Circulație fără restricții pe podul de la Fetești. Taxa de pod rămâne suspendată

de Alexandru Monenciu
Vineri, 07.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit ministrului Transporturilor, circulația rutieră pe podul de la Fetești, de pe Autostrada Soarelui, a fost deschisă pe ambele sensuri după 5 luni în care au avut loc lucrări de reabilitare. Taxa de pod rămâne suspendată.

După 38 de ani în care nu a suferit nicio lucrare semnificativă de reabilitare, podul de la Fetești, peste brațul Borcea, a intrat în reabilitare în 2021, odată cu semnarea contractului în valoare de 68 de milioane de lei.

În luna februarie 2023, lucrările de reabilitare au fost reluate. Din acest motiv, calea 2 de circulație, sensul Constanța - București, a fost închisă traficului.

Acum o zi, CNAIR transmitea că stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 78%. Chiar și așa, ministrul Transporturilor a anunțat cu puțin timp în urmă că circulația a fost deschisă pe ambele sensuri ale podului peste brațul Borcea.

"Lucrările importante de reabilitare, pe calea 2 (sensul Constanța - București) a acestui pod situat pe A2, au fost finalizate. De acum, circulația pe acet pod se va putea desfășura în condiții de siguranță, " a declarat Sorin Grindeanu.

Taxa de tranzitare a podului de la Fetești rămâne, pentru moment, suspendată.

via HotNews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru