Honda Concept C şi Concept S au debutat la Beijing

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.04.2012
Honda a dezvelit două concepte la Salonul Auto de la Beijing. Ambele prefigurează viitoare modele de serie, dar numai S Concept va ajunge şi pe piaţa din Europa.

Honda a prezentat două concepte cu aspect futurist la Salonul Auto de la Beijing. Acestea se numesc Concept C şi Concept S şi prefigurează viitoare modele de serie. Litera C din numele conceptului care prefigurează un hatchback pentru piaţa din China este un acronime pentru "cool", "challenge" şi "China", iar aspectul său este inspirat din cel al unui dragon – tema mai multor modele expuse la Salonul Auto de la Beijing. Versiunea de serie a lui Honda Concept C va debuta în 2013 pe piaţa din China şi va fi oferită doar pe respectiva piaţă.

Honda Concept S este a doua surpriză Honda expusă la Beijing. Modelul este denumit după termenii "stylish", "smart" şi "surprise" şi prefigurează un monovolum nou în gama Honda. Deşi va avea şi o versiune destinată exclusiv pieţei din China, modelul nu este dezvoltat doar pentru această piaţă. Ulterior lansării pe piaţa din China, Honda va oferi o versiune de serie a lui Concept S pe mai multe pieţe, printre care s-ar putea număra şi cea din Europa.

Specificul modelului îl califică drept succesorul lui FR-V.

Spre deosebire de conceptele anterioare ale celor de la Honda, Concept S şi Concept C au fost dezvoltate împreună cu cei de la Dongfeng Motor, partenerii Honda din China. Cei de la Honda se axează pe piaţa din China pentru a-şi reduce dependenţa de piaţa din Statele Unite ale Americii, piaţă pe care şi-au concentrat creşterea globală în ultimii ani.

Via | Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru