Vești bune pentru șoferi: Rovinieta și taxa de pod pot fi achitate acum și prin aplicația mobilă “etarife”

de Petre Barac
Vineri, 22.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi (actuala CNAIR) a anunțat că rovinietele și taxele de pod pot fi plătite acum și printr-o aplicație mobilă denumită “etarife”.

Vești bune pentru șoferii români. Compania Națională de Drumuri, transformată în Compania Națională de Investiții Rutiere (CNAIR) a anunțat noi modalități de plată a rovinietei și a tarifului de trecere a podului de la Cernavodă.

Cele două taxe pot fi plătite acum printr-o aplicație pe telefonul mobil, numită “etarife”, începând cu data de 21 septembrie.

Începând de astăzi, 21.09.2017, utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România pot achita tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă (peaj) și a tarifului de utilizare a rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din Romania (rovinieta), pe lângă portalul web www.erovinieta.ro, și prin intermediul aplicației mobile “etarife”, se arată într-un comunicat CNAIR.

Aplicația mobilă etarife poate fi găsită în magazinele App Store, Play Store și Marketplace, aferente sistemelor de operare IOS, Android si Microsoft.

Accesul în aplicație se face prin contul creat pe site-ul www.erovinieta.ro

Plățile prin www.erovinieta.ro și aplicația etarife se fac doar prin card bancar, iar cumpărătorii nu suportă niciun cost de tranzacționare, potrivit CNAIR.

Comentarii (2)

  • Cand am citit "vesti bune"..am zis in puii mei ca dispar de tot.....
    8 0
  • Wow! Autoritatile romane chiar au lansat o aplicatie atat pentru platformele obisnuite (iOS & Android) cat si pentru Windows 10 Mobile.
    Abia astea sunt vestile bune. Aplicatia chiar e disponibila in Windows Store. Senzational!
    Nu am masina inso o instalez in semn de incurajare. :D
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru