Type R

Marti, 13 Decembrie 2022 | Motorsport

Primele imagini cu noua Honda Civic Type R TCR, o mașină construită pentru cursele de turisme

Honda a publicat primele imagini oficiale cu Civic Type R TCR, o mașină construită special pentru cursele de turisme. Noua mașină de competiție este dezvoltată de divizia de performanță Honda Performance Development, iar aceasta își va face debutul competițional în aprilie 2023.
Miercuri, 27 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Honda nu exclude o versiune electrificată pentru noul Civic Type R

Honda a precizat că nu exclude să lanseze, în viitorul apropiat, o versiune electrificată a noului hot-hatch Civic Type R. Cel puțin, acestea au fost declarațiile făcute de Ko Yamamoto, consultantul tehnic al diviziei europene a mărcii nipone.
Joi, 21 Iulie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noua Honda Civic Type R este aici. Hot-hatch clasic, cu tracțiune față și cutie manuală

După o lungă așteptare, Honda a publicat primele imagini, dar relativ puține informații despre noua generație Civic Type R. Modelul nipon păstrează configurația cu roți motrice față și transmisie manuală.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu Honda Civic Type-R facelift: Hot Hatch-ul primește modificări minore de design

Honda a dezvăluit prima imagine cu facelift-ul planificat pentru Civic Type-R. Hot Hatch-ul va primi o serie de modificări minore la designul exterior, asemănătoare cu cele introduse pe versiunea standard a lui Civic.
Luni, 29 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Honda Civic Type R se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească unul dintre cele mai în vogă hot-hatch-uri ale momentului: Honda Civic Type R.
Marti, 15 Mai 2018 | General

"Type R Challenge 2018" începe cu un succes: Honda Civic Type R e cea mai rapidă mașină de serie cu roți motrice față pe circuitul Magny Cours

Honda Civic Type R va încerca în acest an să doboare timpii de referință pe tur la categoria roți motrice față pe 5 dintre cele mai cunoscute circuite europene. Startul este pozitiv: Type R este noul rege al circuitului de la Magny Cours
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Japonez extrem: acesta este noul Honda Civic Type-R. 320 CP și roți motrice față

Honda a prezentat astăzi la Salonul Auto de la Geneva noua generație a lui Civic Type-R, versiunea sportivă a compactei sale. Modelul primește 10 CP în plus față de generația anterioară.
Vineri, 17 Iunie 2016 | General

Ce fac japonezii când se supără: Honda Type-R a doborât recordurile pentru tracțiune față pe cinci circuite europene

După ce Volkswagen a depășit cu mai puțin de două secunde recordul pentru un model cu tracțiune față pe Nurburgring cu o mașină fără banchetă, Honda Civic Type-R răspunde doborând recorduri la Silverstone, Monza, Estoril, Hungaroring și Spa.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Feature

De toate pentru toţi: Honda a lansat în România noile Jazz, Type-R şi HR-V

Honda ne-a chemat la un scurt test în apropierea Bucureștiului pentru a ne arăta cele mai noi modele care intră în gama sa de modele. Dintre toate, noul Civic Type-R a fost vedeta reuniunii.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Honda Civic Type R, conceptul apropiat de producţie anunţă o nouă eră pentru marcă

Honda a prezentat la Geneva conceptul care prefigurează viitorul Civic Type R.Exponatul are un design agresiv şi promite să inspire aspectul viitoarelor modele Honda.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Honda Civic Type R, anunţat de un concept cu design agresiv

Honda va aduce în luna martie, la Salonul de la Geneva, un prototip care anunţă viitorul hot hatch compact al mărcii japoneze. Iar noul Civic Type R se anunţă exploziv.
Joi, 19 Iulie 2012 | Modele noi

Honda Civic Type R s-ar putea întoarce pe piaţă în 2013

Honda Civic Type R s-ar putea întoarce pe piaţă în 2013, spun englezii de la Autocar. Compania japoneză a renunţat la generaţia precedentă pe fondul nerespectării normei de mediu Euro 5.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Octombrie 2010 | Modele noi

Honda Civic a primit un facelift pe final de generaţie

În ultimii doi ani de producţie, Honda Civic a primit grila faţă a lui Type R, un nou set de jante de aliaj şi mici modificări la interior în aşteptarea noii generaţii.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | Modele noi

Civic Type-R Mugen va fi disponibil in Europa in 20 de exemplare

Honda Civic Type-R in versiune Mugen si cu 240 de cai sub capota va putea fi cumparata si in Europa. Din pacate pentru fani, doar intr-o editie limitata.
Joi, 06 August 2009 | Industrie

Honda lanseaza in sfarsit Civic Type R si in Japonia

Honda Civic Type R hatchback va ajunge si in Japonia. Cu exceptia Europei, modelul este prezent acum pe doar doua piete ale lumii: Australia si Africa de Sud.

Tag-uri similare

Honda, Civic, Civic Type R, Mugen, Type R, Honda Civic Type-R, Hiro Toyoda, Type R Mugen.Civic Type R Mugen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru