CNAIR

Joi, 23 Februarie 2023 | Intern

Se caută soluții pentru a menține Transfăgărășanul deschis cât mai mult timp

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere caută soluții viabile pentru modernizarea DN7C - Transfăgărășan, astfel încât drumul montan să fie deschis circulației pentru o perioadă cât mai lungă.
Luni, 20 Februarie 2023 | Intern

Autostrada Soarelui: Circulație închisă pe sensul spre litoral, în zona podului de la Cernavodă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță închiderea circulației rutiere, pe sensul spre litoral, în zona podului de la Cernavodă. Reîncep lucrările de reabilitare.
Joi, 29 Decembrie 2022 | Intern

A fost deschisă circulația pe centura Tecuci, la 7 ani de la începerea inițială a lucrărilor

A fost deschisă circulația rutieră pe Varianta Ocolitoare Tecuci. Acest tronson de drum are o lungime de aproximativ 7 kilometri, iar contractul inițial a fost semnat în 2015.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Intern

A fost desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autostrăzii Bacău - Pașcani

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autotrăzii Bacău - Pașcani, cu o lungime de 30.3 kilometri.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Intern

ÎN SFÂRȘIT: Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu - Pitești, deschiși circulației

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că primii kilometri ai autostrăzii Sibiu - Pitești au fost deschiși circulației rutiere. Este vorba despre tronsonului dintre Sibiu și Boița.
Marti, 15 Noiembrie 2022 | Intern

CNAIR: Mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan, închise din cauza condițiilor meteo

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că mai multe sectoare din Transalpina și Transfăgărășan vor fi închise, începând cu data de 17 noiembrie, din cauza condițiilor meteo.
Marti, 20 Septembrie 2022 | Intern

Autostrada Moldovei: A fost desemnat constructorul pentru întreg segmentul Buzău - Focșani

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat constructorul pentru ultimele două tronsoane din autostrada care va lega Buzăul de Focșani, parte din așa numită Autostradă a Moldovei (A7).
Joi, 26 Mai 2022 | Intern

Cum progresează podul peste Dunăre de la Brăila: a fost montat mai bine de jumătate din tablier

În prezent, constructorul podului peste Dunăre de la Brăila a montat mai bine de jumătate din tablierul metalic. Podul ar urma să fie deschis până la finalul anului.
Marti, 24 Mai 2022 | Intern

Imagini din dronă cu secțiunea 1 a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești. Ar putea fi deschisă anul acesta

Autostrada A1 Sibiu - Pitești este împărțită în 5 secțiuni. Pe primul tronson, cu o lungime de 13.17 kilometri am putea circula până la finalul acestui an, după cum arată imaginile filmate cu drona.
Marti, 10 Mai 2022 | Intern

Centura Capitalei: Al doilea giratoriu suspendat ar putea fi gata anul acesta

Al doilea giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei, cel de la Berceni, ar putea fi gata anul acesta. Tablierul circular a fost montat complet, iar proiectul a ajuns la un stadiu de aproape 53%.
Marti, 15 Februarie 2022 | Intern

CNAIR: Reîncep lucrările de reabilitare a Podului de la Cernavodă

Lucrările de reabilitare a Podului de la Cernavodă sunt programate să reînceapă în perioada 15 februarie - 21 aprilie 2022, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Marti, 08 Februarie 2022 | Intern

S-a semnat contractul pentru începerea lucrărilor la Secțiunea 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești

Ministerul Transporturilor a anunțat că a fost semnat un contract în valoare de aproape 1 miliard de euro pentru construirea Secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești, care va traversa Carpații. Porțiunea de drum va fi gata în 2027.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 31 Ianuarie 2022 | Intern

VIDEO: Stadiul lucrărilor la drumul expres Brăila - Galați. Ar trebui să fie gata în 2023

Un video din dronă ne arată în ce stadiu se află drumul expres care se construiește în prezent între Brăila și Galați. Lucrările au început în luna octombrie 2021 și ar trebui finalizate până în toamna lui 2023.
Marti, 11 Ianuarie 2022 | Intern

Drum de mare viteză București - Alexandria: a fost ales câștigătorul care va elabora studiul de fezabilitate

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a ales câștigătorul care va elabora studiul de fezabilitate pentru viitorul drum de mare viteză București - Alexandria. Durata contractului este de 17 luni.
Luni, 27 Decembrie 2021 | Intern

În ce stadiu se află drumul de mare viteză Craiova - Drobeta Turnu Severin - Lugoj

Compania de Austostrăzi anunță că a fost desemnat câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției drumului de mare viteză Craiova - Drobeta Turnu Severin - Lugoj. Acesta va avea o lungime de circa 250 de kilometri.
Marti, 14 Decembrie 2021 | Intern

Prima "autostradă nemțească" din România va fi inaugurată înainte de termen

Potrivit celor mai recente informații, noul drum expres din beton către podul Giurgiu - Ruse, supranumit și prima "autostradă nemțească" de la noi din țară, va fi deschis circulației în jurul datei de 20 decembrie. Înaintea termenului contractual.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Intern

Un tronson din Autostrada Transilvania, construit în 16 luni, va fi dat în folosință mai devreme

Un tronson de aproape 9 kilometri (din care 4.5 km autostradă) din Autostrada Transilvania este aproape gata și așteaptă să fie inaugurat. Porțiunea de drum a fost construită în aproape 16 luni și va fi deschisă circulației mai devreme decât era prognozat
Vineri, 26 Noiembrie 2021 | Intern

A fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului expres București - Târgoviște

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că a fost semnat contractul pentru elaborarea studiilor de Prefezabilitate și Fezabilitate ale viitorului drum expres București - Târgoviște.
Vineri, 29 Octombrie 2021 | Intern

Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda este aproape gata. A fost asfaltat în întregime

Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, cu o lungime de aproximativ 25 de kilometri, este aproape gata. Întregul tronson a fost deja asfaltat, stadiul fizic al lucrărilor fiind acum la 90%.
Marti, 26 Octombrie 2021 | Intern

Pregătiri de iarnă: se închide Transfăgărășanul. Circulația rămâne închisă pe Transalpina

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că circulația rutieră pe Transfăgărășan va fi închisă începând de luni. Este vorba despre porțiunea dintre km Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă.

Tag-uri similare

Autostrazi, autostrazi in Romania, CNAIR, Orastie - Sibiu, autostrada Sibiu - Orastie, autostrada demolata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru