Civic

Joi, 24 Iunie | Modele noi

Noua generație Honda Civic pentru Europa. Disponibilă doar cu motor hibrid

Honda a publicat primele imagini și informații despre versiunea europeană a celei de-a 11-a generații Civic (hatchback). Aceasta va fi disponibilă doar cu sistem hibrid de propulsie.
Joi, 29 Aprilie | Modele noi

Noua generație Honda Civic debutează cu un design nou, interior elegant și mai multă tehnologie

Honda a publicat primele imagini și informații despre cea de-a 11-a generație Civic. Aceasta este versiunea dedicată publicului american, dar ar putea inspira ulterior si modelul disponibil în Europa.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitoarei generații Honda Civic: sedanul compact va fi lansat în Statele Unite în primăvară

Honda a publicat primele imagini cu un prototip pentru noua generație Civic dedicată publicului american, care iese în evidență prin numeroase noutăți de design. Noul model ar putea inspira ulterior și versiunea europeană.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi

De peste Ocean: teaser video cu prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan

Prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan (versiunea dedicată pieței din SUA) va fi prezentat oficial în 17 noiembrie. Evenimentul va avea loc pe Twitch, platforma de streaming folosită de pasionații de jocuri video.
Joi, 09 Iulie 2020 | General

Honda Civic Type R Limited, cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Suzuka: Hot Hatch-ul nipon a doborât timpul stabilit de Renault Megane RS Trophy-R

Honda Civic Type R Limited a parcurs un tur complet pe circuitul de la Suzuka în 2 minute și 23.993 secunde. Astfel, Hot Hatch-ul nipon a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul japonez.
Duminica, 21 Iunie 2020 | General

În căutarea celui mai bun timp pe circuit: Honda pregătește o nouă ediție a "Type R Challenge"

Honda pregătește o nouă ediție a proiectului Type R Challenge, o provocare gândită pentru a scoate în evidență capacitățile sportive ale noului Civic Type R Limited. Pentru moment, niponii au publicat doar un teser video filmat pe circuitul de la Suzuka.
Duminica, 24 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Honda Civic Type R: Hot Hatch-ul nipon ar putea primi un sistem hibrid de propulsie

Honda pregătește o nouă generație Civic Type R. Conform surselor, Hot Hatch-ul de clasă compactă ar urma să fie echipat cu un sistem hibrid de propulsie inspirat de cel al modelului Honda NSX.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Modele noi

Honda Civic primește un facelift discret: modificări minore de design și aceeași gamă de motoare

Honda a anunțat o serie de îmbunătățiri minore pentru Civic, care primește modificări estetice minore și un interior cu materiale de calitate mai bună, în timp ce gama de motorizări este neschimbată.
Luni, 29 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Honda Civic Type R se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească unul dintre cele mai în vogă hot-hatch-uri ale momentului: Honda Civic Type R.
Marti, 15 Mai 2018 | General

"Type R Challenge 2018" începe cu un succes: Honda Civic Type R e cea mai rapidă mașină de serie cu roți motrice față pe circuitul Magny Cours

Honda Civic Type R va încerca în acest an să doboare timpii de referință pe tur la categoria roți motrice față pe 5 dintre cele mai cunoscute circuite europene. Startul este pozitiv: Type R este noul rege al circuitului de la Magny Cours
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Japonez extrem: acesta este noul Honda Civic Type-R. 320 CP și roți motrice față

Honda a prezentat astăzi la Salonul Auto de la Geneva noua generație a lui Civic Type-R, versiunea sportivă a compactei sale. Modelul primește 10 CP în plus față de generația anterioară.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Ultra-agresiv: Honda Civic Type-R Prototype redefinește zona Hot Hatch în 2017

Honda a dezvăluie astăzi la Salonul de la Paris prototipul viitoarei generații Civic Type-R. Nu avem încă date tehnice, dar e cert că mașina va atrage atenția pe șosea prin designul agresiv.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 06 August 2016 | Modele noi

Japonezii redefinesc curajul: viitorul Honda Civic Type-R va avea 340 CP și-și va păstra tracțiunea față

340 de cai putere și tracțiune față pe un Hot hatch? Da, se poate! Noua generație a lui Civic Type-R, care va apărea pe piață la finalul anului viitor, ne va demonstra cum pot japonezii să rezolve o ecuație dinamică aproape imposibilă.
Marti, 21 Iunie 2016 | General

Ce poți face cu un portbagaj imens: suport pentru două biciclete în interiorul lui Civic Tourer

Când spațiul pentru bagaje poate ajunge la 1700 de litri cu rabatarea banchetei, suportul de biciclete așezat de obicei pe plafon se poate muta fără probleme în mașină. O demonstrează versiunea break a lui Honda Civic.
Vineri, 17 Iunie 2016 | General

Ce fac japonezii când se supără: Honda Type-R a doborât recordurile pentru tracțiune față pe cinci circuite europene

După ce Volkswagen a depășit cu mai puțin de două secunde recordul pentru un model cu tracțiune față pe Nurburgring cu o mașină fără banchetă, Honda Civic Type-R răspunde doborând recorduri la Silverstone, Monza, Estoril, Hungaroring și Spa.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

Aproape de serie: a zecea generație Honda Civic e anunțată de noul Civic Hatchback Prototype

Honda a adus la Salonul de la Geneva un concept care este foarte apropiat estetic de versiunea de serie a viitorului Civic. Iar mașina este cu adevărat spectaculoasă.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Feature

De toate pentru toţi: Honda a lansat în România noile Jazz, Type-R şi HR-V

Honda ne-a chemat la un scurt test în apropierea Bucureștiului pentru a ne arăta cele mai noi modele care intră în gama sa de modele. Dintre toate, noul Civic Type-R a fost vedeta reuniunii.
Miercuri, 11 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Noul Honda Civic Type R: 280 CP şi o viteză maximă de 270 km/h pentru Hot Hatch-ul japonez

Noua generaţie Civic Type R, prezentată astăzi de Honda prin câteva imagini-teaser, îşi va face loc în segmentul din ce în ce mai aglomerat al Hot Hatch-urilor europene afişând câteva cifre tehnice remarcabile.
Luni, 11 Martie 2013 | Intern

Preţuri Honda Civic 1.6 Diesel în România: start de la 18.588 euro

Honda a anunţat preţurile noii versiuni 1.6 diesel ale lui Civic pe piaţa din România. Modelul pleacă de la 18.588 euro cu TVA inclus.
Vineri, 08 Martie 2013 | Modele noi

Honda Civic Type R va primi un motor turbo şi va dezvolta peste 260 CP

Noua generaţie a lui Civic va primi şi o versiune Type R, care se va îndepărta de tradiţie şi va avea un motor turbo. Testele pe Nurburgring vor începe în decursul anului curent.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Lotus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru