De peste Ocean: teaser video cu prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan

de Cornel Șocariciu
Joi, 12.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan (versiunea dedicată pieței din SUA) va fi prezentat oficial în 17 noiembrie. Evenimentul va avea loc pe Twitch, platforma de streaming folosită de pasionații de jocuri video.

Honda a publicat un scurt clip video și o imagine teaser cu prototipul care anunță o nouă generație Civic Sedan. De asemenea, reprezentanții producătorului nipon au menționat că prezentarea prototipului va avea loc în 17 noiembrie pe Twitch, platforma de streaming video folosită de pasionații de jocuri.

Evenimentul va fi disponibil pe canalul Twitch Honda Head2Head, iar reprezentanții constructorului nipon vor avea invitați și o serie de jucători Fortnite, unul dintre cele mai populare jocuri video ale momentului. 

Pentru moment, niponii fac referire doar la varianta Civic Sedan destinată pieței din SUA, modelul de serie urmând să fie lansat în prima jumătate a anului viitor.

În acest moment, oficialii Honda nu vin cu informații despre o posibilă generație nouă gândită și pentru publicul european și dezvoltată pornind de la designul pregătit pentru varianta din SUA. În prezent, piețele din Europa au la dispoziție versiunea Civic facelift, model prezentat la finalul anului trecut.

Comentarii (2)

  • Mihai C
    Daca nu ai vedea sigla Honda, ai zice ca e teaser la Opel Insignia antefacelift.
    6 0
  • Văd că Honda are așa un obicei de a schimba generațiile la 4-5 ani. Doar prima generație a fost fabricată 7 ani, restul de 9 generații au fost schimbate la 4-5 ani.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru