Honda Civic a primit un facelift pe final de generaţie

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 11.10.2010
În ultimii doi ani de producţie, Honda Civic a primit grila faţă a lui Type R, un nou set de jante de aliaj şi mici modificări la interior în aşteptarea noii generaţii.

Deşi noua generaţie a lui Civic este la doar doi ani distanţă de la debut, modelul nipon a primit un facelift. Modificările operate sunt de ordin estetic, nefiind vorba de alte îmbunătăţiri. În lipsa lui Type R, toate versiunile lui Civic vor primi grila faţă a acestuia, iar toate modelele vor beneficia în standard de jante de aliaj de 16 inch. Versiunea Type S a lui Civic va beneficia şi de un set de praguri laterale vopsite în culoarea caroseriei. Clienţii vor putea alege dintr-o paletă mai întinsă de culori, iar unele nivele de echipare au primit fie tapiţerie din piele, fie tapiterie mixtă Alcantara/piele cu scaune faţă încălzite.

După cum ştiţi, Honda Civic Type R a fost eliminat din gama producătorului nipon din cauza faptului că nu îndeplinea normele Euro 5, obligatorii din 2011. Motorul VTEC de 2.0 litri al acestui model furniza 201 CP şi era apreciat pentru calităţile sale dinamice. Cei de la Honda au considerat că nu era rentabilă modernizarea motorului respectiv pentru a extinde producţia şi vânzarea acestuia pentru încă un an, aşa că vânzările lui Civic Type R vor avea loc până la începutul anului 2011.

Stocul din România este limitat, existând mai puţin de 100 de exemplare pe stoc.

Noua generaţie Honda Civic va debuta pe piaţă în 2012. Potrivit primelor informaţii, modelul va fi mai uşor, mai economic şi mai ecologic decât actuala generaţie. În cazul pieţei din Marea Britanie, preţurile lui Honda Civic facelift vor rămâne neschimbate. Sunt şanse ca această politică să fie extinsă şi în ţara noastră, dar nu avem informaţii în acest sens de la oficialii Honda Trading România.

Via | Autocar 

Comentarii (6)

  • qw
    fain
    7 0
  • Poze spion cu noua Honda Civic Sedan surprinsa fara camuflaj .
    http://autoten.com/2010/10/11/2012-honda-civic-spyshotinclude-interior-shot-and-information/
    5 1
  • Honda
    @Alex, sunt zeci de stiri HONDA/ACURA pe net care nu se fac publice la noi..... de exemplu: http://www.examiner.com/autos-in-national/review-2011-honda-odyssey-touring-elite
    lumea obisnuita nu este interesata, doar cunoscatorii stiu de ele :)
    6 0
  • mai multe poze
    http://carscoop.blogspot.com/2010/10/paris-show-2011-honda-civic-gets-minor.html
    6 0
  • @LEE De ce ar publica stiri despre Acura/Honda Odyseey ca nici nu se comercializeaza in RO, daca te intereseaza asa ceva cauta pe siteurile americane
    3 2
  • @aaa
    crede-ma ca sunt foarte informat legat de ACURA/HONDA. chiar daca unele modele nu se vand in Europa, nu strica cate o stire despre ele......
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru