Un start-up din Cluj a lansat o aplicație care gestionează costurile și obligațiile auto

de Paul Cosma
Miercuri, 30.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un start-up din Cluj a lansat o aplicație pentru gestionarea costurilor și obligațiilor auto, care digitalizează toate procesele generate de deținerea unui autoturism și permite administrarea, într-un singur loc, a tuturor programărilor și plăților aferente deținerii unui autoturism.

Aplicația Autodeal permite utilizatorilor setarea de notificări de expirare pentru RCA, ITP, CI și permis de conducere, plata de taxe și amenzi, achiziția de roviniete, achiziția de polițe RCA și asigurări de călătorie.

"Am dezvoltat acest proiect în jurul ideii că o aplicație unică este suficientă pentru ca un utilizator să-și gestioneze aproape integral costurile și întreținerea autoturismului. Ne propunem să atingem un număr de 100.000 de utilizatori până la finalul anului și 300.000 până la finalul lui 2022,” spune Sandu Băbășan, investitor în proiectul Autodeal și CEO Blugento.

Utilizatorul își poate configura un profil în circa 2 minute. Odată introduse datele de profil, aplicația va interoga, la rândul ei, diferite baze de date și va actualiza automat profilul cu toate termenele limită de expirare, oferind opțiunea de activare a notificărilor.

De fiecare dată când un contract este pe punctul de a expira, aplicația va notifica utilizatorul și îi va oferi opțiunea de reînnoire direct din aplicație.

Dezvoltarea aplicației Autodeal a presupus investiții de peste 150.000 euro și a fost lansată în contextul în care există o cerere tot mai mare pentru astfel de produse, dar și pe fondul accelerării procesului de digitalizare al industriei de asigurări și al digitalizării serviciilor auto.

Aplicația este disponibilă pentru a fi descărcată gratuit atât din App Store, pentru dispozitivele care rulează sistemul de operare iOS, cât și din Google Play, pentru dispozitivele cu Android.

Via economedia.ro

Comentarii (5)

  • Gilda cu pilda
    Si poza tot din cluj e,mai ales ca se vede intr-o retrovizoare si statia de la metrou' clujean Aviatorilor.
    4 5
  • Oau. Superaplicatie. Nu stiu cum de-au facut bujiile scanteie pana acum fara aplicatia asta.
    6 4
  • Concurenta este de ceva timp. Imi aduc aminte ca acum trei ani un prieten imi explica ce bine e sa ai aplicatie ca iti bagi toate costurile, te anunta cand expira cate ceva etc
    Am incercat si eu dar nu am rabdare sa introduc date la fiecare cost (exemplu la fiecare benzinarie).
    Succes dar cred ca cifra de 100000 este optimista.
    3 1
  • Dar nu e mai simplu cu un reminder pe telefon?
    3 4
  • Aplicații peste aplicații. Toate gunoaiele fara folos, foarte proaste și inutile dar pline de reclame. O mizerie ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru