Honda Civic GT costă 20.435 euro cu TVA inclus în România

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 24.02.2011
Importatorul Honda în ţara noastră a anunţat că oferă două versiuni noi ale lui Civic începând cu această lună. Acestea sunt Civic GT şi Civic Confort. Ambele versiuni reprezintă niveluri de echipare mai speciale, nefiind vorba de modificări mecanice.

Clienţii şi pasionaţii de Honda din România au la dispoziţie acum două niveluri de echipare noi pentru Civic. Astfel, există acum un nou model entry-level, intitulat Comfort, precum şi un nou vârf de gamă, intitulat GT. În ciuda denumirii, modelul Civic GT este reprezentat de o caroserie cu cinci uşi, nu de hatchback-ul cu trei uşi. Civic GT beneficiază de o tapiţerie din piele şi Alcantara, ornamente exterioare cormate, grilă faţă sport, jante de aliaj Dark Crome pe 17 şi alte dotări specifice segmentului premium.

Cu toate acestea, modelul nu renunţă la spiritul practic, beneficiind în continuare de sistemul "Magic Seats" care permite rabatarea banchetei din spate 60/40 sau plierea completă a acesteia pentru a facilita transportul obiectelor agabaritice în zona locurilor din spate. Clienţii interesaţi de un drivetest cu Honda Civic GT se pot înscrise online pe www.noul-civic.ro . Versiunea 1.4 Comfort MT a lui Civic porneşte de la 17.955 de euro cu TVA inclus în România.

"Datorită comportamentului dinamic şi nivelului ridicat de confort, ediţia specială Civic GT oferă o abordare unică a experienţei pe care şoferul o are în timpul condusului.

Pe lângă design şi calitate, modelul vizează excelenţa în ceea ce priveşte caracterul practic. Lansarea Civic GT în România reprezintă celebrarea gamei de modele Civic disponibilă până acum pe piaţa locală. Civic este în continuare un model ce reprezintă foarte bine poziţionarea Honda ca "Alternativă la Premium", cu un grad înalt de competitivitate în zona superioară a segmentului compact.", a declarat Masahiro Ikeda, Vice-Preşedinte Honda Trading România.

Via | Honda

Comentarii (3)

  • Astia sunt nebuni cu preturile astea!
    Deja ma gandesc ce coada este la showroom la preturile astea!
    13 1
  • eu nu inteleg de ce ar model nou!?
    0 2
  • Etienne
    Civic
    Cel mai reusit design din clasa compacta nu a fost acordat si cu niste preturi pe masura clasei. A

    bia acum, la sfarsitul carierei, Honda aduce in Romania si modelul de 1,4, care a avut in Europa de la lansare, rolul modelului accesibil; dar la aproape 18000 euro (chiar si in conditiile unei dotari complete) cine se mai gandeste la accesibil? - vorbim de clasa compacta nu atat de "premium"pe cat si-o doreste marketingul Honda.

    Preturile sunt bune daca ne raportam la Audi A3. Aici au gresit cei de la Honda, iar asta s-a vazut in cifrele de vanzari tot mai mici din Europa.

    Pacat pentru ca masinile sunt bune si arata extraordinar.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru