Rovinieta

Miercuri, 30 Iunie | Intern

Un start-up din Cluj a lansat o aplicație care gestionează costurile și obligațiile auto

Un start-up din Cluj a lansat o aplicație pentru gestionarea costurilor și obligațiilor auto, care digitalizează toate procesele generate de deținerea unui autoturism și permite administrarea, într-un singur loc, a tuturor programărilor și plăților aferente deținerii unui autoturism.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Intern

Noutate legislativă: banii plătiți pe rovinietă pot fi recuperați la vânzarea mașinii dacă noul proprietar cumpără altă rovinietă

Proprietarul care își vinde mașina are de acum posibilitatea de a recupera banii pe rovinietă în cazul în care cumpărătorul achiziționează de asemenea rovienită, iar perioadele de valabilitate se suprapun.
Vineri, 11 Mai 2018 | Intern

CNAIR va trimite notificări pentru expirarea rovinietei: mesajele vor fi transmise pe e-mail cu două zile înainte

CNAIR a anunțat că persoanele care cumpără roviniete de pe portalul erovinieta.ro vor fi notificate prin email cu două zile înainte de expirarea acesteia.
Vineri, 09 Martie 2018 | Intern

Șoferii pot scăpa de amenda pentru lipsa rovinietei dacă trec patru luni și nu primesc înștiințarea contravenției: legea a fost promulgată de președintele Iohannis

O lege promulgată de președintele Klaus Iohannis arată că șoferii depistați că au circulat fără rovinietă nu vor mai plăti amenda în cazul în care trec patru luni fără să fie înștiințați de această contravenție.
Marti, 06 Februarie 2018 | Intern

Proiect de lege: Șoferii scapă de amenda pentru lipsa rovinietei dacă nu sunt înștiințați în patru luni de această contravenție

Un proiect de lege adoptat de Camera Deputaților prevede că șoferii depistați că au circulat fără rovinietă nu vor mai plăti amenda în cazul în care trec patru luni fără să fie înștiințați de această contravenție.
Luni, 11 Decembrie 2017 | Intern

Proiect de lege: amenda pentru rovinietă se va prescrie în 4 luni de la săvârșirea faptei

Amendă pentru circulația fără rovinieta se va prescrie într-un termen de 4 luni de la săvârșirea faptei, potrivit unui proiect de lege depus la Parlament.
Vineri, 22 Septembrie 2017 | Economic

Vești bune pentru șoferi: Rovinieta și taxa de pod pot fi achitate acum și prin aplicația mobilă “etarife”

Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi (actuala CNAIR) a anunțat că rovinietele și taxele de pod pot fi plătite acum și printr-o aplicație mobilă denumită “etarife”.
Miercuri, 25 Mai 2016 | Intern

În pas cu tehnologia: rovienieta va putea fi plătită cu cardul pe site-ul CNADNR

Rovinieta şi taxa de pod vor putea fi achitate şi pe internet pe site-ul CNADNR, care a lansat o licitaţie în acest sens.
Vineri, 18 Martie 2016 | Intern

Rovinieta, o bătaie de cap pentru români în 2015: aproape 360.000 de cazuri de mașini fără rovinietă valabilă

Autoritățile din România au completat în cursul anului trecut 357.531 de procese verbale pentru șoferi care au uitat să-și plătească rovinieta. 41.000 de cazuri au fost contestate.
Joi, 07 Ianuarie 2016 | Intern

Rovinieta ar putea fi înlocuită cu o taxă unică de drum în Europa calculată în funcţie de numărul de kilometri parcurşi

Vestea bună este că am putea scăpa de rovinietă. Vestea proastă este că aceasta ar urma să fie înlocuită de o taxă unică de drum la nivelul Uniunii Europene calculată în funcţie de numărul de kilometri parcurşi.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Intern

Guvernul ar putea introduce o nouă taxă în preţul carburantului

Guvernul analizează posibilitatea introducerii unei noi taxe în preţul carburantului. De data aceasta, veniturile ar merge doar către bugetul destinat construcţiei de drumuri.
Luni, 28 Octombrie 2013 | Intern

România: CNADNR a activat 18 camere noi pentru verificarea rovinietei

CNADNR a introdus încă 18 camere fixe pentru verificarea rovinietei. Acestea citesc plăcuţa de înmatriculare a vehicului şi verifică automat în sistem dacă acesta are rovinietă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 26 Septembrie 2013 | Intern

Rovinieta se va scumpi cu până la 66%

Un proiect al Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine vizează modificarea preţului rovinietei. În majoritatea cazurilor, aceasta devine mai scumpă, dar tarifele se reduc pentru vehiculele comerciale mari în cazul rovinietei valabile 12 luni.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Intern

Proiect: Autorităţile vor să introducă roviniete de 10 şi de 90 de zile

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine propune introducerea a două tipuri noi de rovinietă, care să fie valabile 10, respectiv 90 de zile, informează ZF.
Marti, 19 Martie 2013 | Intern

CNADNR: Tariful de concesiune va înlocui rovinieta pe anumite sectoare de drum

Reprezentanţii CNADNR ne-au dat detalii exclusive despre viitorul tarif de concesiune, care va fi aplicat doar pe anumite segmente de drum din România.
Luni, 11 Martie 2013 | Intern

CNADNR pregăteşte o nouă taxă pentru şoferii care circulă pe A1şi A2

CNADNR a anunţat o nouă taxă de drum pentru cele mai aglomerate şosele ale ţării. Aceasta se numeşte "tariful de concesiune" şi se aplică autostrăzilor A1 şi A2, precum şi pentru viitoarea centură de Sud a Bucureştiului.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Intern

Rovinieta poate fi achitată şi prin SMS

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a lansat astăzi un serviciu care permite plata rovinietei prin SMS. Pentru moment, doar clienţii Orange au acces la acest serviciu.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Intern

Bucureştiul ar putea avea două taxe de circulaţie din 2014

Primăria Capitalei ia în considerare o taxă pentru circulaţia în Bucureşti, care ar putea fi aplicată din 2014, informează Mediafax.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Intern

Rovinieta va putea fi platita si prin SMS

După introducerea rovinietei electronice, CNADNR oferă posibilitatea plăţii prin SMS a taxei de drum, informează Ziarul Financiar.
Vineri, 03 Decembrie 2010 | General

Austriecii au aplicat o scumpire minora a vignietei

Taxa de drum din Austria se va scumpi din 2011 cu 30 de eurocenţi pe an, respectiv zece eurocenţi pe două luni. Vignietele pe zece zile au acelaşi preţ - 7.90 euro.

Tag-uri similare

Romania, amenda, CNADNR, rovinieta, pret rovinieta, rovinieta electronica, rovinieta Romania, talon, valabilitate rovinieta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru