Radar

Vineri, 16 Decembrie 2022 | Advertorial

(P) Ați auzit de anvelopele Radar? Cine le produce, cum au făcut performanță la Baja 500 și ce mașini echipează

Probabil nu mulți dintre voi au auzit de anvelopele Radar. Tocmai de aceea astăzi am decis să facem puțină lumină. Producătorul de anvelope Radar Tires este deținut de Omni United, considerat a fi "IKEA anvelopelor". Gama Radar Tires include de la anvelope pentru mașini de pasageri și SUV-uri, până la anvelope speciale pentru off-road, foarte apreciate de pasionați.
Marti, 23 August 2016 | Tehnologie

Adio, contestații! Dubaiul înlocuiește polițiștii cu camere inteligente care recunosc principalele contravenții din trafic

Pentru a elimina posibilitatea șoferilor de a contesta procesele verbale, Poliția din Dubai instalează 70 de camere inteligente care recunosc nu doar depășirile de viteză, ci și alte încălcări ale Codului Rutier, precum șofatul pe banda de urgență sau nerespectarea marcajelor.
Joi, 11 August 2016 | Tehnologie

Radarul care ar face ravagii pe autostrăzile României: este controlat prin telecomandă, are autonomie de 5 zile şi este antiglonţ

Cum sună ideea unui radar mobil operat prin telecomandă care are autonomie de 5 zile şi sistem de protecţie antiglonţ? Pentru moment, acesta va fi folosit pe autostrăzile germane pe care a fost impusă o viteză maximă.
Luni, 11 Aprilie 2016 | Masini autonome

Senzorii mașinilor autonome bat ochii șoferului: Ford a reușit să testeze o mașină autopilotată pe întuneric beznă, fără faruri

Ford a demonstrat, pe circuitul de casă din Arizona, că o mașină autonomă poate să "se conducă" pe întuneric beznă cu ajutorul radarelor și laserelor fără a avea nevoie de șofer.
Marti, 29 Martie 2016 | Intern

Scăpăm de poliţiştii ascunşi în tufişuri? Amenzile pentru viteză ar putea fi acordate doar dacă şoferii sunt informaţi că există radare

Codul Rutier ar putea fi modificat pentru ca amenzile pentru viteză excesivă să fie acordate doar în cazul în care şoferii sunt informaţi că traversează o zonă monitorizată cu radare.
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 | General

Francezii vor să privatizeze radarul: amenzile vor fi date de companii private, poliţiştii se vor ocupa de misiuni importante

Autoritarile franceze intenţionează să privatizeze serviciile de radar pentru a permite poliţiştilor să se ocupe de alte infracţiuni. Amenzile pentru depăşirea limitelor de viteza vor fi acordate de companii private.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | O lume nebuna

Răzbunare în stil mafiot: italienii aruncă în aer un radar instalat abuziv

Pentru că radarul de la intrarea într-un tunel obliga la o limitare de viteză de 90 de km/h, italienii au aruncat în aer camera video.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | O lume nebuna

Fotbalistul Antonio Amaya de la Rayo Vallecano, surprins de radar în timp ce rula cu 234 km/oră

Fotbalistul Antonio Amaya a fost deținut de poliția spaniolă după ce fost suprins de aparatul radar în timp ce rula cu 234 km/oră pe o autostradă de lângă Madrid.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Feature

DOSAR: Principalele limite de viteză şi amenzile fiecărei ţări europene

Călătorim mult în ultima vreme şi ne place să plecăm cu maşina în vacanţe în străinătate. Dar regulile de circulaţie şi limitele de viteză diferă de la o ţară la alta şi este bine să fim informaţi atunci când plecăm la drum.
Luni, 09 Mai 2011 | Video

VIDEO: "Prins" de radarul fix cu rolele

Un skater din Marea Britanie a reuşit să declanşeze un radar fix în timp ce trecea pe lângă acesta pe role. Iată cum a făcut!
Marti, 03 August 2010 | General

Elveţienii testează o cameră de supraveghere cu radar 3D integrat

Şoferii din Elveţia vor avea o nouă problemă pe cap în scurtă vreme. Pe lângă radarele poliţiei, aceştia se vor înfrunta cu un set de camere cu tehnologie radar 3D, care vor analiza corectitudinea la volan, pe lângă respectarea limitelor de viteză.
Luni, 22 Martie 2010 | Intern

Politia Rutiera a pus in functiune 300 de radare in 32 de judete

Incepand cu weekend-ul trecut, soferii din Romania sunt supravegheati de inca 300 de autospeciale cu radar Dacia Logan MCV 1.5 dCi. Acestea au fost amplasate in 32 de judete, dar si in Capitala.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 27 Septembrie 2009 | Tehnologie

Inovatie: noile modele Volvo vor "vedea" pietonii si vor frana singure

Odata cu debutul modelului S60, suedezii de la Volvo vor lansa si doua noi sisteme de siguranta preventiva. Botezate Collision Warning with Full Auto Brake si Pedestrian Safety, aceste sisteme vor reduce riscul producerii unui accident.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | O lume nebuna

Un american a contestat o amenda radar cu GPS-ul

Din cauza unei amenzi radar eronate, un american se judeca cu politia rutiera din SUA de aproape doi ani. Americanul se apara cu inregistrarea sistemului GPS montat la bordul masinii sale.
Luni, 18 Mai 2009 | General

Anglia: o camera radar a dat amenzi de un milion de lire in 5 luni

O camera radar montata temporar intr-o zona londoneza cu restrictii de viteza a realizat un record de amenzi si puncte de penalizare pentru soferii grabiti.
Joi, 07 Mai 2009 | Intern

Radarele fixe suspendate vor fi inlocuite cu radare mobile

Politia Rutiera va incerca sa inlocuiasca radarele fixe suspendate cu radare mobile.
Marti, 05 Mai 2009 | Intern

Radarele fixe se suspenda incepand cu 24 aprilie

Autoritatile au decis sa suspende radarele fixe din tara dupa ce au fost semnalate mai multe nerespectari ale contractelor de achizitie publica.
Joi, 30 Aprilie 2009 | Intern

Politia Rutiera a primit un Seat Leon Cupra de 240 CP

Vitezomanii de pe autostrada Bucuresti-Constanta se vor infrunta pana in luna noiembrie cu un Leon Cupra de politie.
Vineri, 27 Martie 2009 | General

Camerele radar, contestate in Anglia, Franta si SUA

Plangerile impotriva camerelor radar se inmultesc: acestea trimit amenzi pentru viteza unor masini parcate sau pentru ca soferul a depasit limita intr-o zona in care nu e cazul.
Joi, 05 Februarie 2009 | Intern

Politia Rutiera vrea sa interzica detectoarele de radar

Aparatele care detecteaza radarul ar putea fi scoase din legalitate pe teritoriul Romaniei.

Tag-uri similare

Nissan, Honda, Volvo, Romania, Seat, accident, Mitsubishi, GT-R, Cupra, Civic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru