Honda Civic sedan

Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi

De peste Ocean: teaser video cu prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan

Prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan (versiunea dedicată pieței din SUA) va fi prezentat oficial în 17 noiembrie. Evenimentul va avea loc pe Twitch, platforma de streaming folosită de pasionații de jocuri video.
Joi, 01 Iunie 2017 | Intern

A zecea generație Honda Civic este disponibilă și în România: hatchback-ul pleacă de la 18.500 de euro, iar sedanul de la 20.800 de euro

Honda Civic a ajuns în România în cea de-a zecea sa generație. Modelul japonez este disponibil încă de la lansare în două versiuni de caroserie: hatchback și sedan.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Cu dedicație pentru familie: noua generație Honda Civic Sedan a fost prezentată la Paris

Honda a scos la lumină la Salonul Auto de la Paris toate versiunile de caroserie ale noii generații Civic, cu excepția break-ului. Până atunci, familiștii se pot baza pe Civic Sedan, o mașină care arată mai bine ca niciodată.
Joi, 08 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Mașina de zece: Honda a confirmat oficial lansarea celei de-a zecea generații Civic

Honda va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris noua generație a modelului Civis, a zecea la număr. Modelul va debuta în două variante de caroserie, sedan și hatchback.
Vineri, 05 Octombrie 2012 | Industrie

Honda recheamă în service aproape 800.000 de maşini în SUA

Honda a anunţat un nou recall în Statele Unite. De această dată este vorba despre 820.789 de maşini care au probleme cu sistemul de iluminare.
Miercuri, 06 Iunie 2012 | Modele noi

Honda Civic sedan - noua generaţie a debutat oficial în România

Honda a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noii generaţii Civic sedan în versiunea europeană. Modelul porneşte de la 18.960 de euro pe piaţa din România.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Concepte

Honda a prezentat două concepte Civic la Detroit

Aspectul viitorului Honda Civic a fost deconspirat de două concepte prezentate la Detroit. Deşi modelul din imagini este destinat pieţei americane şi este un concept, ne aşteptăm ca versiunea europeană să aibă trăsături similare.
Marti, 03 August 2010 | Intern

Honda România le oferă noilor clienţi până la 1500 de litri de carburant

Honda România a anunţat că oferă clienţilor care vor achiziţiona în perioada 2 august - 31 octombrie un model Accord sau Civic sedan până la 1.500 de litri de carburant.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru