Hibrid Honda

Luni, 27 Septembrie 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Iată noul Honda Jazz Hybrid!

Honda va lansa primul hibrid de segment B din lume la Salonul Auto de la Paris. Acesta este Jazz Hybrid şi este animat de acelaşi sistem de propulsie folosit şi de Insight.
Joi, 27 Mai 2010 | Mediu

Honda: "Maşinile electrice nu sunt viabile"

Oficialii Honda şi-au declarat scepticismul pentru viabilitatea vehiculeleor electrice cu tehnologia actuală a acumulatorilor.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Primul clip promotional al lui Honda CR-Z

Japonezii de la Honda aau creat un nou video de prezentare al noului CR-Z. Cei de la Honda au subliniat calitatile primului hibrid cu transmisie manuala creat vreodata.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Honda a primit deja 7.000 de comenzi pentru CR-Z in Japonia

Noul hibrid sportiv de la Honda a inregistrat deja 7.000 de comenzi pe piata din Japonia. Clientii producatorului nipon au comandat astfel 58% din numarul total de unitati destinate pietei interne.
Joi, 11 Martie 2010 | Video

VIDEO: Primul Honda CR-Z modificat a fost testat la Suzuka

Tunerii de la Noblesse au testat o versiune modificata a lui Honda CR-Z pe circuitul de la Suzuka. Desi acestia sunt cunoscuti pentru modificarile estetice, exista posibilitatea ca hibridul nipon sa fi primit un plus de putere.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Honda CR-Z Concept 2009 se prezinta in detaliu

Dezvaluit astazi la Tokyo, conceptul CR-Z 2009 anticipeaza viitorul coupe hibrid al celor de la Honda. Filmul urmator surprinde toate detaliileconceptului asteptat sa se materializeze in primavara.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Honda CR-Z va fi disponibil exclusiv in versiune hibrida

Noul Honda CR-Z va fi disponibil numai in versiune hibrida, iar dezvoltarea unei eventuale versiuni de performanta este anulata. Modelul va debuta in vara anului 2010.

Tag-uri similare

Honda, Toyota Prius, Honda Civic, Insight, Honda CR-Z, CR-Z, Honda Jazz, Honda Insight, vanzari Honda, hibrid Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru