Autostrada A1 are încă 15 kilometri: un tronson din segmentul Lugoj-Deva, deschis luni circulației publice

de Daniel Popescu
Luni, 06.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luni, 6 martie, se deschide traficul rutier pe încă 15 kilometri din cadrul lotului 2 al Autostrăzii Lugoj - Deva (Autostrada A1), între localitățile Dumbrava și Margina.

România are începând de astăzi încă un tronson de autostradă deschis circulației publice. Potrivit unui anunț oficial al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), tronsonul de 15 kilometri dintre localitățile Dumbrava și Margina din cadrul Autostrăzii Lugoj - Deva, care face parte din Autostrada A1, va fi inaugurat luni, 6 martie, la ora 17:30.

Informația a fost dezvăluită în premieră de publicația Economica încă de săptămâna trecută, însă la vremea respectivă a fost infirmată.

Urmareste Automarket
"CNAIR informează că astăzi, 6 martie, începând cu ora 17:30, se va deschide circulația rutieră pe Autostrada Lugoj – Deva, Lot 2 km 27+620 - km 56+220, Sectoarele A, B, C și Nodul Rutier Margina.
În perioada 28.02.2017 – 02.03.2017, Comisia de Recepție la terminarea lucrărilor a inspectat și a analizat lucrările executate în cadrul acestui proiect. Această Comisie a admis realizarea Recepției, fiind semnat și Procesul Verbal de Recepție la terminarea lucrărilor"
, precizează CNAIR într-un comunicat de presă.

Lotul 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva are o lungime totală de 28 de kilometri. Tronsonul Dumbrava - Margina este finalizat de la sfârșitul anului trecut, însă nu a putut fi deschis circulaţiei până acum pentru că nu a fost avizat pentru recepţia lucrărilor. Într-o situație asemănătoare este și un segment de 4 kilometri din cadrul autostrăzii Bucureşti - Braşov, însă acesta va fi inaugurat doar după terminarea unui alt tronson de 3.3 kilometri care face legătura cu strada Petricani din Bucureşti.

Via Economica, CNAIR

Comentarii (3)

  • Waaaa...15 Km...o adevarata performanta. Oare cum au reusit? In 2 ani 15 Km...sunt curios daca or sa tina ca si restul autostrazii (ca de cand o stiu eu, tot in reparatii este
    1 0
  • andrei
    au reusit cum reusesc toti. asa sunt impartite toate, pe tronsoane pe care se lucreaza in paralel. daca au termen de 24 de luni doar nu erau sa il termine in 5-6.

    nu mai stiu daca asta e tronsonul cu tuneluri pe deasupra carora sa treaca ursii ca era o problema cu un tronson. s-ar putea sa fie altul de acolo, de pe deva-timisoara.

    grav nu e asta, ci ca nu se apuca de pitesti-sibiu. de bine, de rau, pe deva-timisoara sunt toate sectoarele in lucru, din ce tin minte.
    1 0
  • @andrei da...dar pe sectorul de drum unde nu s-a terminat autostrada...este un infern. Se circula bara la bara. Practic pana in deva este o coloana...mai deasa sau mai rara. Atat. Ala trebuie terminat urgent (Am fost anul trecut, 2 drumuri de constanta si unul de bucuresti). Sa-mi fie cu iertare...dar nu este asa de aglomerat pe valea oltului. Practic toata legatura dintre europa si centru-estul romaniei se face pe straduta aia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru