Honda prezintă 3 concepte ale unor viitoare SUV-uri electrice. Vor fi lansate în 2024

de Tiberiu Safta
Miercuri, 19.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a dezvăluit nu mai puțin de 3 concepte noi ale unor viitoare SUV-uri electrice în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Noile concepte vor fi transformate în modele de serie, iar lansarea lor va avea loc în 2024.

Cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, Honda a venit cu 3 concepte noi care anunță viitoare SUV-uri de serie electrice. Cele 3 concepte vor fi transformate în modele de serie anul viitor, atunci când acestea vor debuta pe piața din China. Noile modele fac parte din planurile constructorului nipon de a deveni o marcă electrică pe această piață până în 2035.

Primele două concepte, botezate e:NP2 și e:NS2 sunt două SUV-uri coupe care au un design foarte apropiat de ceea ce vom vedea în 2024. De altfel, cele două concepte sunt aproape identice din punct de vedere tehnic și vizual, deoarece multe panouri ale caroseriei pot fi înlocuite de la un concept la celălalt.

Singura diferență majoră este design-ul părții frontale. Aici, conceptul e:NP2 primește o bandă LED în forma literei C și montată deasupra siglei iluminate, în timp ce conceptul e:NS2 dispune de benzi iluminate în forma literei Y și care trece prin mijlocul siglei iluminate. Despre aceste concepte, Honda nu a dezvăluit nicio informație tehnică.

Știm doar că cele două viitoare modele vor fi vândute în China.

Al treilea concept, botezat e:N SUV este un SUV de dimensiuni mai mari, cu un design complet diferit. Din imagini putem vedea o semnătură luminoasă unică, alături de sigla Honda amplasată în vârful capotei și care este, bineînțeles, iluminată. Profilul lateral este caracterizat de suprafețele netede și de oglinzile retrovizoare foarte subțiri, alături de plafonul care plonjează în partea din spate.

Viitoarea generație de modele electrice Honda e:N va primi și câteva sisteme bazate pe inteligență artificială, cum ar fi chiar sistemul multimedia. La final, viitoarele modele vor primi și tehnologie care le va permite să se conducă singure în anumite situații. Honda vrea să lanseze 10 modele electrice noi pe piața din China până în 2027.

via Honda

Comentarii (5)

  • Cu atatea stiri despre electrice o sa se imbolnaveasca multi meseriasi de pe aici :))
    Nicio stire despre noi dieseluri?
    3 16
  • Seriff
    @Vali, ba da Vali, Vw tocmai au anuntat ca investesc iar in termice, noul Clio vine in continuare cu motor diesel, japonezii toti scot modele si pe benzina, stai linistit, ca nu se inghesuie nimeni la electrice, oamenii vor termice.
    16 1
  • @Seriff
    pari foarte destept, ma uit la tine cu admiratie cum stii totul despre orice pe o raza de 3 metri in jurul tau.
    0 14
  • Toți se bagă să dezvolte tocmai pentru că piața e cheală acum, trebuie să fii ultimul târlan imbecil să-ți cumperi electrică înainte ca producătorii să-și lanseze modelele și să înceapă concurența. :))))))))
    10 0
  • Seriff
    @14:50, eu nici nu aveam de gand sa imi dau cu parerea la acest articol, dar e de fapt invers, voi hipsterii eco va credeti mega destepti si credeti ca de maine toate masinile vor fi electrice, cum anunta un producator o masina electrica si aia peste 5 ani incepeti ca gata, de maine toate vor fi electrice.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru