Comenzi Honda

Joi, 16 Iulie 2015 | Modele noi

Șeful Honda așteaptă noul Civic Type R: "Este singura mașină pe care mi-o doresc"

Takahiro Hachigo, actualul CEO al Honda, are de așteptat până în toamnă pentru livrarea unui Civic Type R. Directorul Honda este în noua funcție de trei luni și este singurul șef de marcă auto care nu are propria sa mașină.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Modele noi

Honda a deschis listele de comenzi pentru Civic Type R în Regatul Unit deşi versiunea de serie nu a fost prezentată încă

Divizia din Regatul Unit a mărcii Honda a deschis listele de comenzi pentru noua generaţie a lui Civic Type R, cu toate că modelul de serie nici măcar nu a fost prezentat încă. Pentru precomandă, clienţilor li se cere un avans de 3.000 de lire sterline, echivalentul a 3.800 de euro.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Modele noi

Honda a deschis listele de comenzi pentru noul NSX în Regatul Unit

Honda le propune clienţilor din Marea Britanie să facă precomenzi pentru noul NSX, programat să debuteze în 2015. Clienţii nu au văzut imagini ale modelului de producţie şi nu cunosc specificaţiile tehnice sau preţul final de achiziţie.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Honda a primit deja 7.000 de comenzi pentru CR-Z in Japonia

Noul hibrid sportiv de la Honda a inregistrat deja 7.000 de comenzi pe piata din Japonia. Clientii producatorului nipon au comandat astfel 58% din numarul total de unitati destinate pietei interne.

Tag-uri similare

Honda, Toyota Prius, Insight, Honda CR-Z, CR-Z, vanzari Honda, hibrid Honda, comenzi Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru