Orastie-Sibiu

Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Intern

"Autostrada demolată" are din nou probleme: circulaţia pe un sector de 250 de metri, restricţionată la 60 km/h din cauza denivelărilor

Autostrada Orăştie - Sibiu are o restricţionare de 60 km/h pe sensul spre Sibiu în zona kilometrului 286, ca urmare a unor denivelări apărute în apropierea zonei care a fost demolată anul trecut.
Luni, 10 Octombrie 2016 | Intern

Undă verde pentru autostrada demolată: lotul 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu se redeschide în 10 octombrie

Autostrada Orăştie - Sibiu, demolată pe o lungime de câteva sute de metri ca urmare a surpării terenului, va fi redeschisa traficului luni, 10 octombrie.
Marti, 16 August 2016 | Intern

Promisiuni fanteziste: România va construi 300 de kilometri de autostradă în doi ani şi va ajunge la o reţea de 1.000 de kilometri în 2018

Autorităţile susţin că până la jumătatea anului 2018 România va avea peste 1.000 de kilometri de autostradă, însă acest lucru presupune inaugurarea a 300 de kilometri într-un interval de numai 2 ani.
Miercuri, 10 August 2016 | Intern

Autorităţile ignoră avertismentele: proiectul de refacere a autostrăzii Orăştie - Sibiu a fost aprobat, circulaţia va fi reluată în septembrie

Autorităţile au aprobat un proiect de refacere a porţiunii de 200 de metri din cadrul autostrăzii Orăştie - Sibiu care a fost demolat, iar circulaţia va fi reluată în septembrie, în ciuda avertismentelor formulate de specialişti.
Marti, 02 August 2016 | Intern

"Autostrada demolată" ar trebui reconstruită complet: o asociaţie de ingineri dezvăluie grave probleme de construcţie pe tronsonul Orăştie - Sibiu

Asociaţia Construim România avertizează că autostrada Orăştie - Sibiu are grave probleme de construcţie şi propune realizarea unor viaducte si tunele artificiale pentru a reduce pericolul unor alunecări de teren.
Joi, 04 Februarie 2016 | Intern

Autostrada fisurată: Orăştie - Sibiu a crăpat pe încă 300 de metri, deşi este închisă traficului

Autostrada Orastie-Sibiu tinde să devină coşmarul autorităţilor: o porţiune de 300 de metri din apropierea zonei care a fost demolată suferă de crăpături, deşi a fost închisă traficului de anul trecut.
Marti, 26 Ianuarie 2016 | Intern

Contractul pentru autostrada Sibiu - Piteşti rămâne în vigoare: "Lucrările pot fi terminate în 2021"

Autorităţile par că se joacă cu termenul pentru finalizarea autostrăzii Sibiu - Piteşti. Chiar dacă finanţarea europeană a proiectului este în pericol, Ministerul Transporturilor susţine că autostrada ar putea fi inaugurată în 2021.
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Intern

Mai avem de aşteptat: patru autostrăzi care leagă Timişoara de Sibiu, amânate pentru 2018

Patru autostrăzi care ar trebui să facă legătura între Timişoara şi Sibiu au fost amânate pentru 2018, deşi ar fi trebuit inaugurate în cursul anului 2016.
Miercuri, 09 Decembrie 2015 | Intern

Autostrada penală: DNA anchetează Orăştie - Sibiu pentru corupţie

După ce o porţiune de 200 de metri a fost demolată, întreaga autostrada Orăştie - Sibiu este anchetată de Direcţia Naţională Anticoroptie pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Intern

Cele 45 de zile au devenit 6 luni: autostrada Orăştie - Sibiu va fi redeschisă abia în iunie 2016

Segmentul Sălişte-Cunţa din cadrul Autostrăzii Orăştie - Sibiu va fi redeschis circulaţiei abia în iunie 2016, deşi autorităţile au promis iniţial că refacerea porţiunii de 200 de metri afectată de probleme va dura doar o lună şi jumătate.
Miercuri, 25 Noiembrie 2015 | Intern

Autorităţile s-au resemnat: "Avem mai puţini kilometri de autostradă, dar măcar sunt siguri şi se poate circula"

Autorităţile par resemnate că anul 2015 se va încheia cu mai puţini kilometri de autostradă decât în 2014. "Acei kilometri sunt siguri şi se poate circula pe ei", spune Dan Costescu, ministrul Transporturilor.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | Intern

Statul suflă şi-n iaurt: va monitoriza mai atent toate segmentele de autostrăzi aflate în construcţie

Autorităţile anunţă că au sporit măsurile de monitorizare şi verificare a segmentelor de autostrăzi aflate în construcţie după problemele întâmpinate în cadrul Autostrăzii Orăştie - Sibiu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Intern

Autostrada Orăştie - Sibiu, redeschisă abia în iulie 2016? Statul susţine că lucrările pot fi terminate mai devreme

Reabilitarea unei porţiuni de aproximativ 300 de metri din autostrada Orăştie - Sibiu ar putea dura până în iulie 2016, însă statul susţine că lucrările pot fi terminate mai repede.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Intern

Autostrada Orăștie-Sibiu va închisă traficului rutier începând de luni, 7 septembrie

CNADNR va restricționa traficul rutier pe lotul trei al autostrăzii Orăștie-Sibiu începând cu data de 7 septembrie. Circulația va fi interzisă între localitățile Săliște și Cunța pentru remedierea crăpăturilor din asfalt.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Intern

Autostrăzi în România: lotul 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu va fi inaugurat în 14 noiembrie, deşi mai necesită lucrări

Lotul 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu va fi inaugurat cu două zile înainte de turul doi al alegerilor prezindenţiale 2014. Jurnaliştii de la mai multe publicaţii susţin că tronsonul de autostradă nu este încă finalizat şi prezintă risc de alunecări de teren.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Intern

Autostrada Orăştie-Sibiu va avea 82 de kilometri şi va fi gata în 2015

România va avea o nouă autostradă: Orăştie-Sibiu. Aceasta va fi finalizată în 2015 şi va avea o lungime de 82 de kilometri.

Tag-uri similare

Romania, autostrada, autostrazi Romania, Sibiu, Orastie-Sibiu, drumuri Romania, constructie autostrazi, Orastie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru