Autostrazi Romania

Miercuri, 28 Mai 2014 | Intern

Şeful CNADNR: "Din 2015 vrem să introducem o taxă pentru autostrăzile A1 şi A2"

Autostrăzile A1 şi A2 vor avea acces cu taxă din 2015, anunţă Digi 24. Vestea vine de la Narcis Neagu, director general CNADNR, care a discutat despre subiect în cadrul unei conferinţe organizate de Ziarul Financiar.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Intern

Plan autostrăzi: România ar trebui să aibă 3.700 kilometri de autostradă în 2022

Cu o săptămână înainte de termenul limită de prezentare, Ministerul Transporturilor a prezentat într-un cadru restrâns planul pentru viitoarele autostrăzi ale României, în vederea solicitării de finanţare europeană pentru acestea.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Intern

Ultimul segment al autostrăzii Sibiu-Orăştie va fi finalizat în luna noiembrie

Lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie, ultimul necesar completării traseului de 92 de kilometri, va fi dat în folosinţă până la finele lunii noiembrie, promite Dan Şova, Ministrul Transporturilor.
Marti, 18 Martie 2014 | Intern

Autostrada Sibiu-Piteşti a redevenit prioritară pentru Guvern

Tronsonul de autostradă dintre Sibiu şi Piteşti, esenţial atât pentru succesul uzinei Dacia, cât şi pentru creşterea exporturilor româneşti, va fi construcţie prioritară pentru Guvern, arată un document prezentat de Hotnews.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Intern

Autostrada Sibiu-Orăştie va fi inaugurată în 19 decembrie

Reţeaua de autostrăzi din România va primi un nou segment, de 70 de kilometri, care leagă Sibiu de Orăştie. Acesta va fi inaugurat în 19 decembrie, titrează Hotnews.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Intern

Guvernul României a prezentat noua sa propunere privind autostrăzile: 15 oraşe mari conectate până în 2018

Guvernanţii au planuri mari cu infrastructura rutieră a ţării, cel puţin la nivel declarativ. Până în 2018, vor să lege 15 oraşe importante între ele folosind o reţea de autostrăzi, diferită de cea propusă de Uniunea Europeană.
Luni, 25 Noiembrie 2013 | Intern

Autostrăzile româneşti ar putea fi taxate cu 3 euro pe 100 kilometri începând cu anul 2017

Dan Şova, Ministrul Marilor Proiecte, a declarat că autostrăzile din România ar putea fi supuse unei taxe de 3 euro pe 100 kilometri începând cu anul 2017, după ce vor fi finalizate anumite proiecte de infrastructură.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Intern

Dacia: "Autostrada Sibiu-Braşov în loc de Sibiu-Piteşti ar fi un dezastru pentru noi"

Vicepreşedintele Dacia a criticat posibilitatea anunţată de Ministerul Marilor Proiecte, Dan Şova, de a schimba traseul autostrăzii Sibiu-Piteşti înspre Braşov, modificarea având consecinţe logistice serioase pentru Dacia.
Miercuri, 17 Iulie 2013 | Intern

Guvernul vrea să înfiinţeze Autoritatea Naţională pentru Autostrăzi

România va avea şi o autoritate naţională care supraveghează construcţia şi întreţinerea autostrăzilor. În urma indicaţiilor de la Bruxelles, aceasta îşi va intra în drepturi abia din 2014.
Joi, 30 Mai 2013 | Intern

Autostrada Transilvania, un nou hotar: Statul reziliază contractul cu Bechtel

Guvernul a reziliat contractul cu Bechtel, constructorul care a câştigat licitaţia pentru construcţia Autostrăzii Transilvania. Acum, statul trebuie să le plătească americanilor despăgubiri de peste 30 de milioane de euro.
Joi, 30 Mai 2013 | Intern

România are un nou segment de autostradă: Simeria - Orăştie

De astăzi, România are încă 18 kilometri de autostradă. Tronsonul este amplasat între Simeria şi Orăştie, fiind unit de autostrada Deva - Orăştie.
Miercuri, 08 Mai 2013 | Intern

Autostrada Craiova - Piteşti: Astăzi se depun ofertele de construcţie pentru prima autostradă privată din România

Guvernul va primi astăzi propunerile de construcţie în regim de concesiune a segmentului de autostradă care va lega Craiova de Piteşti, informează Incont.ro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 26 Aprilie 2013 | Intern

Autostrada Sebeş - Turda, finanţare aprobată de Comisia Europeană

Autostrada Transilvania, un proiect a cărei finalizare este problematică pentru autorităţi, va primi o tronson suplimentar spre Sebeş, finanţat în proporţie de 85% de Uniunea Europeană.
Luni, 22 Aprilie 2013 | Intern

Primarul Craiovei: "Au fost începute procedurile de concesiune ale autostrăzii Craiova-Piteşti"

Olguţa Vasilescu, Primarul Municipiului Craiova, a anunţat astăzi că au fost începute proceduriel de concesiune ale autostrăzii care va lega Craiova de Piteşti. Lucrările ar putea începe în decursul anului viitor.
Marti, 19 Martie 2013 | Intern

CNADNR: Tariful de concesiune va înlocui rovinieta pe anumite sectoare de drum

Reprezentanţii CNADNR ne-au dat detalii exclusive despre viitorul tarif de concesiune, care va fi aplicat doar pe anumite segmente de drum din România.
Luni, 18 Martie 2013 | Intern

Autostrada Iaşi - Câmpia Turzii: 4 miliarde de euro pentru 370 kilometri

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a anunţat că intenţioenază să realizeze autostrada Iaşi - Câmpia Turzii în parteneriat public-privat, informează Gândul.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Intern

România: Nouă proiecte de autostrăzi vor primi finanţare în 2013

În 2013, proiectele de infrastructură vor primi o finanţare în valoare de trei miliarde şi 654 de milioane de lei noi. Suma include proiectele a nouă autostrăzi şi reparaţia a 1.112 km de drumuri naţionale.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Intern

România: Autostrada Soarelui a fost finalizată după 30 de ani

La 30 de ani de la începerea lucrărilor, Autostrada A2, a doua din România, a fost finalizată astăzi, după ce ultimul tronson, care leagă Cernavodă de Medgidia a fost dat în folosinţă.
Joi, 09 August 2012 | Intern

510 cai pentru patrulă: Poliţia Autostrăzi a primit în custodie un Jaguar XF-R pentru şase luni

Importatorul Jaguar în România le-a împrumutat poliţiştilor care patrulează pe autostrăzile mioritice un XF-R pentru următoarele şase luni.
Sambata, 21 Mai 2011 | Intern

În câţiva ani, Romania va avea 845 de kilometri de autostradă

Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, a anunţat că în următorii ani, România va dispune de 845 de kilometri de autostrăzi.

Tag-uri similare

Romania, autostrada, autostrazi Romania, Sibiu, Orastie-Sibiu, drumuri Romania, constructie autostrazi, Orastie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru