Honda Sports EV Concept: primul teaser pentru conceptul unei sportive electrice

de Daniel Popescu
Vineri, 29.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a publicat un teaser pentru conceptul electric Sports EV pe care îl va dezvălui la sfârșitul lunii octombrie, însă japonezii nu au precizat dacă acesta anticipează o versiune de serie a unei sportive.

Salonul Auto de la Tokyo de la sfârșitul lunii octombrie reprezintă ocazia perfectă pentru producătorii japonezi să dezvăluie o serie de concepte spectaculoase. Este și cazul celor de la Honda, care au anunțat lansarea unui concept pe nume Sports EV Concept.

Numele aparent banal simbolizează faptul că vorbim despre conceptul unei sportive electrice, însă japonezii nu au menționat deocamdată dacă aceasta anticipează și lansarea unei versiuni de serie. Singurele detalii suplimentare sunt că noul concept va avea "o față familiară și o siluetă suplă [...] pentru a oferi un condus plăcut și plin de emoții", iar japonezii menționează și prezența unor sisteme de inteligență artificială, semn că vor exista și numeroase sisteme autonome la bord.

Informațiile sunt însoțite de un teaser care evidențiază în special forma stopurilor și designul părții din spate, dar și forma de coupe a caroseriei.

Nu mai departe de jumătatea lunii septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Honda a dezvăluit și conceptul Urban EV, care a stârnit numeroase aprecieri pentru adoptarea unui design retro și care va avea și o versiune de serie în 2019 sub forma unui model electric de oraș.

Nu este exclus ca Urban EV Concept și Sports EV Concept să facă parte dintr-o nouă gamă de concepte care prefigurează oferta de mașini electrice a constructorului japonez din următorii ani.

Via Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru