostrada Romanilor (daca ne referim la aceeasi autostrada). Este construita de romani, pentru romani, si apropo, nu platesti taxa de intrare pe autostrada la nimeni. Doar romanii au de castigat de pe urma acestei autostrazi. Americanii de la Ford faceau masini la Craiova si fara autostrada. Doar noi ne chinuiam pe aici prin Oltenia. Si de pe urma americanilor de la Ford cel mai mult tot romanii beneficiaza prin atatea mii de locuri de munca create, si da, poate ca au pus presiune sa se faca aceasta autostrada mai repede decat ne-ar fi facut-o "politicienii" nostri de 2 lei gauriti...
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru