Honda România le oferă noilor clienţi până la 1500 de litri de carburant

De Cornel Șocariciu
Publicat Marti, 03.08.2010
Honda România a anunţat că oferă clienţilor care vor achiziţiona în perioada 2 august - 31 octombrie un model Accord sau Civic sedan până la 1.500 de litri de carburant.

Honda Trading România, importatorul oficial Honda în ţara noastră, lansează în perioada 2 august - 31 octombrie o nouă campanie promoţională pentru împătimiţii mărcii japoneze. Importatorul brandului nipon în ţara noastră oferă la achiziţionarea oricărui model Honda Accord sau Civic sedan până la 1.500 de litri de carburant. Odată cu achiziţionarea unuia din cele două modele amintite mai sus, clienţii vor primi un card de carburant MOL pe care îl pot utiliza în orice staţie de distribuţie MOL Romania.

"Satisfacţia clienţilor noştri este în prim planul tuturor acţiunilor pe care le întreprindem, de la proiectarea maşinii până la vânzarea şi întreţinerea ei. Plăcerea de a conduce o Honda este un sentiment pe care toţi clienţii noştri îl vor aduce în discuţie dacă porneşti o conversaţie pe teme auto. Prin această campanie încercăm să păstrăm pasiunea şi plăcerea de a conduce la intensitate maximă, fără a fi influenţate de factorii materiali de altfel inevitabili.

Clienţii noştri au acum libertatea de a se bucura de noua lor maşină fără grija carburantului. Doar pasiune şi plăcere pură", a declarat Ovidiu Repanovici, manager vânzări Honda Trading România.

Via | Honda

Comentarii (8)

  • zarnesteanu
    Disperare maxima :)
    Seamana cu ofertele GM inainte de faliment.

    Cumparatorii in drum spre service vor avea o consolare ca rezervorul de benzina macar e platit de firma.

    Doar toyota ii mai intrece la prabusirea imaginii.
    6 24
  • andrei
    TU AUZI CE ZICI?
    Fugi si baga'ti repede VW-ul in service
    16 7
  • In caz ca traiesti cu 1 mileniu in urma afla ca Honda merge in service doar pt schimbul de consumabile spre deosebire de VAG-ine.
    17 5
  • bv BBB
    bine punctat!!
    12 5
  • zarnesteanu
    Nea Ardei, Bubulina Beata si Pistolul cu Ventuze si-au unit vocile in corul Povestiri Nemuritoare in apararea onoarei pierdute pe la spate a preafrumoasei honda. Glasurile lor ragusite dar inflacarate se inalta in noaptea de august cu atat mai puternic cu cat fierbinteala le cuprinde mintile la gandul celor 1500 de litri de benzina promisi la sfarsitul reprezentatiei.

    Totusi, lipsa dirijorului lee-minte-tulbure este de necontestat. Nimic nu este complet fara cateva (zeci de) link-uri care sa ateste CULTURA auto de nezdruncinat, timpul pierdut si vocatia spre inutil a celui de-al patrulea muschetar.

    Imi pare rau sa va stric petrecerea, dar honda incepe s-o ia in barba. Pe masura ce al doilea val de proprietari se debaraseaza de ele cu viteza maxima apar si review-urile "glamoroase" Cine stie, daca stati cu ochii pe ziare, poate chiar o sa aveti norocul sa nimeriti un "chilipir" din asta. Mii de succese si alegeri intelepte.
    3 15
  • Parca era mai bine daca ziceau inca 1500 euro reducere in perioada x.
    3 0
  • ha?
    inainte de a degenera discutie in vesnica poveste ''nemtesti vs. restu' lumii'' sau ''honda vs.restu' lumii'' spuneti-mi si mie care dracu de marca nu are rebuturile sau rateurile ei??? si apropo 1500 l de benzina inseamna cam 1500 de eurroi nu?pai un discount de 1500 la maisnile alea de peste 20000 e exact nimic...poate am fost eu mai norocos da la masina de 16000 am primit discount de 5000....pai?
    9 2
  • Continui
    AM UITAT SA MENTIONEZ CA A VANDUT AUDI SI SI-A LUAT HONDA ACCORD CA A MEA:))
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru