Concepte Honda

Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Concepte

Honda prezintă 3 concepte ale unor viitoare SUV-uri electrice. Vor fi lansate în 2024

Honda a dezvăluit nu mai puțin de 3 concepte noi ale unor viitoare SUV-uri electrice în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Noile concepte vor fi transformate în modele de serie, iar lansarea lor va avea loc în 2024.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Concepte

Honda va prezenta în ianuarie un concept autonom inedit: volanul va putea fi utilizat pentru accelerație și frână

Honda va prezenta în ianuarie la Las Vegas un concept autonom echipat cu un volan care va putea fi utilizat de șofer pentru a porni, accelera și frâna.
Vineri, 29 Septembrie 2017 | Concepte

Honda Sports EV Concept: primul teaser pentru conceptul unei sportive electrice

Honda a publicat un teaser pentru conceptul electric Sports EV pe care îl va dezvălui la sfârșitul lunii octombrie, însă japonezii nu au precizat dacă acesta anticipează o versiune de serie a unei sportive.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Honda Neuv concept: maşina electrică cu realitate virtuală care plăteşte automat la fiecare încărcare (update info și foto)

Honda Neuv este un concept inedit de maşină electrică ce intuieşte starea mentală pentru a-ţi oferi diverse sfaturi şi care integrează plata pentru realimentarea cu energie electrică.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Modele noi

Honda ar putea lansa o mașină sport electrică: caroserie de CR-Z, patru motoare și până la 350 CP

Președintele Honda s-a declarat încântat de ideea dezvoltării unui model sport 100% electric, care să fie mai mic și mai ieftin decât NSX, titrează englezii de la Autocar în urma unui interviu cu oficialul.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Honda prezintă conceptul unei mașini care promite senzația de libertate a unei motociclete

Honda a publicat imaginile oficiale ale conceptului Project 2&4. Acesta este un vehicul cu patru roți echipat cu propulsor de motocicletă și promite să asigure senzațiile asociate acestora.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Concepte

Honda Civic Concept le arată americanilor viitorul compactei japoneze

Honda a prezentat la Salonul Auto de la New York un exponat pe nume Civic Concept. Acesta prefigurează varianta americană a celei de-a zecea generaţii a compactei, care va arăta diferit de varianta europeană.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Concepte

Honda FCV Concept: 700 de kilometri autonomie maximă şi versiune de serie lansată în 2016

Honda a prezentat conceptul FCV, care prefigurează un model de serie programat să fie lansat în 2016. Pentru moment, a fost confirmată doar versiunea destinată pieţei din Japonia. Conceptul alimentat cu hidrogen are o autonomie maximă de 700 de kilometri.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Concepte

Honda Concept C şi Concept S au debutat la Beijing

Honda a dezvelit două concepte la Salonul Auto de la Beijing. Ambele prefigurează viitoare modele de serie, dar numai S Concept va ajunge şi pe piaţa din Europa.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Concepte

Honda aduce două concepte misterioase la Beijing

Honda a prezentat o imagine teaser a conceptelor pe care le aduce la Salonul Auto de la Beijing. Imaginea surprinde un hatchback şi o berlină.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Concepte

Honda EV-STER - imagini şi informaţii cu roadsterul electric expus la Tokyo

Honda a adus conceptul unui roadster electric la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul se numeşte EV-STER şi prezintă influenţe de la CR-Z.

Tag-uri similare

Honda, Tokyo, modele noi Honda, CR-Z, Salonul Auto Tokyo, Tokyo 2011, concepte Honda, concept Honda, Honda EV-STER, EV-STER
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru