Modele noi Honda

Marti, 10 Septembrie 2013 | Modele noi

Honda: "Civic Type R va dezvolta peste 280 CP"

În cadrul conferinţei derulate la Salonul Auto de la Frankfurt, Honda a prezentat detalii şi imagini oficiale ale viitorului Civic Type R. Pentru moment, modelul este camuflat, dar ştim că dezvoltă peste 280 CP.
Vineri, 19 Iulie 2013 | Modele noi

Honda Jazz, primele imagini ale noii generaţii, publicate înainte de lansarea oficială

Honda se pregăteşte să lanseze noua generaţie a lui Jazz, vândută sub numele Fit pe unele pieţe. Până la prezentarea imaginilor oficiale, australienii de la Car Advice au publicat o galerie foto a acestuia.
Marti, 02 Iulie 2013 | Industrie

Honda şi General Motors vor dezvolta împreună vehicule alimentate cu hidrogen

General Motors a semnat un parteneriat strategic pe termen lung cu Honda. Împreună, cei doi constructori vor dezvolta vehicule de serie alimentate cu hidrogen.
Miercuri, 26 Iunie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Honda CR-V şi Citroen C4 Picasso

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. De data aceasta, organismul a testat doar două modele noi, Honda CR-V şi Citroen C4 Picasso, ambele cotate cu cinci stele de siguranţă.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Modele noi

Honda a deschis listele de comenzi pentru noul NSX în Regatul Unit

Honda le propune clienţilor din Marea Britanie să facă precomenzi pentru noul NSX, programat să debuteze în 2015. Clienţii nu au văzut imagini ale modelului de producţie şi nu cunosc specificaţiile tehnice sau preţul final de achiziţie.
Vineri, 08 Martie 2013 | Modele noi

Honda Civic Type R va primi un motor turbo şi va dezvolta peste 260 CP

Noua generaţie a lui Civic va primi şi o versiune Type R, care se va îndepărta de tradiţie şi va avea un motor turbo. Testele pe Nurburgring vor începe în decursul anului curent.
Joi, 21 Februarie 2013 | Intern

STUDIU: Honda este marca numărul unu la satisfacţie în România

Un studiu realizat online în România a relevat faptul că marca Honda este pe prima poziţie la mai multe capitole legate de satisfacţia clientului, atât în ceea ce priveşte vehiculul în sine, cât şi în privinţa serviciilor oferite clienţilor.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Honda Civic Station Wagon vine la Geneva în versiunea concept

Honda a prezentat o nouă schiţă a lui Civic Station Wagon. Conceptul care prefigurează acest model va fi expus la Salonul Auto de la Geneva, organizat în luna martie a anului curent.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Honda CR-Z facelift a venit la Paris cu mai multă putere şi cu un consum mai mic

Honda CR-Z a primit un facelift, concentrat pe partea tehnică. Hibridul a devenit mai rapid, mai puternic şi mai economic.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Honda Civic Station Wagon, primul teaser

Honda a prezentat un teaser al lui Civic Station Wagon. Modelul de serie va fi expus anul viitor, fie la Salonul Auto de la Geneva, fie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Vineri, 24 August 2012 | Intern

Honda CR-V debutează în toamnă pe piaţa din România

Honda a anunţat detalii noi despre noua generaţie a lui CR-V. Versiunea europeană va fi produsă tot în Regatul Unit, iar debutul pe piaţa din România are loc la finele anului curent.
Miercuri, 08 August 2012 | Modele noi

Honda Accord, primele imagini ale versiunii americane

Honda a prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii Accord în versiunea destinată pieţei din Statele Unite ale Americii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Iulie 2012 | Modele noi

Honda Civic Type R s-ar putea întoarce pe piaţă în 2013

Honda Civic Type R s-ar putea întoarce pe piaţă în 2013, spun englezii de la Autocar. Compania japoneză a renunţat la generaţia precedentă pe fondul nerespectării normei de mediu Euro 5.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Modele noi

Honda a prezentat noua sa transmisie CVT

Honda a prezentat noua sa transmisie CVT. Aceasta îl va echipa pe Accord şi este cu 5% mai economică decât CVT-urile convenţionale.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Concepte

Honda Concept C şi Concept S au debutat la Beijing

Honda a dezvelit două concepte la Salonul Auto de la Beijing. Ambele prefigurează viitoare modele de serie, dar numai S Concept va ajunge şi pe piaţa din Europa.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Intern

Noul Honda Civic: în România, de la 17.968 de euro

Honda a lansat noua generaţie a lui Civic pe piaţa din România. Modelul are un preţ de pornire de 17.968 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: Jeep Compass dezamăgeşte cu doar 2 stele. Honda Civic impresionează

Jeep Compass a primit doar două stele la testele de siguranţă EuroNCAP. În aceeaşi sesiune de teste, noul Honda Civic a primit cinci stele de siguranţă.
Vineri, 09 Decembrie 2011 | Modele noi

Honda: "Noul nostru motor diesel le va da nopţi albe celor de la Volkswagen"

Honda va lansa un motor diesel de 1.6 litri, care va dezvolta un cuplu de 300 Nm şi va emite mai puţin de 100 de grame de CO2 pe kilometru.
Vineri, 02 Decembrie 2011 | Siguranta

Honda lărgeşte recall-ul pentru airbag-uri cu 917.000 de unităţi

Honda va rechema un total de 2.77 milioane de unităţi la nivel global din cauza unei probleme la nivelul airbag-urilor, japonezii anunţând încă 917.000 unităţi afectate. Majoritatea unităţilor se află în Statele Unite ale Americii.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Honda şi-a prezentat noile motoare şi transmisii la Tokyo

Honda a adus la Salonul Auto de la Tokyo noua gamă de motoare şi transmisii pe care le va lansa în următorii doi ani. Acestea sunt cu 10% mai economice decât actualele unităţi şi dezvoltă mai multă putere.

Tag-uri similare

Honda, productie, China, vehicule electrice, tehnologie, mediu, hibrizi, modele noi Honda, BYD, poluare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru