Autostrada Soarelui

Vineri, 07 Iulie 2023 | Intern

Circulație fără restricții pe podul de la Fetești. Taxa de pod rămâne suspendată

Potrivit ministrului Transporturilor, circulația rutieră pe podul de la Fetești, de pe Autostrada Soarelui, a fost deschisă pe ambele sensuri după 5 luni în care au avut loc lucrări de reabilitare. Taxa de pod rămâne suspendată.
Luni, 20 Februarie 2023 | Intern

Autostrada Soarelui: Circulație închisă pe sensul spre litoral, în zona podului de la Cernavodă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță închiderea circulației rutiere, pe sensul spre litoral, în zona podului de la Cernavodă. Reîncep lucrările de reabilitare.
Luni, 30 Mai 2022 | Intern

Autostrada Soarelui, închisă pe timpul nopții, pe sensul către Constanța

Autostrada Soarelui va fi închisă pe timpul nopții, pe sensul către Constanța, pentru o perioadă de 7 zile, anunță centrul INFOTRAFIC. Circulația va fi deviată pe categorii de vehicule.
Joi, 19 Mai 2022 | Intern

Autostrada Soarelui, închisă pe timpul nopții în apropiere de București

Autostrada Soarelui A2 va fi închisă pe timpul nopții, pentru lucrări, în apropriere de București. În această perioadă, circulația va fi deviată pe alte rute, în funcție de categoriile de vehicule.
Miercuri, 22 Septembrie 2021 | Intern

Reîncep lucrările de reparații pe Autostrada Soarelui, pe sectorul din beton

Autostrada Soarelui întră iar în reparații, pe sectorul din beton, pe sensul de mers Constanța - București. Lucrările au ca termen de finalizare data de 30 noiembrie 2021.
Luni, 28 Martie 2016 | Intern

Liber pentru concediile la mare: lucrările la 40 de kilometri de pe autostrada Bucureşti - Constanţa vor începe în septembrie

Lucrările de reparaţie pentru sectorul Drajna - Lehliu din cadrul autostrăzii Bucureşti - Constanţa vor începe cel mai devreme în 1 septembrie, deşi iniţial s-a vehiculat că vor avea loc în plin sezon estival.
Marti, 22 Martie 2016 | Intern

Vară compromisă? Autoritățile închid pentru lucrări 40 de kilometri de pe autostrada București-Constanța

După ce au inventariat 1600 de metri pătrați de gropi pe porțiunea Lehliu-Drajna, autoritățile închid timp de 3 luni circa 40 de kilometri ai Autostrăzii Soarelui pentru reparații.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Intern

Autostrada Bucuresti-Constanţa va primi perdele forestiere împotriva viscolului

Autorităţile vor instala o perdea forestieră pe tronsonul Cernavodă-Feteşti al Autostrăzii A2. Primul tronson va avea o lungime de 11 kilometri şi o grosime situată între 11 şi 30 de metri, pentru protecţia împotriva viscolului.
Joi, 05 Septembrie 2013 | Intern

Autostrada A2: Taxa de pod a fost reintrodusă

Suspendarea temporară a plăţii taxei de pod pe Autostrada A2 a expirat. Măsura avea rolul de a reduce cozile formate în staţia de taxare, pentru a înlesni traficul spre staţiunile de pe litoral.
Joi, 27 Iunie 2013 | Intern

Autostrada A2: Taxa de pod va fi eliminată în weekend-urile din vară

Taxa de pod va fi eliminată în ultimele trei zile ale săptămânii pe Autostrada Soarelui, informează Digi24. Măsura are scopul de a fluidiza traficul şi va fi derulată de mâine până pe 31 august.
Joi, 14 Martie 2013 | Intern

România: Autostrada Soarelui va avea şase radare fixe

Autostrada A2 va avea şase radare fixe amplasate pe ambele sensuri pe secţiunea dintre Cernavodă şi Medgidia, anunţă reprezentanţii Poliţiei Rutiere citaţi de ProTV.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Intern

România: Autostrada Soarelui a fost finalizată după 30 de ani

La 30 de ani de la începerea lucrărilor, Autostrada A2, a doua din România, a fost finalizată astăzi, după ce ultimul tronson, care leagă Cernavodă de Medgidia a fost dat în folosinţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Iulie 2012 | Intern

Tronsonul Cernavodă-Medgidia se deschide în 19 iulie

CNADNR a anunţat astăzi că tronsonul de autostradă Cernavodă-Medgidia va fi inaugurat săptămâna viitoare în regim de drum naţional. Se va circula pe o singură bandă a autostrăzii, în ambele sensuri.

Tag-uri similare

Seat, Mitsubishi, politie, Ministerul Transporturilor, Politia Romana, radar, Autostrada Soarelui, Evo X, Leon Cupra, autostrada Bucuresti-Cernavoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru