Honda a primit deja 7.000 de comenzi pentru CR-Z in Japonia

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.03.2010
Noul hibrid sportiv de la Honda a inregistrat deja 7.000 de comenzi pe piata din Japonia. Clientii producatorului nipon au comandat astfel 58% din numarul total de unitati destinate pietei interne.

Japonezii au comandat deja 7.000 de unitati Honda CR-Z. Numarul ridicat de comenzi pentru acest model inedit i-a surprins pe cei de la Honda, care se asteptau sa vanda doar 12.000 de unitati pe an in Japonia. In doar o luna, japonezii au comandat deja 58% din numarul total de unitati care trebuiau sa fie vandute pe piata nipona.

Comenzile pentru noul CR-Z vor fi onorate in termen de trei luni, iar Honda ar putea primi un numar impresionant de comenzi de pe piata americana. Noul CR-Z va debuta in Statele Unite ale Americii in vara acestui an, exact in momentul in care toti clientii din Japonia ar trebui sa isi primeasca exemplarele comandate. Astfel, constructorul nipon va reusi sa produca hibridul sau sportiv intr-un ritm constant.

Numarul ridicat de comenzi pe care il inregistreaza Honda CR-Z tinde sa urmeze "linia" pe care a mers si Insight, inregistrand 93.283 de vanzari in contextul in care directorii Honda estimau vanzari de 60.000 de unitati pe an pe piata interna. Pe de alta parte, Honda Insight a pierdut cursa in fata celei de-a treia generatii a lui Toyota Prius, a carei dominatie poate fi observata cu usurinta daca facem o comparatie a cifrelor de vanzare a celor doua modele pe piata din SUA in primele doua luni ale lui 2010: 16.452 de unitati Prius in comparatie cu 3.321 unitati Insight.

Via | Autoblog.it

Comentarii (12)

  • Fraierul.
    DA exact, 7.000 de comenzi virtuale ! Ce nasoli sunt astia de la Honda...Nu vi se pare?
    0 19
  • george
    AU MERS VREODATA CU MASINA ASTA?
    Baietii astia care au comandat-o? Nu de alta da` s-ar putea sa se intample ca si cu Insight...Adica agitatie mare la inceput dupa care liniste...
    1 12
  • Noroc ca existati voi doi ca altfel nu s-ar mai invarti pamantul.
    14 0
  • george
    SI PLOAIA TOT NOI O ADUCEM
    @ bbb

    Asa ca zi "mersi"...Daca nu eram noi, ai fi murit de foame...
    0 13
  • Din pacate ploua cu prostie in tara asta plina de afoni.
    13 0
  • pai si ce vrei sa zica un posesor de vw, skoda, seat sau audi....ca honda e naspa normal.
    9 2
  • george
    PLIN DE HABARNISTI SI PAFARISTI
    @ bbb

    Greu de crezut da` ai dreptate pe chestia asta...

    Intentia era sa aducem astfel de ploaie pentru ca porumbul sa creasca, vorba ceea, "ca prostul". Din pacate i-a prins pe multi pe strada, fara caciula sau umbrela si uite ce s-a intamplat...Soarta...
    2 7
  • japonezele is degeaba.Punct cu P mare
    1 9
  • george
    DACA IS DEGEABA, VREAU SI EU 3 BUCATI
    @ dutu

    Din fiecare...
    3 4
  • Voi sunteti degeaba pe pamantul asta.
    7 0
  • george
    DUTU SI MAI CINE?
    @ bbb

    E degeaba pe pamantul asta?
    0 4
  • voi ati testat masinile ca sa vorbiti??
    cei care au comandat honda inainte sa mearga cu ele sunt clienti fideli si citez dintr-un studiu aparut tot aici pe automarket:honda are cei mai fideli clienti din lume un procent de peste 85% alegand sa-si cumpere tot honda dupa ce au condus una......acum daca nici japonezii nu stiu care e treaba ce sa mai zicem de romani care-si hulesc propriul produs (dacia) care totusi prin ,,succesurile'' reportate in vanzari nu le da dreptate......
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru