Politia Romana

Luni, 18 Aprilie 2022 | Intern

Poliția Română: Peste 400 de șoferi amendați pentru conducere agresivă, în prima lună de la noile măsuri

Nu mai puțin de 450 de șoferi au fost amendați pentru conducere agresivă, în prima lună de la intrarea în vigoare a normelor legale care sancționează comportamentul agresiv în trafic, susțin reprezentanții Poliției Române.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Intern

Poliția Rutieră vrea sancțiuni mai dure pentru vitezomani și pentru șoferii agresivi în trafic

Codul rutier din România ar putea fi revizuit până la sfârșitul anului. Acesta ar putea aduce sancțiuni mai dure pentru șoferii cu un comportament agresiv în trafic. Propunerea modificării codului rutier a fost inițiată de către Poliția Română.
Marti, 24 August 2021 | Intern

Record de viteză pentru o autostradă din România: radarul a surprins un șofer cu 288 km/h

Un radar al Poliției Rutiere a înregistrat duminică o viteză record în România - 288 de kilometri la oră, pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu.
Joi, 05 August 2021 | Intern

Poliția Română pregătește sancțiuni mai dure pentru șoferii cu un "comportament agresiv" în trafic

Poliția Română pregătește o serie de măsuri împotriva conducătorilor de vehicule care au un "comportament agresiv" în trafic. Aceștia ar putea rămâne fără permisul de conducere chiar și pe o perioadă de 120 de zile.
Joi, 05 August 2021 | Intern

Poliţia Română: “Numărul accidentelor grave a scăzut în 2021, dar numărul deceselor este în creştere”

Poliţia Română a transmis că, în primele şapte luni ale anului, s-au produs 2.586 de accidente, soldate cu decesul a 932 de persoane şi rănirea gravă a altor 2.004. În 2019, au fost 4.421 de accidente, soldate cu decesul a 894 de persoane.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Intern

Poliţia Română: “Numărul accidentelor rutiere produse pe autostrăzi a scăzut cu 43% în această vară”

Numărul accidentelor rutiere produse pe autostrăzi în această vară a scăzut cu 43%, iar cel al persoanelor decedate în astfel de accidente cu 47%, potrivit unui comunicat emis de Poliția Română.
Joi, 27 August 2020 | Industrie

Oficial: asigurarea RCA devine valabilă și în format electronic, iar șoferii nu mai riscă amenzi pentru lipsa copiei tipărite

Șoferii vor putea prezenta la control și varianta electronică a poliței de asigurare RCA, potrivit unui proiect aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară care va fi publicat în Monitorul Oficial. Poliția Română a confirmat “vestea bună”, după ce transmisese pe Facebook că legea actuală obligă șoferii să aibă polița în format tipărit.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Intern

Operațiunea Speed Marathon în România: 13.000 de mașini controlate, 8.190 de amenzi și 481 de permise reținute

Autoritățile au anunțat rezultatele operațiunii Speed Marathon, care a avut loc miercuri în toată țara. Polițiștii români au controlat 13.000 de mașini, au aplicat 8.190 de sancțiuni contravenționale și au reținut 481 de permise. Operațiunea s-a desfășurat în toate statele UE.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Intern

Proiect de lege: șoferii pot scăpa de 2 puncte de penalizare dacă vizionează filme educative ale Poliției

Șoferii vor putea să scape de două puncte de penalizare în urma abaterilor din trafic doar prin simpla vizionare a unor filme educative realizate de Poliția Română, se arată într-un proiect de lege. Filmele educative vor prezenta consecințele grave ale neatenției în trafic sau ale comportamentului neadecvat la volan.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Economic

Renault ia fața Volkswagen și va livra mașini Poliției Române: 5.600 de unități în valoare de 50 de milioane de euro

Renault va livra Poliției Române 5.600 de mașini în valoare de aproape 50 de milioane de euro, după ce a câștigat o licitație în calitate de unic ofertant.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Intern

Aproape de un nou contract cu statul: Renault vrea să furnizeze Poliției 5.600 de mașini pentru 51 de milioane de euro

Renault a depus singura ofertă în cadrul unei licitații a Poliției Române pentru achiziția unui număr de 5.600 de mașini, în următorii 2 ani. Valoarea contractului este estimată la 230 de milioane de lei (circa 51 de milioane de euro).
Marti, 20 Octombrie 2015 | Intern

Mașini noi pentru Poliția Română: uitați de Logan-uri albe și fiți atenți la Volkswagen Polo

Poliția Română a anunțat achiziția unei flote de 400 de mașini noi. Oamenii de ordine vor conduce exemplare Volkswagen Polo în locul vechilor Dacia Logan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Octombrie 2013 | Intern

Poliţia Rutieră: "Am dori să avem câte un agent în fiecare intersecţie din Capitală"

Toma Olaru, Comisar-Şef la Poliţia Rutieră, a declarat că ar dori să aibă un agent în fiecare interesecţie din Bucureşti. Mai mult decât atât, acesta promite că poliţiştii vor renunţa la practica radarelor amplasate după viraje.
Vineri, 02 August 2013 | Intern

România: Poliţia Rutieră poate detecta în trafic un vehicul furat

Poliţia Autostrăzi beneficiază, începând de astăzi, de un dispozitiv capabil să detecteze în timp real un autovehicul furat prin citirea numărului de înmatriculare şi căutarea acestuia în baza de date a vehiculelor furate.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Intern

Proiect de lege în dezbatere publică: Poliţiştii vor să-i lase fără permis pe şoferii care nu-şi plătesc amenzile

Propunerea MAI de modificare la Legii Circulaţiei pe drumurile publice din România este în dezbatere publică. Printre schimbările propuse se numără amenzile mai mari pentru anumite contravenţii, supraveghere audio şi video pentru examenul auto şi altele.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Siguranta

15 lucruri pe care nu le ştiai despre accidentele auto

Automarket publică astăzi o statistică neagră a accidentelor auto din lume şi din ţara noastră. Ele oglindesc cât de prost stă România la capitolul prevenirea tragediilor rutiere.
Luni, 09 Iulie 2012 | Intern

Poliţia Română primeşte un Toyota Avensis facelift

Toyota a predat un Avensis facelift Direcţiei de Poliţie Transporturi care va fi folosit pentru supravegherea aeroporturilor Băneasa şi Otopeni.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Intern

Poliţiştii români vor avea microfoane pentru a înregistra discuţiile cu şoferii

În încercarea de a combate tentativele de mită, Poliţia Rutieră îşi va echipa agenţii cu microfoane wireless care înregistrează discuţiile cu şoferii pe care îi opresc aceştia.
Luni, 22 August 2011 | Intern

Codul Rutier se înăspreşte din toamnă: şoferii violenţi ar putea rămâne doi ani fără carnet

Codul Rutier va primi o serie de modificări din toamnă. Printre acestea se numără şi o reglementare care va pedepsi şoferii violenţi, care agresează fizic alţi participanţi la trafic.
Vineri, 14 Ianuarie 2011 | Intern

OFICIAL: Limita de viteză legală a crescut la 70 km/h în 88 de localităţi din România

Limita de viteză legală a fost crescută în 88 de localităţi din România.

Tag-uri similare

Romania, Seat, Mitsubishi, Cupra, Leon, politie, amenda, politia rutiera, politia, Politia Romana
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru