CNAIR

Marti, 17 Decembrie 2019 | Intern

61% din lungimea rețelei rutiere a României are durata de funcționare expirată: "Întreaga rețea riscă să fie distrusă"

Ministerul Transporturilor avertizează că 61% din lungimea totală a rețelei rutiere a României are durata de funcționare expirată și că, în absența unor fonduri corespunzătoare, "întreaga rețea va fi distrusă".
Luni, 09 Septembrie 2019 | Intern

CNAIR vrea să instaleze 18 stații de încărcare pentru mașinile electrice pe autostrăzile A1 și A2: compania pregătește documentele pentru startul licitației publice

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vrea să instaleze 18 stații de încărcare pentru mașinile electrice pe autostrăzile A1 și A2, potrivit unui document oficial al Ministerului Transporturilor. Deocamdată, CNAIR se află în etapa în care pregătește documentele pentru demararea licitației publice.
Sambata, 09 Martie 2019 | Intern

Turcii de la Alsim Alarko vor construi o bucată din viitoarea autostradă de centură a Capitalei: 160 milioane euro pentru 17 kilometri în doi ani și jumătate

Compania turcă Alsim Alarko a obținut un contract de 160 de milioane de euro pentru proiectarea și construcția unei bucăți din Autostrada de Centură Sud (A0), o șosea diferită de actuala centură. Turcii au un termen de cel mult doi ani și jumătate în care să construiască 17 kilometri de autostradă.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Economic

CNAIR a crescut prețurile rovinietelor: șoferii de autoturisme au scăpat de scumpiri

Autoritățile au crescut prețurile rovinietelor pentru unele categorii de vehicule, dar șoferii de autoturisme au scăpat de scumpirile pregătite.
Vineri, 22 Septembrie 2017 | Economic

Vești bune pentru șoferi: Rovinieta și taxa de pod pot fi achitate acum și prin aplicația mobilă “etarife”

Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi (actuala CNAIR) a anunțat că rovinietele și taxele de pod pot fi plătite acum și printr-o aplicație mobilă denumită “etarife”.
Luni, 06 Martie 2017 | Intern

Autostrada A1 are încă 15 kilometri: un tronson din segmentul Lugoj-Deva, deschis luni circulației publice

Luni, 6 martie, se deschide traficul rutier pe încă 15 kilometri din cadrul lotului 2 al Autostrăzii Lugoj - Deva (Autostrada A1), între localitățile Dumbrava și Margina.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Intern

"Autostrada demolată" are din nou probleme: circulaţia pe un sector de 250 de metri, restricţionată la 60 km/h din cauza denivelărilor

Autostrada Orăştie - Sibiu are o restricţionare de 60 km/h pe sensul spre Sibiu în zona kilometrului 286, ca urmare a unor denivelări apărute în apropierea zonei care a fost demolată anul trecut.

Tag-uri similare

Autostrazi, autostrazi in Romania, CNAIR, Orastie - Sibiu, autostrada Sibiu - Orastie, autostrada demolata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru