Honda Trading România va distribui şi motociclete în ţara noastră

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.07.2011
Honda Trading România, importatorul oficial al automobilelor Honda în ţara noastră, a anunţat că va comercializa şi motociclete începând de astăzi.

Honda Trading România a anunţat că va distribui motociclete Honda pe piaţa din România. Activitatea va începe din luna iulie 2011, iar primul showroom oficial al mărcii a fost deschis în Bucureşti. Showroom-ul este situat în zona de nord a capitalei, pe Bulevardul Expoziţiei, la numărul 2. Dealerul respectiv este Carpaţi Motors, companie cu experienţă îndelungată legată de Honda, oferind atât servicii de vânzare, cât şi servicii de post-vânzare. Cu acest prilej, Honda Trading doreşte să mulţumească fostului distribuitor pentru activitatea sa de promovare a acestor produse pe piaţa internă şi pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului tuturor clienţilor Honda.

"Unul dintre scopurile importante ale Honda este acela de a oferi soluţii de mobilitate adaptate unei game diversificate de nevoi. În 1948, Soichiro Honda a pus bazele companiei ce îşi propunea să producă vehicule pe 2 roţi fiabile şi accesibile. În prezent, Honda este lider mondial în producerea de motoare pentru o gama variată de produse, însă recunoaştem că vehiculele pe 2 roţi reprezintă punctul de plecare.", a declarat Masahiro Matsushita, Preşedinte Honda Trading România.

Clienţilor din România vor avea la dispoziţie din această vară o gamă largă de motociclete şi scutere Honda. Vârful de gamă, VFR 1200 F, prima motocicletă din lume cu o transmisie cu dublu ambreiaj, va fi oferit şi în ţara noastră.

Linia de produse CBR va include şi modelele CBR600 F şi CBR250R, alături de celebrele CBR1000RR şi 600RR. Clienţii pot opta şi pentru modelele din gamele Naked/Street şi Custom/Cruisers.

Via | Honda

Comentarii (3)

  • zarnesteanu
    E o evolutie
    De la motocositoare la motorete.

    Au si pedale? Daca da, sunt pentru schimbat vitezele sau sa ajuti motorul la deal?
    1 10
  • Foame de bani
    E foame mare de bani la Honda.... acuma vand si scutere sa aiba bani de salarii...
    Ce sa le faci, daca n-are TDI, nare valoare!
    1 4
  • alexandru
    honda
    Honda a fost si va fi un mit in aceasta era.

    Comentarile sunt facute de unii de au dacii tunate sau de la vre-o firma demotoare ce nu face fata in moto gp.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru