Autostrazi

Luni, 27 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

BMW, Daimler, Ford și Volkswagen pregătesc stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice pe toate autostrăzile Europei: România nu este pe lista inițială

BMW, Daimler, Ford și Volkswagen, în parteneriat cu grupul petrolier Shell, vor să construiască o rețea de stații de încărcare rapidă mașinile electrice pe toate autostrăzile din Europa.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | Industrie

Soluția BMW la problema traficului: drumuri suspendate doar pentru biciclete electrice

Grupul BMW propune construcția de drumuri suspendate doar pentru bicicletele electrice, ca soluție la problema traficului din orașe.
Vineri, 27 Octombrie 2017 | Intern

Noi probleme pe autostrada "demolată": fisuri, crăpături și denivelări pe un tronson de 70 de metri de pe Sibiu-Sebeș

CNAIR a impus o limită de viteză de 60 km/h pe o distanță de 200 de metri de pe autostrada Sibiu-Sebeș ca urmare a apariției unor fisuri, crăpături și denivelări.
Marti, 27 Iunie 2017 | Intern

Primele detalii despre construcția autostrăzii Sibiu - Pitești: cele mai ușoare secțiuni necesită 4 ani de lucrări

Construcția primei secțiuni din autostrada Sibiu - Pitești va dura 3 ani, în timp ce ultima secțiune va necesita 4 ani de lucrări, însă nu este clar când vor începe efectiv lucrările la cele două șantiere.
Luni, 06 Martie 2017 | Intern

Autostrada A1 are încă 15 kilometri: un tronson din segmentul Lugoj-Deva, deschis luni circulației publice

Luni, 6 martie, se deschide traficul rutier pe încă 15 kilometri din cadrul lotului 2 al Autostrăzii Lugoj - Deva (Autostrada A1), între localitățile Dumbrava și Margina.
Miercuri, 22 Februarie 2017 | Intern

Promisiuni pentru autostrăzi, ediţia 2017: în acest an vor fi inauguraţi 90 de kilometri

Ministerul Transporturilor susţine că România va inaugura în acest an circa 90 de kilometri de autostradă şi va moderniza 275 de kilometri de drumuri naţionale.
Vineri, 17 Februarie 2017 | Intern

Starea autostrăzilor la început de 2017: niciun ban pentru startul lucrărilor la Sibiu - Pitești, dar se alocă fonduri pentru Comarnic - Brașov

Autoritățile nu au alocat niciun ban pentru începerea lucrărilor la autostrada Sibiu - Pitești, însă vor să acorde fonduri din împrumuturi pentru execuția controversatului tronson Comarnic - Brașov.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Intern

"Autostrada demolată" are din nou probleme: circulaţia pe un sector de 250 de metri, restricţionată la 60 km/h din cauza denivelărilor

Autostrada Orăştie - Sibiu are o restricţionare de 60 km/h pe sensul spre Sibiu în zona kilometrului 286, ca urmare a unor denivelări apărute în apropierea zonei care a fost demolată anul trecut.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Intern

Autostrăzi în 2017: tronsoane finalizate, dar impracticabile. Autorităţile nu promit niciun kilometru nou deschis circulaţiei

România are 19 kilometri de autostradă finalizaţi, dar care nu pot fi utilizaţi, iar în acest an povestea s-ar putea repeta cu alţi 40 de kilometri. Poate tocmai de aceea, noul ministru al Transporturilor nu promite niciun kilometru nou de autostradă în 2017.
Marti, 29 Noiembrie 2016 | Intern

Ne pregătim de iarnă: trei sferturi dintre drumurile naţionale şi autostrăzi riscă să fie blocate dacă ninge abundent

Peste 75% dintre drumurile naţionale riscă să fie blocate în cazul unor ninsori abundente, inclusiv cele care leagă Bucureştiul de zonele montane şi de Moldova. Pe listă se află şi autostrăzile A1 şi A2.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | Intern

Traseul autostrăzii Sibiu-Piteşti a fost avizat: 6 tuneluri şi 10 noduri rutiere pentru drumul care va lega cele două orașe

Autorităţile au avizat traseul integral al autostrăzii Sibiu-Piteşti, care va include cel puţin 6 tuneluri şi 10 noduri rutiere pe o lungime totală de circa 123 de kilometri.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Intern

Traseul autostrăzii A3 Transilvania a fost modificat: Braşovul va avea legătură directă cu Sibiul. Autostrada A10 dispare

Tronsonul Făgăraş - Sighişoara - Târgu Mureş din cadrul autostrăzii A3 Transilvania nu se va mai realiza, întrucât traseul a fost schimbat pe noua ruta Braşov - Sibiu - Sebeş - Turda.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 Octombrie 2016 | Intern

Pleci la mare în toamna asta? Traficul pe autostrada Bucureşti - Constanţa, restricţionat la o bandă pe sens cu 60 km/h între Lehliu şi Feteşti

Au început lucrările de reparaţii la autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, din cauza cărora traficul rutier va fi restricţionat la o bandă pe sens cu 60 km/h între Lehliu şi Feteşti până în 15 noiembrie.
Luni, 10 Octombrie 2016 | Intern

Undă verde pentru autostrada demolată: lotul 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu se redeschide în 10 octombrie

Autostrada Orăştie - Sibiu, demolată pe o lungime de câteva sute de metri ca urmare a surpării terenului, va fi redeschisa traficului luni, 10 octombrie.
Marti, 04 Octombrie 2016 | Intern

Pe hârtie totul este perfect: lista autostrăzilor şi drumurilor expres pe care România vrea să le construiască până în 2036

Autostrada Montană, Autostrada Moldova şi Drumurile Expres Muntenia, Dobrogea şi Brasovia ar trebui să completeze infrastructura rutieră a României până în 2036.
Marti, 27 Septembrie 2016 | Intern

Autostrada Sibiu - Orăştie rămâne închisă pe termen nelimitat: autorităţile dau vina pe ploi

Circulaţia pe lotul 3 al autostrăzii Sibiu - Orăştie nu va fi reluată la sfârşitul lunii septembrie, aşa cum fusese planificat iniţial, iar autorităţile dau vina pe ploi pentru nefinalizarea la timp a lucrărilor.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | Intern

Promisiuni pentru Dacia şi Ford: autostrăzile Piteşti - Sibiu şi Craiova - Piteşti vor fi inagurate în 2021 şi, respectiv, 2020

Dacia şi Ford primesc noi promisiuni în privinţa infrastructurii. Autostrăzile Piteşti - Sibiu şi Craiova - Piteşti ar urma să fie inagurate în 2021 şi, respectiv, 2020.
Marti, 16 August 2016 | Intern

Promisiuni fanteziste: România va construi 300 de kilometri de autostradă în doi ani şi va ajunge la o reţea de 1.000 de kilometri în 2018

Autorităţile susţin că până la jumătatea anului 2018 România va avea peste 1.000 de kilometri de autostradă, însă acest lucru presupune inaugurarea a 300 de kilometri într-un interval de numai 2 ani.
Joi, 11 August 2016 | Tehnologie

Radarul care ar face ravagii pe autostrăzile României: este controlat prin telecomandă, are autonomie de 5 zile şi este antiglonţ

Cum sună ideea unui radar mobil operat prin telecomandă care are autonomie de 5 zile şi sistem de protecţie antiglonţ? Pentru moment, acesta va fi folosit pe autostrăzile germane pe care a fost impusă o viteză maximă.
Miercuri, 10 August 2016 | Intern

Autorităţile ignoră avertismentele: proiectul de refacere a autostrăzii Orăştie - Sibiu a fost aprobat, circulaţia va fi reluată în septembrie

Autorităţile au aprobat un proiect de refacere a porţiunii de 200 de metri din cadrul autostrăzii Orăştie - Sibiu care a fost demolat, iar circulaţia va fi reluată în septembrie, în ciuda avertismentelor formulate de specialişti.

Tag-uri similare

China, Autostrazi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru