Prima imagine cu Honda Civic Type-R facelift: Hot Hatch-ul primește modificări minore de design

de Daniel Popescu, Foto: Honda
Vineri, 10.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a dezvăluit prima imagine cu facelift-ul planificat pentru Civic Type-R. Hot Hatch-ul va primi o serie de modificări minore la designul exterior, asemănătoare cu cele introduse pe versiunea standard a lui Civic.

Constructorii japonezi sunt prezenți în această perioadă la Tokyo Auto Salon, primul eveniment auto major al anului de pe continentul asiatic.

Printre aceștia se numără și Honda, care a profitat de oportunitate pentru a publica o primă imagine cu facelift-ul pregătit pentru Civic Type-R.

Fotografia publicată de niponi arată partea frontală și laterală a Hot Hatch-ului, iar principala noutate este grila frontală de dimensiuni mai mari. De altfel, această schimbare a fost introdusă inclusiv pe facelift-ul anunțat de Honda pentru versiunea standard a lui Civic în luna noiembrie a anului trecut.

Pentru moment, Honda nu a furnizat alte detalii despre acest facelift, însă este foarte posibil ca sub capotă să fie prezent același motor de 2.0 litri care generează 320 de cai putere. De altfel, și în cazul versiunii standard a lui Civic modificările au fost mai degrabă la designul exterior, în timp ce gama de motorizări și sistemele de asistență au rămas neschimbate.

Tot cu ocazia Tokyo Auto Salon, Honda a anunțat că supercarul NSX va fi disponibil într-o nouă nuanță de caroserie, care a primit numele Indy Yellow Pearl II, folosită anterior pe primul NSX care a fost disponibil pe piața europeană. Cel puțin pentru moment, Honda nu menționat dacă pregătește și alte noutăți pentru NSX.

Via Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru