CNAIR

Luni, 25 Octombrie 2021 | Intern

Va fi construit un drum expres București - Târgoviște: 2 benzi pe sens și nu va trece prin localitați

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea Studiului de Fezabilitate a noului drum expres care va lega Bucureștiul de Târgoviște.
Vineri, 01 Octombrie 2021 | Intern

Zi istorică pentru Centura Bucureștiului: Pasajul Mogoșoaia, inaugurat cu 6 luni mai devreme

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat deschiderea traficului pe Pasajul Mogoșoaia.
Marti, 28 Septembrie 2021 | Intern

Au fost montate grinzile principale la podul peste Olt de pe tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești

Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitești, cu o lungime de aproape 40 de kilometri, ar putea fi gata anul acesta. Tocmai au fost montate grinzile principale la podul peste Olt.
Miercuri, 22 Septembrie 2021 | Intern

Reîncep lucrările de reparații pe Autostrada Soarelui, pe sectorul din beton

Autostrada Soarelui întră iar în reparații, pe sectorul din beton, pe sensul de mers Constanța - București. Lucrările au ca termen de finalizare data de 30 noiembrie 2021.
Luni, 20 Septembrie 2021 | Intern

Fostul ministru al Transporturilor: "Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș - Turda, finalizat în proporție de 98%"

Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș - Turda este finalizat în proporție de 98%, susține fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. Tronsonul respectiv are o lungime de 24.25 kilometri.
Duminica, 12 Septembrie 2021 | Intern

Centura București: licitație pentru construirea a cinci pasarele pietonale

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit o ofertă la licitația pentru construirea a cinci pasarele pietonale pe Centura Capitalei, între DN1 și DN1A. Oferta a fost depusă de o asociere condusă de clujenii de la Transferoviar Grup, care operează și trenuri pe ruta București Nord - Aeroport Otopeni.
Marti, 17 August 2021 | Intern

Drumul expres Craiova-Piteşti: a fost semnat contractul pentru ultimul tronson

CNAIR şi asocierea de firme româneşti SA&PE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade au semnat contractul pentru ultimul tronson din drumul expres Craiova-Piteşti, în lungime de 31,8 km, între Coloneşti şi Piteşti.
Vineri, 13 August 2021 | Intern

Centura București va fi lărgită la patru benzi între A2 și DN5: licitația a fost lansată

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat vineri licitația pentru studiul de fezabilitate necesar lărgirii la patru benzi a tronsonului din Centura București cuprins între A2 și DN5.
Joi, 12 August 2021 | Intern

Șoseaua E85, supranumită și “Drumul Morții”, va fi reconfigurată în sistem 2+1

Drumul spre Moldova, supranumit și „Drumul Morții”, pentru că este extrem de periculos, va fi reconfigurat. În loc de două benzi și acostament pe fiecare sens, care permit la limită circulația a patru mașini, vor apărea trei benzi - una pe un sens și două pe celălalt. După implementarea unui proiect pilot pe 10 kilometri, nu au mai avut loc accidente mortale pe acel tronson.
Luni, 09 August 2021 | Intern

Fabrica Ford va fi “conectată” la viitorul drum expres Craiova-Pitești

Ministrul Transporturilor a anunţat că a fost lansată licitaţia pentru proiectarea la cheie ”a unui drum vital pentru zona Craiovei”, respectiv legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Piteşti (tronsonul 1).
Vineri, 02 Iulie 2021 | Intern

CNAIR a scos la licitație supervizarea lucrărilor pentru cel mai scump lot de autostradă din România

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat licitația pentru supervizarea lucrărilor pe lotul 3 Cornetu - Tigveni din Autostrada Sibiu - Pitești. În cursa pentru cel mai mare contract de autostradă din România s-au înscris 15 candidați, din care au fost selectați șase luna trecută.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Intern

Autostrada Ploiești-Buzău a fost scoasă la licitație: costuri estimate la 5 miliarde de lei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitaţie lucrările de execuţie a autostrăzii Ploieşti - Buzău, cu cele trei loturi: Dumbrava-Mizil, Mizil-Pietroasele şi Pietroasele-Buzău.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Mai 2021 | Intern

CNAIR anunță că vom avea 3 noduri rutiere noi pe autostrăzile A1, A2, A3

Compania Search Corporation va realiza studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic pentru construcţia a 3 noduri rutiere pe Autostrăzile A1, A2, A3, într-un contract în valoare de 1,37 milioane de lei, fără TVA, finanţat din fonduri europene nerambursabile, potrivit unui anunț făcut de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Miercuri, 05 Mai 2021 | Intern

Încep lucrările pe Valea Prahovei: trafic restricționat la Azuga până la sfârșitul anului

Compania Națională de Drumuri a anunțat că podul de la Azuga, de pe DN1, intră în reparații, iar traficul va fi restricționat până la sfârșitul acestui an.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Intern

Undă verde pentru Autostrada Unirii. A fost semnat contractul pentru proiectarea drumului Iași-Târgu Mureș

Ministrul Transporturilor a anunțat semnarea contractului pentru proiectarea completă a Autostrăzii Unirii (Iași - Târgu Mureș). Totodată, a fost semnat contractul și pentru reabilitarea podului de la Fetești peste brațul Borcea al Dunării.
Marti, 06 Aprilie 2021 | Intern

CNAIR anunță finanțare europeană pentru fluidizarea traficului pe DN1, între Comarnic și Predeal

CNAIR și Ministerul Transporturilor au semnat un contract de finanțare în valoare de 3.6 milioane de lei care vizează creșterea capacității de circulație pe DN1, între Comarnic și Predeal.
Sambata, 03 Aprilie 2021 | Intern

CNAIR anunță o "mobilizare impresionantă" pe “Autostrada Ford”

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat imagini cu lucrările pe drumul expres Craiova – Pitești și anunță că primul strat de asfalt a fost turnat pe tronsonul al doilea.
Miercuri, 17 Februarie 2021 | Intern

CNAIR reîncepe reparaţiile pe A2: lucrări până la sfârșitul lunii mai pe sectorul București-Fundulea

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că joi vor reîncepe lucrările de reparaţii pe autostrada A2. Traficul va fi deviat de pe o cale pe alta pe sectorul București-Fundulea.
Luni, 04 Ianuarie 2021 | Intern

Promisiuni privind autostrada Ploiești-Brașov: lucrările ar putea începe în trei ani

Autostrada Ploiești-Brașov ar putea intra în execuție în trei ani, iar până atunci sunt pregătite alte proiecte pentru fluidizarea traficului pe DN1, potrivit promisiunilor făcute de directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Joi, 13 Februarie 2020 | Intern

Centura București: CNAIR invită Tirrena Scavi să semneze contractul pentru lărgirea la patru benzi a tronsonului DN2-A2

CNAIR se pregătește să semneze contractul pentru lărgirea la patru benzi a tronsonului DN2 – A2, care face parte din Centura de Nord a Capitalei. Italienii de la Tirrena Scavi au fost invitați să semneze actele pe 14 februarie. Termenul de finalizare este de 15 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Tag-uri similare

Autostrazi, autostrazi in Romania, CNAIR, Orastie - Sibiu, autostrada Sibiu - Orastie, autostrada demolata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru