Modele noi Honda

Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Concepte

Honda EV-STER - imagini şi informaţii cu roadsterul electric expus la Tokyo

Honda a adus conceptul unui roadster electric la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul se numeşte EV-STER şi prezintă influenţe de la CR-Z.
Luni, 21 Noiembrie 2011 | Siguranta

STUDIU: Şoferii hibrizilor sunt mai protejaţi decât cei ai modelelor clasice în caz de accident

Un institut american a cercetat 25 de modele hibride şi vehiculele pe care sunt bazate acestea şi a descoperit că pasagerii hibrizilor sunt cu 27% mai protejaţi în caz de accident.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Honda CR-V a debutat la Salonul Auto de la la Los Angeles

Honda CR-V a trecut peste dificultăţile cu furnizorii şi a debutat în premieră mondială la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul prezintă un aspect foarte apropiat de cel al conceptului pe care este bazat.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | Industrie

Honda CR-V debutează la timp în SUA

Honda a rezolvat o parte din problemele cu furnizorii din Thailanda şi a anunţat că va lansa la timp noul CR-V în Statele Unite ale Americii. Japonezii n-au făcut nici declaraţie privind piaţa europeană.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Industrie

Lansarea noului Civic în Europa, amânată din cauza inundaţiilor din Thailanda

Debutul comercial al noului Honda Civic pe piaţa din Europa va fi amânat din cauza inundaţiilor din Thailanda.
Vineri, 21 Octombrie 2011 | Intern

Honda Accord facelift, în România de la 24.155 euro cu TVA inclus

Honda Acccord facelift a fost lansat în România. Pentru moment, doar versiunea sedan este oferită pe piaţa internă, iar preţul de pornire este de 24.155 euro cu TVA inclus.
Marti, 27 Septembrie 2011 | Mediu

Secretul noului Honda Civic diesel

Cei de la Honda au echipat versiunea diesel a noului Civic cu un element aerodinamic discret, care îi reduce emisiile de CO2 cu un gram pe kilometru. Acesta este amplasat sub stopuri şi are lăţimea unui deget.
Vineri, 29 Iulie 2011 | Modele noi

Noul Honda Civic debutează la Frankfurt

Noua generaţie a lui Honda Civic va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, anunţă cei de la Autocar. Modelul va marca un "salt de două generaţii" în materie de calitate, spun cei de la Honda.
Joi, 07 Iulie 2011 | Intern

Honda Trading România va distribui şi motociclete în ţara noastră

Honda Trading România, importatorul oficial al automobilelor Honda în ţara noastră, a anunţat că va comercializa şi motociclete începând de astăzi.
Joi, 16 Iunie 2011 | Mediu

Honda a prezentat primul său scuter electric: EV-neo

Honda a prezentat conceptul unui scuter electric de 3.8 CP, care oferă o autonomie de 34 kilometri cu o încărcare de 3.5 ore. Modelul este oferit deja în Japonia.
Marti, 14 Iunie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini ale viitorului Honda Civic hatchback

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, fotografii spion ale viitorului Honda Civic hatchback, surprins în versiunea cu cinci uşi.
Miercuri, 27 Aprilie 2011 | Modele noi

Oficialii Honda au confirmat succesorul lui NSX

La şase ani de la oprirea producţiei lui Honda NSX, japonezii au anunţat că vor relua programul de dezvoltare a celei de-a doua generaţii a acestui model.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 18 Martie 2011 | Tuning

Honda va prezenta o versiune de performanţă a lui CR-Z

Honda va prezenta pe 15 iulie la Goodwood Festival of Speed o versiune Mugen a lui CR-Z. Potrivit japonezilor, modelul respectiv va fi cel mai "hot" hibrid din lume, dar nu va intra în producţia de serie.
Joi, 24 Februarie 2011 | Modele noi

Honda Civic GT costă 20.435 euro cu TVA inclus în România

Importatorul Honda în ţara noastră a anunţat că oferă două versiuni noi ale lui Civic începând cu această lună. Acestea sunt Civic GT şi Civic Confort. Ambele versiuni reprezintă niveluri de echipare mai speciale, nefiind vorba de modificări mecanice.
Luni, 17 Ianuarie 2011 | Modele noi

Honda grăbeşte dezvoltarea lui CR-Z Turbo

În urma entuziasmului întâlnit în rândul clienţilor pentru o versiune mai puternică a lui CR-Z, Honda lucrează la două versiuni 1.6 Turbo ale coupe-ului de segment B, de 160 şi 200 CP.
Miercuri, 03 Noiembrie 2010 | Modele noi

Honda s-a răzgândit în privinţa vehiculelor electrice

Noul şef al mărcii Honda are o altă viziune privind vehiculele electrice. Tocmai de aceea, marca niponă va prezenta un concept electric pe 17 noiembrie şi va lansa primul vehicul 100% electric în 2012.
Marti, 26 Octombrie 2010 | Modele noi

Honda Insight va sta cu motorul oprit de trei ori mai mult

Inginerii Honda au modificat sistemul stop-start al lui Insight şi Jazz Hybrid pentru a permite oprirea motorului pe o durată de trei ori mai mare decât cea permisă până în prezent.
Luni, 11 Octombrie 2010 | Modele noi

Honda Civic a primit un facelift pe final de generaţie

În ultimii doi ani de producţie, Honda Civic a primit grila faţă a lui Type R, un nou set de jante de aliaj şi mici modificări la interior în aşteptarea noii generaţii.
Luni, 27 Septembrie 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Iată noul Honda Jazz Hybrid!

Honda va lansa primul hibrid de segment B din lume la Salonul Auto de la Paris. Acesta este Jazz Hybrid şi este animat de acelaşi sistem de propulsie folosit şi de Insight.
Miercuri, 25 August 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Primele imagini cu Honda Jazz Hybrid

Honda a prezentat primele imagini ale versiunii hibride a lui Jazz. Modelul va debuta în primăvara lui 2011 pe piaţa din Europa şi este primul hibrid de segment B din lume.

Tag-uri similare

Honda, productie, China, vehicule electrice, tehnologie, mediu, hibrizi, modele noi Honda, BYD, poluare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru