Primele imagini oficiale cu noua Honda Civic facelift

de Tiberiu Safta
Vineri, 19.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a publicat primele imagini oficiale cu noul Civic facelift. Noul model primește o restilizare ușoară, însă mai multe detalii vor fi dezvăluite pe parcursul anului.

Actuala generație Honda Civic va primi un facelift în acest an. Constructorul japonez tocmai a dezvăluit primele imagini oficiale cu noua versiune actualizată a compactei nipone, care urmează să ajungă în showroom-uri în vara acestui an, cel puțin pe piața nord-americană.

Pentru moment, Honda a publicat doar două imagini, una cu partea frontală, cealaltă cu partea din spate. Putem observa ușor noutățile vizuale aduse de Civic facelift, mulțumită unei bare de protecție noi, cu un design mai sportiv și cu o priză de aer mai mare. Inclusiv grila este acum puțin mai mare. De asemenea, în zona farurilor nu mai avem accente negre. Acestea sunt acum vopsite în culoarea caroseriei.

În imagini mai putem vedea și praguri laterale noi, iar în partea din spate, singura schimbare notabilă este reprezentată de stopurile fumurii. Pe lângă noutățile la exterior, Honda spune că noul Civic facelift va primi mai multe noutăți și la interior și la nivel tehnic, însă nu a oferit mai multe detalii.

Noua Honda Civic facelift va fi disponibilă doar cu un motor hibrid, la fel ca versiunea din prezent.

via Honda

Comentarii (5)

  • Banditos
    I-a "accordat" designul frontal cu al fratelui mai mare
    5 0
  • nu stiu n am vazut nici una pe strada.
    are un succes fulminant

    generatia veche mai vezi cate una...
    1 5
  • Banditos
    In Europa e un fiasco total. Designul, cred, ca o trage in jos. Nici pretul nu o ajuta dar "prezenta scenica" pentru european e "love or hate". Mai mult..."hate"
    1 1
  • parerea mea e ca prea s-au grabit cu faceliftul, eu nu sesizez nimic perimat la design.
    7 0
  • de fapt e versiunea de eHEV pt US, ma indoiesc ca in Europa va fi asa cel putin cativa ani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru