Vanzari Honda

Vineri, 23 Aprilie 2021 | Industrie

Șeful Honda: “Vrem să vindem doar mașini electrice din 2040”

Noul șef de la Honda spune că obiectivul producătorului japonez este să comercializeze doar mașini electrice începând cu anul 2040.
Miercuri, 05 August 2020 | Industrie

Honda estimează cel mai mic profit din ultimii 10 ani, pe fondul pandemiei: scădere de 68% în 2020

Honda se așteaptă ca profitul său din 2020 să scadă cu 68% din cauza pandemiei de coronavirus și, astfel, să atingă cel mai mic nivel din ultimul deceniu. Estimările japonezilor vin după ce vânzările Honda au scăzut cu 40% în intervalul aprilie-iunie.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Economic

Schimbări în topul constructorilor asiatici prezenți în Europa: Hyundai depășește Nissan și se apropie de liderul Toyota

Toyota rămâne constructorul asiatic cu cele mai mari vânzări în Europa în primele nouă luni ale anului, în timp ce Hyundai a reușit să urce pe locul doi după ce a depășit Nissan.
Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Șeful Honda așteaptă noul Civic Type R: "Este singura mașină pe care mi-o doresc"

Takahiro Hachigo, actualul CEO al Honda, are de așteptat până în toamnă pentru livrarea unui Civic Type R. Directorul Honda este în noua funcție de trei luni și este singurul șef de marcă auto care nu are propria sa mașină.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Modele noi

Honda va lansa un SUV de segment B în Europa în 2015

Honda Vezel, SUV-ul de clasă mică al japonezilor, este aşteptat să debuteze pe piaţa din Europa în 2015. Vezel va fi un model global, urmând să aibă acelaşi design pe toate pieţele pe care va fi comercializat.
Joi, 17 Octombrie 2013 | Industrie

Honda ar putea renunţa la comercializarea modelelor Insight şi CR-Z în Europa

Vânzarea modelelor Honda CR-Z şi Insight pe piaţa din Europa ar putea fi oprită din cauza rezultatelor slabe obţinute în ultimii ani. Informaţia nu a fost confirmată încă de reprezentanţii mărcii.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Modele noi

Honda a deschis listele de comenzi pentru noul NSX în Regatul Unit

Honda le propune clienţilor din Marea Britanie să facă precomenzi pentru noul NSX, programat să debuteze în 2015. Clienţii nu au văzut imagini ale modelului de producţie şi nu cunosc specificaţiile tehnice sau preţul final de achiziţie.
Joi, 21 Februarie 2013 | Intern

STUDIU: Honda este marca numărul unu la satisfacţie în România

Un studiu realizat online în România a relevat faptul că marca Honda este pe prima poziţie la mai multe capitole legate de satisfacţia clientului, atât în ceea ce priveşte vehiculul în sine, cât şi în privinţa serviciilor oferite clienţilor.
Marti, 04 Septembrie 2012 | Industrie

STUDIU: Foştii posesori de Saab au trecut la Honda, Volkswagen şi Audi

Un studiu realizat pe piaţa din SUA a relevat faptul că marca Honda este cea mai populară în rândul foştilor posesori de Saab. Pe podium s-au clasat şi mărcile Volkswagen şi Audi, cu 7.0, respectiv 6.3 procente.
Joi, 24 Februarie 2011 | Modele noi

Honda Civic GT costă 20.435 euro cu TVA inclus în România

Importatorul Honda în ţara noastră a anunţat că oferă două versiuni noi ale lui Civic începând cu această lună. Acestea sunt Civic GT şi Civic Confort. Ambele versiuni reprezintă niveluri de echipare mai speciale, nefiind vorba de modificări mecanice.
Luni, 17 Mai 2010 | Intern

OFICIAL: Honda CR-Z costă 20.980 euro fara TVA în România

Competiţia Honda GreenChallenge a adus încă două premiere pentru constructorul nipon în România - prezentarea hibridului cu şase trepte CR-Z şi a robotului umanoid ASIMO.
Joi, 29 Aprilie 2010 | Economic

Profitul Honda a crescut cu 96% fata de anul precedent

Vanzarile celui de-al doilea producator de automobile din Japonia au crescut rapid in anul fiscal 2009, reusind sa se redreseze complet din punct de vedere economic fata de rezultatele din 2008.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Honda a primit deja 7.000 de comenzi pentru CR-Z in Japonia

Noul hibrid sportiv de la Honda a inregistrat deja 7.000 de comenzi pe piata din Japonia. Clientii producatorului nipon au comandat astfel 58% din numarul total de unitati destinate pietei interne.

Tag-uri similare

Honda, Toyota Prius, Insight, Honda CR-Z, CR-Z, vanzari Honda, hibrid Honda, comenzi Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru