Autostrazi Romania

Luni, 11 Septembrie 2023 | Intern

Promisiuni de la Guvern: 250 km de autostradă și drum expres, în folosință până la finalul anului 2024

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, până la finalul anului viitor vor fi dați în folosință cel puțin 250 de kilometri de autostradă și drum expres.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | Intern

A fost aprobat traseul final al Autostrăzii Ploiești - Brașov. Investiție de 5.5 miliarde de euro

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avizat traseul final al Autostrăzii Ploiești - Brașov. Investiția estimată se ridică la 5.5 miliarde de euro.
Luni, 21 Iunie 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: “În acest an se va putea circula pe întreaga autostradă A10”

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat că anul acesta se va putea circula pe întreaga autostradă Sebeş-Turda, în condiţiile în care constructorul a dat asigurări că lotul 2 al autostrăzii va fi gata în toamnă.
Joi, 03 Iunie 2021 | Intern

Guvernul vrea să construiască peste 400 de kilometri de autostradă până în 2026

Guvernul își propune să construiască 434 de kilometri de autostradă cu finanţare europeană prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), termenul limită pentru finalizarea lucrărilor fiind august 2026.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Intern

Autostrada Ploiești-Buzău a fost scoasă la licitație: costuri estimate la 5 miliarde de lei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitaţie lucrările de execuţie a autostrăzii Ploieşti - Buzău, cu cele trei loturi: Dumbrava-Mizil, Mizil-Pietroasele şi Pietroasele-Buzău.
Joi, 27 Mai 2021 | Intern

Premierul Cîțu: “Vreau ca românii să se urce pe autostradă la Constanța și să ajungă lejer la Viena”

Premierul Florin Cîţu a declarat că trebuie făcute investiţii în infrastructură pentru a repara probleme vechi de 30 de ani, lucru care va fi corectat prin Planul Național de Redresare și Reziliență și alte programe.
Vineri, 21 Mai 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: “Am primit patru oferte pentru proiectarea autostrăzii Făgăraș-Brașov”

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că au fost depuse patru oferte pentru proiectarea autostrăzii Făgăraș-Brașov, în lungime de 48 de kilometri.
Marti, 18 Mai 2021 | Intern

Promisiunea premierului Cîțu: autostrada A7 Pașcani – Suceava – Siret va fi gata până în 2026

Premierul Florin Cîțu a declarat că “avem varianta finală” pentru autostrada Pașcani – Suceava – Siret, iar promisiunea șefului Guvernului este că acest tronson va fi finalizat până în 2026.
Vineri, 23 Aprilie 2021 | Intern

România a inaugurat doar 54 de kilometri de autostradă în 2020

În cursul lui 2020, România a inaugurat doar 54 de kilometri de autostradă, în creștere cu 6% față de 2019, astfel că rețeaua națională a ajuns la 920 de kilometri la sfârșitul anului trecut, potrivit datelor de la Institutul Național de Statistică (INS).
Luni, 26 Octombrie 2015 | Intern

Autostrăzi abandonate: statul taie 1.6 miliarde de lei din buget pentru că nu poate cheltui banii

Autorităţile au tăiat 1.6 miliarde de lei din bugetul alocat pentru patru segmente de autostradă şi câteva drumuri naţionale. De reduceri este vizat inclusiv lotul Orăştie - Sibiu, care a fost închis pentru reparaţii.
Marti, 13 Octombrie 2015 | Intern

Raport CNADNR: Secțiuni ale lotului 3 din Autostrada Sibiu-Orăștie vor fi reconstruite

România Liberă a obținut o notă de constatare internă a CNADNR în care se recomandă demolarea stratului de rulare al lotului trei al autostrăzii Sibiu-Orăștie. Segmentul are o lungime de 22 de kilometri și a fost ultimul deschis circulației.
Marti, 28 Iulie 2015 | Intern

Fost ministru al Transporturilor: "Trebuie oprită circulația pe lotul 3 din autostrada Sibiu-Orăștie"

Alexandru Nazare, un fost Ministru al Transporturilor, a declarat că lotul trei din Autostrada Sibiu-Orăștie este periculos pentru cei care îl parcurg și că ar trebui oprită circulația pe acesta pentru siguranța cetățenilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Iulie 2015 | Intern

România va inaugura prima legătură pe autostradă cu un alt stat european

România va deschide în 11 iulie un punct de frontieră pe autostrada care ne leagă de Ungaria, titrează Hotnews. Prima frontieră rutieră pe autostradă a României este la Nădlac.
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Autostrada Pitești-Sibiu este cu un pas mai aproape: lucrările ar putea începe în 2016

CNADNR a semnat contractul de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Pitești-Sibiu. Lucrările ar putea demara în 2016, spun oficialii organizației.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Intern

Noua variantă de Master Plan de Transporturi transformă Sibiu-Piteşti în autostradă

Reprezentanţii Guvernului României au prezentat o nouă variantă a Master Planului de Transporturi. Aceasta prevede ca traseul Piteşti - Sibiu să fie autostradă încă de la inaugurare.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Intern

Autostrăzi în România: lotul 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu va fi inaugurat în 14 noiembrie, deşi mai necesită lucrări

Lotul 3 al autostrăzii Orăştie - Sibiu va fi inaugurat cu două zile înainte de turul doi al alegerilor prezindenţiale 2014. Jurnaliştii de la mai multe publicaţii susţin că tronsonul de autostradă nu este încă finalizat şi prezintă risc de alunecări de teren.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Intern

România va avea 56 de kilometri de autostradă noi la finalul anului curent

Reducerea plăţilor la o treime din valorile din 2013 a dus la un bilanţ nefericit pentru România în materie de autostrăzi, doar 56 de kilometri urmând să fie inauguraţi până la finele anului curent, mai puţin de jumătate faţă de câţi au fost finalizaţi anul trecut.
Marti, 30 Septembrie 2014 | Intern

Guvernul României abandonează autostrada Piteşti-Sibiu şi propune Ploieşti-Braşov-Sibiu

O nouă propunere de masterplan de transporturi al României renunţă la autostrada A1 Piteşti-Sibiu în favoarea autostrăzii Ploieşti-Braşov-Sibiu, titrează Economica.net.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Intern

Guvernul a tăiat un miliard de lei din bugetul destinat cofinanţării construcţiei de autostrăzi

Guvernul României a programat o şedinţă specială pentru votarea unei rectificări bugetare care implică, printre altele, reducerea cu un miliard de lei a bugetului pentru construcţia de autostrăzi.
Vineri, 22 August 2014 | Intern

Masterplanul pentru transporturi al României, programul esenţial pentru finanţarea europeană a autostrăzilor, întârziat până în decembrie

Autorităţile au anunţat că vor finaliza şi prezenta Masterplanul General pentru transporturi în decembrie. Fără acesta, Uniunea Europeană nu poate să ne acorde finanţări nerambursabile pentru construcţia de autostrăzi.

Tag-uri similare

Romania, autostrada, autostrazi Romania, Sibiu, Orastie-Sibiu, drumuri Romania, constructie autostrazi, Orastie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru