Honda Accord, primele imagini ale versiunii americane

de Sebastian Toma
Miercuri, 08.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii Accord în versiunea destinată pieţei din Statele Unite ale Americii.

Esential 9 generaţii a avut Honda Accord în 36 de ani de existenţă.
Honda Accord a primit o nouă generaţie pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Modelul a fost redesenat complet şi este prezentat ca fiind "cel mai sculptat şi dinamic Accord de până acum". Spre deosebire de alţi constructori, cei de la Honda nu l-au transformat pe Accord într-un model global, versiunea europeană a modelului urmând să fie diferită de cea prezentată pe piaţa din SUA. Debutul comercial al noului model de clasă medie de la Honda va avea loc în toamna anului curent.

Cea de-a noua generaţie a lui Accord prezintă cel mai spaţios habitaclu oferit vreodată în această gamă, alături de o serie de elemente pentru optimizarea consumului de carburant. Cea mai mare schimbare o reprezintă forma părţii frontale, alături de profilul noului model. Noua generaţie a lui Accord are o formă mai angulară în comparaţie cu modelul pe care îl înlocuieşte, fiind mai apropiată de ceea ce oferă japonezii pe piaţa europeană în materie de design.

Alături de noul Accord, cei de la Honda au prezentat şi noua generaţie a lui Accord Coupe, model vândut doar pe piaţa americană.

Versiunea Coupe a lui Accord este mult mai aproapiată de conceptul care îl prefigurează şi liniile sale sunt mai plăcute. În raport cu vechiul Accord Coupe oferit pe piaţa din SUA, modelul prezintă o schimbare mai mică din punct de vedere estetic, dar aceasta este o evoluţie mult mai clară şi mai plăcută.

Via Autoblog

Comentarii (11)

  • Despre acest model pot sa spun doar un siplu luvru >''Honda''.O marca care emana fiabilitate si calitate.
    24 24
  • E urata ca o zi de post!
    22 32
  • Cat de frumoase au fost versiunile precedente si cum a ajuns ...
    22 14
  • Daca nici coupe-ul nu va place...no comment. Oricum sedanul nu va fi identic cu cel de pe pietele europene/japoneze cum n-a fost nici pana acum. Cand o sa apara varianta pentru Europa o sa vedeti ca o sa va placa.
    9 9
  • Am mai afirmat ca imi place foarte mult marca Honda si asa este.
    Insa in viziunea mea merg din rau in mai rau.

    Accordul din 1998 era super masina pentru vremea lui, spatios in torpedou si portbagaj, motoare bune, design neutru curat chiar si pentru Europa.
    Accordul curent e o dificil de iubit. E neincapator in spate, in portbagaj si nu are torpedou aproape deloc.

    Cel prezentat acum e pur si simplu odios. Daca Accordul european o sa arate ca asta sau o sa mearga pe linia deschisa de Civic berlina atunci o sa ajunga sa mai vanda 1000 de modele pe an maxim (in Ro)
    13 3
  • Bre chill, si in momentul de fata versiunea americana a Honda Acord este urata ca naiba, in State versiunea europeana de Acord este vanduta sub brandul de Acura TL.

    Cel mai probabil viitoarea generatie europeana Honda Acord va fi similara fie conceptului Honda Concept C fie conceptului Acura RLX.

    Este drept Acura RLX ar corespunde Honda Legend care a fost scoasa din oferta Honda pt Europa.

    In ambele variante ce va oferi Honda in materie de design va fi cu mult peste ce vor oferi mertzanele, haudiurile si benveurile sau alte marci de mare respiratie in Vitan Barzesti..
    10 11
  • slVW_83 ia-ti tu golf VI sau mai bine spus chestia banala
    pozele aste sunt pe site-ul fonda usa de anul trecut
    6 9
  • Sper sunt destui dintre voi care realizeaza ca Honda Accord ptr SUA arata diferit fata de Accord pentru Japonia si Europa, da? Putina documentare acolo pentru restul, sa nu injuratii ca prostii ca "vai ce urata e"?
    4 4
  • Tocmai ca "realizam" spunem ca e urata. E urata si raportat la generatia actuala din America.

    Si chiar daca nu o vedeam deloc tot eram foarte temator pentru pot gandi analogic. Si cel mai bun exemplu l-am dat deja: civicul actual.

    Pai acum pe bune cat de bine arata Jetta de exemplu si ce mizerie e noul Civic sedan. Nu degeaba nu se vand. Nu e numai ca romanu e germanofil dar Honda au avut mereu o politica tampita pentru RO: scumpe, niveluri de echipare aiurea (chiar si raportate la cele din Ungaria), reduceri foarte mici sau deloc, vanzatori scarbosi la Carpati si asa mai departe.
    8 2
  • blejnar
    huiduhu, am crezut ca e vreo creatie chinezeasca baojun 600 gold ceva.
    ce masini erau hondele o data la design
    8 3
  • zarnesteanu
    Acum confuzia va fi si mai mare pentru ca seamana foarte bine cu hyundai. Trebuie sa stai foarte aproape sa-ti dai seama daca h-ul de pe emblema e drept sau inclinat. La exterior nu mai e aproape nici o deosebire intre ele.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru