Politia Rutiera a primit un Seat Leon Cupra de 240 CP

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.04.2009
Vitezomanii de pe autostrada Bucuresti-Constanta se vor infrunta pana in luna noiembrie cu un Leon Cupra de politie.

Politia Autostrazii va beneficia de aportul de imagine si de viteza al unui SEAT Leon Cupra pana in luna noiembrie a acestui an. Politistii au primit modelul de 240 CP din partea reprezentantilor Porsche Romania si il vor folosi pentru a patrula pe Autostrada Soarelui. Modelul a fost dotat cu toate sistemele specifice masinilor de politie rutiera. Acest automobil nu a fost cumparat de Politia Rutiera si va fi folosit timp de sase luni, in limita a 100.000 km.

Seat Leon Cupra este cel mai puternic model de serie al marcii Seat produs pana in momentul de fata. Modelul poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 6.4 secunde si atinge o viteza maxima de 247 km/h. Acest vehicul va fi cel mai rapid automobil disponibil in acest moment pentru Politia Romana.

Modelul primit de politisti este echipat cu un sistem de avertizare optica acustica Federal Signal Corporation, format din rampa luminoasa cu tehnologie LED de mare intensitate tip Sputnik, profil redus pentru cresterea aerodinamicii si sirena electronica cu sistem de control digital ce are o putere nominala de 100W.

Pe langa asta, vehiculul are un sistem de inregistrare video Martel Electronic MDE2, un sistem digital de inregistrare HD si o camera cu zoom optic 22x, precum si un microfon wireless de 2.4 GHz pentru inregistrare in afara autovehiculului.

Sistemul radar cu care este echipat acest Seat este Decatur Electronics Genesis II Select si are un procesor digital de 32 de biti si lucreaza in banda K. Radarul politistilor poate masura atat in regim stationar, cat si in miscare si are o functie de antidetector radar si poate indentifica automat directia de circulatie a autovehiculului tinta. 

"Suntem foarte incantati de aceasta initiativa. Ne bucuram ca eforturile noastre de a asigura un trafic sigur si civilizat ne sunt impartasite si ca vom avea la dispozitie spre testare o masina atat de performanta. Vom avea posibilitatea de a actiona cu maxima rapiditate pe un tronson unde soferii sunt tentati sa depaseasca limita legala de viteza", a declarat Comisarul Sef de Politie, George Grigore, in calitate de de reprezentant al IGPR si Sef al Sectiei de Politie Autostrazi.

Via | Seat

Comentarii (66)

  • O fi din acela de 80 mii EUR?
    .
    1 0
  • jiji de la pipera
    kkrea lumii ar fi ca leonu asta sa fie mai ieftin ca un logan.Dar revenind la subiect cand or sa se urce meltenii aia de pe dacie cred ca primul picior de pod al lor este.
    1 1
  • romania... tara de 2 lei
    superb avem 1 autostrada aproape terminata si una praf si nici pe alea nu se va mai putea merge ca in vest. In afara nu am vazut niciodata radare pe autostrada, la noi e plin. Normal, trebuie sa mearga japca... tara de 2 lei
    2 2
  • Pretul unui SEAT Leon Cupra este de 21800 Euro fata TVA
    1 0
  • http://www.automarket.ro/masini-noi/seat/leon-cupra-2007-20-tfsi-240cp-cupra-3232/specificatii.html
    1 1
  • e sponsorizare
    Dupa cum arata si numarul de inmatriculare precum si perioada in care va actiona aceasta masina, se pare ca e vorba de o sponsorizare.

    Oricum. Laudabila initiativa. Poate le mai taie din elan alora cu dulapul Q7 ML etc care si-au gasit pista de alergari.

    P.S Relaxati-va, am masina noua care nu e frantuzeasca si poate sa ajunga usor la 200 doar ca nu imi place sa alerg.
    3 1
  • @ seat/cupra
    Trebuie sa luati in seama si pretul echipamentelor cu care a fost echipat acest Seat Leon Cupra.

    Pretul acestui model nu a fost anuntat, deoarece nu este de vanzare.
    1 1
  • drepteanu'
    mda..
    se scoate cupra asta la vanzare sh din toamna?
    hai la juma' de pret, ca oricum mi-e mila de ea dupa ce apuca militzienii sa o conduca...
    ce basca lor...
    1 1
  • Cupra
    Gogule! si TVA-ul?
    1 0
  • marius
    urmeaza.....
    sa auziti la stiri de multi teribilisti care s`au luat la intrecere cu Leonu`de politie ...hahaha :)))
    2 1
  • Sebastian Toma
    domnule.....vrei sa spui ca politia nu a dat bani pe al sau ce.??? ca nu am inteles de ce nu a anuntat pretul !?!!?!!! si daca se dadea pretul cu tot cu echipamente chiar daca nu e de vanzare ne faceam si noi contribuabilii o idee despre valoarea masinii in comparatie cu loganurile alea de 70-80 de mii de euro
    0 2
  • @ dogy
    Politia NU a cumparat acest automobil.

    Seat a INCREDINTAT acest automobil Politiei Rutiere in regim de test.
    1 0
  • corect
    Am gasit si eu o stire http://www.editie.ro/new/mod.php?mod=stiri&idcat=30&idstire=83675&title=Atentie--vitezomani!-Si-politistii-au-bolid
    Deci nu s-au dat bani. Sa zica merci.
    1 0
  • Melitia e cu noi
    Doua autostrazi mari si late avem care sunt pe alocuri echivalente cu drumurile forestiere (vezi A2 la poduri) si politia e calare pe noi. La capitolul de vanat "vitezomani" doar Elvetia ne mai depaseste. Nu inteleg ura asta patologica pentru soferi. Cum naiba in Germania se poate circula fara restrictie si la bunul simt iar la noi nu. Sunt si in Germania limitari si sta politia calare pe vitezomani, dar acolo exista drumuri unde poti sa mergi linistit. La noi pe langa ca nu avem drumuri mai si fugarim toti loganistii care or mers cu 140 in loc de 130. I-ati vazut pe melitieni cum opresc pe autostrada soferii de parca ar fi in oras si ar putea opri in conditii de siguranta? Stau ca oile in mijlocul drumului si te trag pe dreapta. Poate ii ia careva pe capota si ii linisteste de practicile astea idioate. Mai au si tupeul sa spuna "circulati cu 143 in zona de 130". Asa si? Parca mergeam cu 140 in zona de 30. Mari dobitoci.
    Bine ca acuma le-au luat masina, sa ii toarne aia cu Ferrari si Lambo si sa ii infinga in ceva parapet. Cel mai normal e sa trimita iti faca poza si sa iti trimita acasa, mai ales cand e vorba de autostrada. Numai idiotii de romani te opresc pe autostrada ca la ei in sat.
    Partea buna e ca avem si noi o masina mai adevarata la politie in afara de passaturile alea si puzderia de loganuri.
    2 1
  • Crysty
    Seat
    Autoturismul este cedat de cei de la Porsche Leasing !
    Astfel de nr de inmatriculare au ei !
    1 0
  • cupra
    Praf in ochi...Nu este cedat de PLR....este iar o combinatie ca si cu passaturile de politie...este iar manarie midocar...
    Sa va uitati la placuta de numar...
    0 1
  • viteza
    deci sa ne intelegem anul trecut mi-am luat masina si dupa ce a iesit din rodaj am intrat cu ea pe autostrada a2 sa vad ce poate :)
    Am ramas stupefiat cand la 220 kp/h am primit flashuri din spate WTF
    M-am dat ferea si au trecut 3 masini pe langa mine cred ca undeva la peste 300 kp/h de parca stateam pe loc.
    2 1
  • cristian
    nu se mai vinde seat
    Daca e moca e foarte buna, altfel bani aruncati aiurea..

    Sa vad si eu cum opreste un M, Porche, R8 ....etc
    2 1
  • sa ii vedem
    Vorba baietilor de mai sus, tare as vrea sa vad un filmulet in care cupra-ul si-o ia de la un M3 sau un R8 .. :)
    2 0
  • mare ti e gradina
    astia nu "stie" sa "citetste" sau sa completeze un proces verbal si au o gramada de scule high tech pe masina. pai cand or vedea meltenii atatea butoane in masinutza nici nu o sa se atinga de ele .. nu d alta da mai bine sa nu le atinga ca poate strica ceva....
    3 0
  • URAGANU
    mult noroc
    Sa-l stapaniti sanatosi si sa mai aveti parte de inca 100-200 asemenea cadouri pt ca e necesar ca politia sa se impuna in fata infractorilor sau a teribilistilor.

    Succes
    1 2
  • subiect
    Nu trebuie sa ii opreasca trebuie sa mearga numai putin in spatele lor cat sa le faca poza si la aia cu m, porsche si de oricare vreti voi le vine frumos amenda acasa. Si in plus nimeni nu ia pe nimeni pe capota. Asa ca daca chiar vreau astia pot sa te arda.
    0 1
  • 2fast2
    Tov.Vali
    tovarase Vali la ce sectie lucrezi? Astepti tura sa intri sa te dai cu Cupra dupa M ,S E.T.C. asteapta tovarase ca si tu urmezi sa faci ceva bani de 1 mai
    1 0
  • leon
    WOW!super alegere!
    bine ca au un leon, si 300 de passaturi v6 tdi sau v6 4 motion break, al carui pret oricum sare de cel al unui leon cupra. dar deh, in romania le trebuia limuzina, le trebuia portbagaj mare, sa mai care un sac de cartofi, si sa isi care burtile in masina!
    0 0
  • Tembelus Rex
    Sunteti aiurea 90 %.....
    Dragi tovarasi de "forum" nu e nevoie nici de leon cupra , nici de passat v6 ....nici de alte super masini cum au cei din vest la politie....e nevoie doar de AK-47 si de cateva legi......ceva de genul sa nu mai traga focuri de avertisment politia, si alea rar.....sa traga direct in oameni fara consecinte ulterioare asupra politistului respectiv ca in China, ca in Pakistan , Turcia....partial SUA ...nu ca in Romania unde toti mafiotii isi bat joc de politisti cum vor ei.....sau mai grav sunt mana in mana......atunci cand vezi un politist ar trebui sa te treaca furnicaturi pe sira spinarii" Daca trage o rafala cu Ak -47 in mine.....poate ma confunda..." nu ca acuma ...politistii sunt injurati, bruscati, scuipati...e cava de nepermis.....NU sunt politist ....nici eu nici parintii mei....DECI E NEVOIE DOAR de Logan 1.4 chel, AK-47 (cu munitie de razboi) si cateva legi....si dupa 2000-3000 de interlopi impuscati mortal, in plin....totul va intra pe un fagas normal in tara asta........DAR DIN PACATE DOAR VISEZ....asta este ....AM VRUT DEMOCRATIE ...avem democratie......:-)))))
    5 1
  • :-??
    si acu crezi ca o sa potoleasca pe cineva cu masina aia? dupa ce ca nu avem strazi si suntem vai mama noastra, mai se lauda si cu seat de 240cp .... ce`or vrea sa demonstreze nush, ca fii sigur ca unu care are bani sa`si ia un M sau mai shtiu yo ce ... il doare undeva k ii vine lui o amenda de cateva milioane ... da ma rog asta`i romania si nu avem noi cum sa schimbam ceva
    1 0
  • cuora
    l0am vazut ieri pe la unirea
    consider ca 240 de cai nu este mult daca chiar se dorea o masina sport se putea alege altceva,
    bine la ce mica este autostrada noastra daca stau sa ma gandesc este ok, adica vine dup tine si poate sa stea pana cand iesi de pe autostrada,
    parca un focus st era mai frumos insa !!!
    1 1
  • andrei
    Leon Cupra
    cum sa fie mai frumos
    asta e unul dintre cele mai frumoase modele de pe piata.
    daca o lasa galbena cum e de la mama natura rupea stilu pe autostrada, iti sarea si in ochi.
    sa o stapaneasca sanatosi.
    astept clipulete pe youtube:m3(sau alte supercar'uri) vs cupra politie
    2 0
  • viorel
    pentru VladP
    daca in "afara" nu ai vazut radare pe autostrada inseamna ca trebuie sa mai circuli pe afara... sunt pline de radare autostrazile de "afara"
    2 1
  • Cristi
    ........
    Le da masina asa de bune la capetele de creta :| .Aia nici nu stiu cum se porneste :|
    1 0
  • Pariu...
    La pariu ca-l rastoarna gaborii pana la sfarsitul verii?!....
    1 0
  • @viorel
    esti amuzant viorele
    1 0
  • Domnule Tembelus Rex revino la realitate cei mai mari interlopi sunt tot din randul politistilor sau in spatele celor mai mari interlopi sta totdeauna un politist asa ca daca lear da munitie de razboi artrebui sa se impuste singuri pt a ne face tuturor o favoare si astfel sar mai starpi si coruptia
    2 0
  • sin valentin
    da da da
    l-am vazut azi pe autostrada la km 21 e super alearga tare numai ca cei care lucreaza pe ea abia stiau sa o porneasca faceau probe la girofaruri si sunete
    1 0
  • nu toti politistii sunt cum crede lumea,.eu am prieteni buyni care lucreaza acolo.romanul este incuiat.nici nu va dati seama cati bani trebuie investiti in politie,.ar trebui sa dea navala hotii la voi in casa cu arme sa vedeti ce nevoie este de ei.ei,adik politistii se risca pentru niste salarii mediocree ca sa aiba lumea liniste.faceti si vopi scoala sde politie si faceti-va politisti
    1 0
  • Fast and furios
    politia
    Mor de ras frate ,pai oare stiu sa mearga cu el , sau sa-i vezi cand se schimba din ture : mama frate tu cat i-ai dat? lol pun pariu ca in 2 luni de la achizitionare il face parf vreun Garcea,,,lol
    1 0
  • polizei 144
    De cand e si monovolumul asta (ca nu stiu la ce catogorie este incadrat) un bolid? In parcarea politiei, stand pe langa Loganurile de 75 cp, o fi mai rasarit, dar pe strazile din ziua de azi, este mediocra.

    Avand in vedere, ca teribilistii se filmeaza pe autostrada soarelui pe la 280-300 kmh,ce rezolvi cu un Seat care prinde maxim 247 kmh...si aia ii prinde in ceva vreme, iar cand il depistezi pe unu cu 200 la ora , trecand pe langa tine, sigur nu il mai prinzi cu 6,4 secunde pana la 100.

    In concluzie, nu mai exagerati atata cu lauda la cutiuta asta, ca innafara de microfonul ala wireless de 2,4 GHZ, nu are nimic special.
    1 1
  • alecstm
    cupra
    Am avut ocazia sa testez Cupra cu 240 HP. O nebunie toata. Consumu e cam mare, dar e o masina sport, e acceptabil.
    0 1
  • aaaaaaaaaa
    ba boilor
    cand ii vad pe retardati ca isi doresc ca politia sa aiba numai din astea...imi vine sa ii scuip.ba retardatilor,astea le iau pe banii vostrii!!!!!
    0 2
  • in o luna maxim, cupra aia o sa aiba jante de tabla.
    or sa le distruga in gropile de pe A2....asta daca nu si le pun pe logan :))))
    1 0
  • politia si seatul:)
    inca o dovada cat de ineficient Loganul de 70mii de euro, bine ca o sa avem la politia seat de cursa...pacat ca nu avem autostrada !!!
    1 0
  • Alexandru
    oare se merita?
    Cu ce ajuta participanti la trafic ca si-au luat politistii masini de 240 CP? pot sa evite cozile de masini sau de ce? mai intai sa ia masuri ca sa functioneze indicatoarele si panourile de atentionare Luminiscente si apoi sa isi i-a masini..Doar la noi la romani se poate asa ceva...
    1 0
  • pentru toti
    toata lumea analizeaza si isi da cu parerea,dar ca sa fii un analist iti trebuie ceva scoala.Voi cata scoala aveti mai analistilor?
    0 0
  • hi,hi,hi
    ha,ha,ha
    Laudabila initiativa, sa aiba si romanii o masina mai de top in dotare, ce sa mai ziceti de Politia Comunitara de la Mogosoaia care au de mult vreo 4 tuareguri in dotare :))
    0 0
  • ingprofdrdoryn
    Adevarul este ca le trebuie... mare pacat insa ca or sa-l infiga repede in vreun pom.
    0 0
  • prolaw
    exemplu de urmat....
    ....asa ar trebui s.a faca toate reprezentantele auto "serioase" din Romania, s.a doneze cate un "exemplar" cu patru roti ce detine o herghelie de cai sub capota,pt. a nu mai vedea militieni p capota masinilor puternice.....
    0 0
  • Muahaha
    Ce sa zic
    in loc sa repare autostrada si s-o semnalizeze corespunzator + nu ai loc unde sa te usurezi, nu ai unde sa limentezi, nu ai telefoane de urgenta, hotii fura indicatoarele sistematic(pe aia nu ii vaneaza nimeni cu Cupra? sic!) adica mai pe scurt aia nu e autostrada cat e pamantul... cat despre "pe dincolo" adica in Germania pe Autobahn sunt radare dar majoritatea sunt in zonele cu limitari dar politia nu te opreste degeaba ca la noi, vorba aia...in mijlocul unui drum circulat la viteza f. mare. si ii opreste tot pe aia cu loganul (lol) ca bastanii tot asa vor merge-apropos ar trebui introdusa amenda procentaj din venituri ca in Suedia de ex si poate atunci mai vedem vreo diferenta
    0 0
  • malcea
    are si xenon !
    0 0
  • IO MAN
    OARE
    OARE SE MERITA ATATEA DISCUTII, MAI ALES CAND VIN DIN PARTEA UNOR NEAVENITI CARE PUR SI SIMPLU NU AGREEAZA EI POLITIA ! DAR ATUNCI CAND AU SI EI NEVOIE DE POLITIE NU MAI STIU PE UNDE SA INTERVINA......PACAT K TRAIM INTR-O ASEMENEA TARA,PACAT K UNII FAC UMBRA PAMANTULUI DEGEABA,ASTA E, AICI S-A AJUNS....SI PT "UNII", SA STITI DOMNILOR DRAGI K MAI SNT SI POLITISTI CARE PUN SUFLET IN CEEA CE FAC SI NU "BOTUL", CUM SPUN UNII DINTRE DVS
    1 0
  • gabori printre gabori
    nu spune nimeni ca toti gaborii sunt corupti.. cunosc si eu politisti, fosti colegi de altfel... aici nu ne adresam decat politiei rutiere si modul stupid in care spun ei ca fluidizeaza traficul... te opresc ei ca ai depasit viteza limitata la 50(!!!!) pe o panta cu sens dublu la urcare pt ca depasesti o rapciuga de camion dupa care curge fumul ca la balamuc... ai drumuri "europene", viteza este limitata la 100km/h, dar eu ziua fac 50km in 45 min... dle IO MAN, incearca sa prinzi contextul, nu te avanta cu comment uri in afara subiectului...
    0 0
  • O fi venit vremea casarii la Passat-uri si astia de la Porsche vor sa isi asigure un loc in fata la licitatia urmatoare, de aia incearca sa ii obisnuiasca pe politisti cu masinile lor.

    Bani aruncati pe geam. Daca Politia nu are autoritate in fata infractorilor, unul sau 1000 de Cupra nu vor schimba nimic in afara de bugetul de la Interne si profitul unor straini.

    Autoritatea si respectul vin din schimbarea mentalitatii si a modului de actiune a unui politist si atunci cand vor avea asta politistii vor putea sa isi faca treaba si cu Sandero de 1,2 litri.
    0 0
  • So what ?
    Nu cred k este cel mai rapid model. Cu ocazia zilei de 1 Mai in am observat ca cei din judetul constanta au ca si masini de politie BMW seria 5 .
    0 0
  • Date care ar trebui sa fie secrete...
    Ar trebui ca detalii de tipul frecventa microfonului wireless sa fie confidentiale (pentru amatorii de bruiaj de exemplu...)
    0 0
  • 247 Km/H?
    Minte de militieni !!!
    D-lor politisti nu cred ca este cazul sa transformam autostrazile (soselele) tarii in piste de intrecere. Nu asta este metoda de ai impiedeca pe vitezomani sa alerge. Dupa cum ganditi d-va ar trebui sa fiti dotati cu masini de formula 1 iar agentii d/vs sa fie piloti de curse. Nu in felul asta trebuiesc cheltuiti banii publici! Poate va mai ganditi. Poate Ministrul de Interne va citi aceste randuri si isi va da seama ca politia isi bate joc de popor cu asemenea stire.
    0 0
  • Silverblade
    politia e inima tarii...
    ...daca nu bate intr-una, nu merge treaba!

    @eu
    Nimeni nu zice ca nu e nevoie de politisti, problema e ca tocmai atunci cand e nevoie de ei nu sunt de gasit. Sau daca totusi apar il protejeaza pe infractor si nu victima. Nu intotdeauna, dar de cele mai multe ori... din pacate!
    0 0
  • iulian
    politit & 2fast2furios =))
    Ei spuneti ce bucurosi sunt aia car eo conduc:)) cum urca in a viteza sa vada cat poate masinutsa:)) dar are politia romana bani de benzina ptr asa ceva?=)) pak de masina:))
    0 0
  • florin
    l-am vazut
    Pe 3 mai la intoarcerea de la amre am vazut Seatul de politie:D
    0 0
  • mhm
    pana ce se invata cum sa mearga cu el o sa mai treaca juma de an...oricum initiativa e buna k sa mai tina pe loc pe smecherii cu masini tari, dar cum politia de la noi se stie cum este , cam degeaba au masina asta....acu sa nu zica politia k nare masina pt o liniuta cu baietii pe autostrada ;)
    0 0
  • andrei007
    in sfarsit
    In sfarsit ceva mai bun
    nu numai hargurile alea de loganuri care daca era politia intr-o actiune de urmarire ramaneau de cel urmarit....................................
    0 0
  • noname
    pt toti cei care se cred mai buni
    voi chiar credeti ca toti miletieni au loganuri sau nu au deloc masini?(mai sunt si capete de creta!!:))) sunt destui care au masini mai performante decat o sa aveti voi vreodata. iar la faza cu ak-47 e pe buna dreptate. si acum pt "aaaaaaaa"(care dupa parerea mea e boul suprem): in celelalte tari nu e la fel? tot pe banii publici sunt luate masini dar vad ca nu comenteaza nimeni, si inca ce masini!!! nu loganuri de 2 lei. numai bine!!!
    0 0
  • O fi din acela de 80 mii EUR?
    "O fi din acela de 80 mii EUR?"

    Nu, ala e Logan. :D
    1 0
  • IO MAN
    Esti frustrat sau politist de tipi in halul asta? (ma refer la majuscule, litere mari, initiale in caz ca n-ai inteles) De ce uraste lumea politistii? asta e o intrebare la care-ti poate raspunde si un copil de 5 ani. Uite unul din motive: Ii gasesti oriunde cand n-ai nevoie de ei si cand cauti unul "baga stilul fluture in 3 bazine de cacat cautand mobilul crimei ca sa dea apel" si nu e de gasit
    0 0
  • noname
    pt gheo
    nu sunt nici una nici alta dar pe buna dreptate la faza cu masinile nu e chiar asa. cunosc destui politisti care au masini nu loganuri. si inca ceva: politistii nu se baga(nu sunt de gasit) pentru ca legea nu ii apara cum ar tb. cel putin asa cred. un exemplu: cati nu ai vazut cum ii injura in strada pe politisti!! au patit ceva? nimic! doar o amenda!!
    0 0
  • manucu spamia
    BAIETI CUPRA ARE 240 CAI DAR DACA ESTE PENTRU POLITIE VINE MODIFICAT I SE MAI ADAUGA MINIM 50 CAI ASA CA NICI PORCHE NU TRAGE CA ASTA EU AM UN TOVARAS SPANIOL CARE SI LA TUNAT PANA LA 319 CAI UN CUPRA BENZINA A ZIS CA NICI M-URILE SAU PORCHE NU II STA IN FATA ASA CA TACETI NAIBII DIN GURA
    0 1
  • MANUCU SPANIA
    INCA CEVA EU AM FACUT CU LEONUL MEU FR DIESEL 170 CAI MOTORINA TDI ESTE FENOMENALA DACA BAG 1800 EURO IL RIDIC LA 219 CAI AR FI DEJA AVION UN BMW SERIA 7 CARE ERA PE BENZINA MOTOR 4000NA MARAIT MAM FACUT DE LA 80 LA ORA PANA LA 190 ORA ASA CA LUATIVA LEOANE CA SUNT BUNE DE TOT AU O STABILITATE IN CURBE DE NU VA VINE SA CREDETI SI GREUTATE DE LA 1400 DE KILE E PLUMB PE STRADA
    0 1
  • prietene
    "prietene"... tu sti de masini cum stiu eu de avioane.Daca si spus ca ai un leon fr DIESEL 170 cp. ok. Atunci dece mai spui ca e "MOTORINA,TDI"....??????????????...Oare crezi ca noi avem carutze..??? nu stim ca DIESEL.. e motorina sau TDI ????-ok eu am xxxxxxx 2.0d oare pe ce merge...?...cred ca pe cherosen
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru