Civic

Marti, 14 Iunie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale viitorului Honda Civic hatchback

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, fotografii spion ale viitorului Honda Civic hatchback, surprins în versiunea cu cinci uşi.
Joi, 24 Februarie 2011 | Modele noi

Honda Civic GT costă 20.435 euro cu TVA inclus în România

Importatorul Honda în ţara noastră a anunţat că oferă două versiuni noi ale lui Civic începând cu această lună. Acestea sunt Civic GT şi Civic Confort. Ambele versiuni reprezintă niveluri de echipare mai speciale, nefiind vorba de modificări mecanice.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | General

SINTEZĂ: Cele mai importante maşini lansate la Detroit 2011

Odată cu încheierea celei de-a doua zi de presă a Salonului Auto de la Detroit, Automarket vă prezintă o listă a celor mai importante exponate ale salonului respectiv.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Concepte

Honda a prezentat două concepte Civic la Detroit

Aspectul viitorului Honda Civic a fost deconspirat de două concepte prezentate la Detroit. Deşi modelul din imagini este destinat pieţei americane şi este un concept, ne aşteptăm ca versiunea europeană să aibă trăsături similare.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Modele noi

Prima schiţă a viitorului Honda Civic

Conceptul viitorului Honda Civic a fost prefigurat de o schiţă. Modelul va debuta în versiunea de preproducţie la Salonul Auto de la Detroit în 2011.
Luni, 11 Octombrie 2010 | Modele noi

Honda Civic a primit un facelift pe final de generaţie

În ultimii doi ani de producţie, Honda Civic a primit grila faţă a lui Type R, un nou set de jante de aliaj şi mici modificări la interior în aşteptarea noii generaţii.
Miercuri, 11 August 2010 | Siguranta

Honda face un recall în SUA pentru 383.000 unităţi Civic, Accord şi Element

Honda va rechema 383.000 unităţi în Statele Unite ale Americii pentru a schimba sistemul de blocare al contactului pentru a preveni scoaterea cheii din contact fără ca vehiculul să fie în treapta de parcare a cutiei de viteze automate.
Marti, 10 August 2010 | Intern

Normele de poluare ucid Honda Civic Type R în România

Obligativitatea normelor de mediu Euro 5 i-a făcut pe cei de la Honda Europe să ia decizia de a opri vânzările lui Civic Type R începând cu anul 2011. Modelul este disponibil în România în stoc limitat.
Marti, 03 August 2010 | Intern

Honda România le oferă noilor clienţi până la 1500 de litri de carburant

Honda România a anunţat că oferă clienţilor care vor achiziţiona în perioada 2 august - 31 octombrie un model Accord sau Civic sedan până la 1.500 de litri de carburant.
Joi, 22 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini spion cu viitorul Honda Civic

Inginerii Honda au ieşit la teste cu prototipul viitorului Civic. Modelul ar trebui să debuteze în decursul anului 2012 şi este testat în versiunea hatchback cu cinci uşi.
Duminica, 27 Iunie 2010 | Modele noi

Viitorul Civic va avea un design mult mai futurist

Honda lucrează la viitoarea generaţie a compactei Civic. Modelul nipon va dispune de un design nou, mult mai tineresc şi mai atractiv.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Modele noi

Viitorul Honda Civic va fi mai usor si mai mic

Honda incearca sa reduca costul de productie si de vanzare al viitorului Civic prin optimizarea platformei. Astfel, viitorul Civic va fi mai usor si mai economic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Octombrie 2009 | Modele noi

Civic Type-R Mugen va fi disponibil in Europa in 20 de exemplare

Honda Civic Type-R in versiune Mugen si cu 240 de cai sub capota va putea fi cumparata si in Europa. Din pacate pentru fani, doar intr-o editie limitata.
Joi, 06 August 2009 | Industrie

Honda lanseaza in sfarsit Civic Type R si in Japonia

Honda Civic Type R hatchback va ajunge si in Japonia. Cu exceptia Europei, modelul este prezent acum pe doar doua piete ale lumii: Australia si Africa de Sud.
Luni, 03 August 2009 | Siguranta

Recall Honda in SUA: 440.000 de masini rechemate la service

Un defect de fabricatie la sistemul de declansare a airbag-urilor face ca Honda sa cheme in service-urile din SUA aproape o jumatate de milion de Civic, Accord si Acura TL.
Luni, 22 Iunie 2009 | Modele noi

Mugen Civic Type R se pregateste pentru Europa

Versiunea de performanta Honda Civic Type R, modificata de divizia Mugen, ar putea sa-si faca aparitia si pe piata europeana.
Marti, 02 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Duelul celor mai puternice hatchback-uri

Jurnalistii de la Drivers Republic au incercat sa afle care este cel mai performant hatchback al momentului. Candidatii sunt versiunile sportive ale modelelor: Renault Megane, Honda Civic, Subaru Impreza, Ford Focus, Opel Astra si Mini Cooper.
Marti, 26 Mai 2009 | Autoipoteze

Honda ar putea lansa un succesor pentru S2000

Honda ar putea lansa in urmatorii ani un succesor pentru roadster-ul S2000, altul decat versiunea de productie a hibridului sportiv CR-Z.
Vineri, 22 Mai 2009 | Modele noi

Viitorul Honda Civic va fi lansat in 2011

Publicatia japoneza Mag-X a dezvaluit faptul ca viitoarea generatie Honda Civic va fi lansat in 2011 si va avea si o versiune hibrida. Modelul va imparti trenul de rulare cu hibridul CR-Z.
Marti, 24 Februarie 2009 | Modele noi

Honda creste productia lui Insight in urma comenzilor ridicate

Numrul comenzilor pentru hibridul Insight este de trei ori mai ridicat decat cel asteptat de Honda. Niponii vor creste astfel productia pentru a limita timpul de asteptare.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru