Taxa de pod de la Fetești, suspendată "în mod sigur" de la 1 iunie

de Alexandru Monenciu
Marti, 16.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ministrul Transporturilor anunță că taxa de pod de la Feteși va fi suspendată "în mod sigur" de la 1 iunie. Această măsură va fi în vigoare până când se vor termina lucrările de reabilitare a podului peste brațul Borcea.

În urmă cu puțin timp, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunța că lucrările de reabilitare la podul peste brațul Borcea, de pe Autostrada A2, vor continua și în perioada verii. Adică atunci când sute de mii de turiști vor merge către litoral.

Pe perioada lucrărilor, taxa de pod de la Fetești va fi suspendată "în mod sigur", mai spune Grindeanu. Decizia va trebui luată, însă, de Consiliul de Administrație al CNAIR.

"Eu am transmis public și mergem pe această linie. Așa cum am spus, în zilele următoare vom avea acest consiliu de administrație, iar ca termen în mod sigur de la 1 iunie se va intra pe suspendarea acestei taxe," transmite Grindeanu.

Lucrările de reabilitare a podului, cu o lungime de 970 de metri, au reînceput în luna februarie a acestui an.

via HotNews.ro

Comentarii (2)

  • Mr. Dragnea
    dar de ce exista aceasta taxa? cine o fura?
    2 9
  • De ce să o suspenzi când ai atâtea posibilități de plată. Cu un sms treci fără nicio problemă.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru