Modele noi Honda

Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda ar putea lansa o mașină sport electrică: caroserie de CR-Z, patru motoare și până la 350 CP

Președintele Honda s-a declarat încântat de ideea dezvoltării unui model sport 100% electric, care să fie mai mic și mai ieftin decât NSX, titrează englezii de la Autocar în urma unui interviu cu oficialul.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda vrea să revoluționeze lumea cu o mașină electrică pe hidrogen care merge 700 kilometri cu un plin

Honda a prezentat la Tokyo modelul Clarity Fuel Cell, o mașină electrică alimentată cu hidrogen care poate să parcurgă 700 de kilometri cu un plin, cu 200 în plus față de Toyota Mirai.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda începe downsizing-ul: japonezii vor face motoare VTEC Turbo de 1.0 și 1.5 litri

Honda va lansa două noi motorizări VTEC Turbo în Europa peste doi ani. Primul model care le va primi este a zecea generație a lui Civic, programată pentru lansare în 2017.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Honda prezintă conceptul unei mașini care promite senzația de libertate a unei motociclete

Honda a publicat imaginile oficiale ale conceptului Project 2&4. Acesta este un vehicul cu patru roți echipat cu propulsor de motocicletă și promite să asigure senzațiile asociate acestora.
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Șeful Honda așteaptă noul Civic Type R: "Este singura mașină pe care mi-o doresc"

Takahiro Hachigo, actualul CEO al Honda, are de așteptat până în toamnă pentru livrarea unui Civic Type R. Directorul Honda este în noua funcție de trei luni și este singurul șef de marcă auto care nu are propria sa mașină.
Marti, 16 Iunie 2015 | Modele noi

Honda: "Dacă va fi nevoie, vom face o variantă mai performantă a lui Civic Type R"

Honda își propune să păstreze titlul de cel mai rapid model cu tracțiune față pe Nurburgring obținut de noul Civic Type R. Inginerul șef al mărcii declară că modelul poate mai mult de atât.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Modele noi

Honda Civic primeşte o nouă generaţie în 2017 cu o platformă complet schimbată

Honda va schimba complet modelul său compact odată cu următoarea generaţie, pe care o va lansa în 2017. Noul model va avea o platformă globală pentru a reduce costurile de dezvoltare şi a mări profitul companiei.
Joi, 19 Martie 2015 | Modele noi

Honda CR-Z ar putea primi un succesor echipat cu motorul lui Civic Type R

Honda ar putea să creeze un succesor al lui CR-Z, care să beneficieze de o versiune mai puţin puternică a motorizării care echipează noul Civic Type R.
Vineri, 13 Martie 2015 | Modele noi

Honda: "Nu ne schimbăm filozofia de design"

Honda nu intenţionează să renunţe la linia sa de design orientată spre spiritul practic al modelelor sale, în ciuda recentelor lansări ale modelelor Civic Type R şi NSX.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Modele noi

Honda CR-V facelift: galeria foto completă şi specificaţiile tehnice ale versiunii europene

Honda a publicat specificaţiile tehnice complete şi galeria foto a variantei europene a lui CR-V cu facelift. Modelul nipon este oferit inclusiv în compania unui motor diesel de 1.6 litri şi 160 CP şi cu o transmisie automată cu nouă trepte.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

Honda a deschis listele de comenzi pentru Civic Type R în Regatul Unit deşi versiunea de serie nu a fost prezentată încă

Divizia din Regatul Unit a mărcii Honda a deschis listele de comenzi pentru noua generaţie a lui Civic Type R, cu toate că modelul de serie nici măcar nu a fost prezentat încă. Pentru precomandă, clienţilor li se cere un avans de 3.000 de lire sterline, echivalentul a 3.800 de euro.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Concepte

Honda FCV Concept: 700 de kilometri autonomie maximă şi versiune de serie lansată în 2016

Honda a prezentat conceptul FCV, care prefigurează un model de serie programat să fie lansat în 2016. Pentru moment, a fost confirmată doar versiunea destinată pieţei din Japonia. Conceptul alimentat cu hidrogen are o autonomie maximă de 700 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda Jazz ajunge la a treia generaţie: platformă nouă, spaţiu mai mare, design familiar

Noul Honda Jazz vine în această toamnă şi se prezintă într-o formă nouă, adaptată la linia de design recentă a mărcii japoneze. Bonus: o platformă nouă, motor nou pe benzină şi mai mult spaţiu.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda CR-V facelift debutează cu schimbări estetice şi un nou motor 1.6 diesel

Honda a lansat la Salonul de la Paris versiunea restilizată a lui CR-V. Modelul a primit o serie de schimbări estetice şi o nouă motorizare de top, un 1.6 diesel de 160 CP în locul motorului de 2.2 litri.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda HR-V, noul rival al lui Nissan Juke, prezentat în capitala franceză

Honda a dezvpluit modelul HR-V la Salonul Auto de la Paris. Acesta este un SUV de segment B care va fi vândut în Europa şi a fost prezentat deja pe alte pieţe sub numele de Vezel.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda Civic Type R Concept II prefigurează cel mai rapid model de performanţă al mărcii nipone

Honda aduce la Salonul Auto de la Paris cea de-a doua versiune concept a lui Civic Type R, despre care spun că prefigurează cel mai rapid model sportiv de serie creat vreodată de marca japoneză.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Honda Civic Type R, conceptul apropiat de producţie anunţă o nouă eră pentru marcă

Honda a prezentat la Geneva conceptul care prefigurează viitorul Civic Type R.Exponatul are un design agresiv şi promite să inspire aspectul viitoarelor modele Honda.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Modele noi

Honda va lansa un SUV de segment B în Europa în 2015

Honda Vezel, SUV-ul de clasă mică al japonezilor, este aşteptat să debuteze pe piaţa din Europa în 2015. Vezel va fi un model global, urmând să aibă acelaşi design pe toate pieţele pe care va fi comercializat.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Concepte

Honda FCEV Concept prefaţează viitoarele vehicule cu hidrogen ale japonezilor

Honda a adus la Salonul Auto de la Los Angeles conceptul FCEV. Acesta prezintă trăsăturile estetice care vor inspira succesorul lui FCX Clarity, automobilul alimentat cu hidrogen produs în serie de cei de la Honda.
Joi, 17 Octombrie 2013 | Industrie

Honda ar putea renunţa la comercializarea modelelor Insight şi CR-Z în Europa

Vânzarea modelelor Honda CR-Z şi Insight pe piaţa din Europa ar putea fi oprită din cauza rezultatelor slabe obţinute în ultimii ani. Informaţia nu a fost confirmată încă de reprezentanţii mărcii.

Tag-uri similare

Honda, productie, China, vehicule electrice, tehnologie, mediu, hibrizi, modele noi Honda, poluare, dezvoltare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru