Poliţia Română primeşte un Toyota Avensis facelift

de Bogdan Mirică
Luni, 09.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a predat un Avensis facelift Direcţiei de Poliţie Transporturi care va fi folosit pentru supravegherea aeroporturilor Băneasa şi Otopeni.

Poliţia Română se bucură de o atenţie specială din partea importatorilor auto autohtoni. Cel mai nou brand care şi-a asociat imaginea cu cea a forţelor de ordine locale este Toyota. Japonezii au decis să ofere Direcţiei de Poliţie Transporturi, Serviciul de Poliţie Aroporturi, un Avensis facelift, lansat recent în România.

Sedanul va fi folosit de autorităţi pentru o perioadă de trei luni pentru supravegherea activităţilor specifice din zona aeroporturilor Băneasa şi Otopeni. Noul Avensis a fost deja îmbrăcat în hainele poliţiei şi se pregăteşte să se achite de îndatoriri. Maşina este propulsată de un motor diesel de 2.2 litri şi vine în Echiparea Executive.

Toyota România a publicat deja pe contul său de Facebook o imagine a exemplarului donat Poliţiei Române.

Comentarii (16)

  • La Iasi, Politia Rutiera a primit deja o Toyota Avensis facelift si un yaris... frumusele chiar cu marcajul politiei si mai ales cu luminile de pe ele. Sunt date de prin mai...
    15 3
  • Pinguinul_nuclear
    Se pare ca si politisti si-au dat si ei seama ca trebuie sa aiba in dotare masini fiabile.Desi mi se ciudat ca ei sa isi cumpere Avensis,cand putea bine mersi sa isi cumpere o Corolla.
    7 36
  • Urata masina. Plastic mai ieftin ca in Toyota gasesti doar in Logan. Stiu ca o sa sariti toti cu fiabilitatea si motorul asiatic net superior celui frantuzesc si tot asa. Dar diferenta de pret oare se merita?
    23 23
  • Diferenta de pret nu doar ca "se merita", ci e acolo pentru multe alte calitati ale masinii, nu doar pentru plastic.

    Plusul de siguranta merita? Poti pune la Logan 9 airbaguri? Structura de 5 stele?
    Plusul de confort merita? Poti pune la Logan clima automata, ESP, cutie automata... si altele?

    Pana la urma clientul decide daca merita sau nu. Banui ca nu degeaba Toyota, VW si Ford sunt acolo in frunte la nr de clienti si masini vandute, fata de cele frantuzesti si italiene.

    Toyota e in aceeasi gama de pret ca VW, Ford, Mitsubishi si altele pe merit. Uitati-va la preturile tripletei frantuzesti - Reno, Citroen, Pejo. Sunt aproape identice cu cele japoneze, dar au politici de discount pentru ca nimeni nu le cumpara la pretul de lista. Si cu toate astea sunt departe de volumele celorlalte. Calitatea, siguranta si confortul costa.
    18 8
  • zarnesteanu
    Asta-i tot ce-i lipsea politiei! O masina lenta, puturoasa si "fiabila" doar pentru cine mai crede in "calitatea" japoneza. Sa speram ca n-o sa le pice transmisia exact atunci cand ii arde la buza.

    Pe de alta parte e o masina atat de stearsa si de anosta incat poate fi folosita cu success la misiunile de supraveghere. Se confunda cu peisajul, si chiar daca o vezi, privirea nu ti se opreste in nimic. Treci mai departe ca si cum ai vazut un stalp sau un bolovan.

    Ar trebui deasemenea sa puna o inscriptie vizibil, undeva la exterior: "Chiar daca masina e japoneza, coeficientul nostru de inteligenta e net superior".
    14 25
  • @Pinguinu_nuclear. Si VW Vento-urile au fost fiabile. In Iasi inca mai sunt in uz vreo doua Vento-uri in uz, iar o parte buna din cele care nu mai sunt folosite, au iesit din cauza accidentelor in trafic.

    Cred ca mai degraba au tinut cont de pret cand au achizitionat Toyotele.
    Nu este exclus sa fi primit un discount frumusel doar pentru a intra in dotarea politiei. E o modalitate buna de marketing datorita faptului ca Politia este foarte vizibila in trafic.
    12 4
  • Cristi
    Asta le lipsea! Oricum, singura lor indeletnicire este aceea cu radarul. Altceva nu stiu. Traficul auto este plin de mitocani care nu folosesc semnalizarea, parcheaza aiurea, vorbesc la telefon in timpul mersului, etc.
    6 0
  • Vasilica
    Sunt eu nebun sau nimeni nu a citit cele 3 raduri care zic asa "Sedanul va fi folosit de autorităţi pentru o perioadă de trei luni ". De ce achizitii vorbiti voi. Este o masina de test probabil in vederea achizitionarii unui lot
    7 0
  • Conform tuturor comunicatelor de presa, aceste masini sunt date in comodat, deci politia a investit doar pentru inscriptionare si griofar...


    Din punctul meu de vedere, cu cat mai multe masini ale politiei in trafic, cu atat mai bine, sa mai taie din elanul "zmeilor" ...


    @Cristi... scrie undeva in lege ca nu au voie sa stea cu radarul prin ce boschet doresc ei?

    Datoria ta e sa respecti legea, a lor sa te prinda cand o incalci.

    In rest, discursuri mioritice...
    11 3
  • Poliţie Transporturi primeste masina prin contract de imagine .........un fel de reclama ......
    6 0
  • Umbrarescu
    Da corect este o imagine nemaipomenita militia pe drumurile patriei.NU ne trebuie autostrazi si sosele ne trebuie cat mai multa militie.
    Sper ca nu va mai intrebati de unde apar regii asfaltului
    5 3
  • AndreiRN
    Buna alegerea dar observ ca nimeni nu isi da seama de faprul ca toata populatia romaniei plateste pt aceasta masina.
    Un joc de contabilitate foarte frumos.
    7 10
  • dupa cum zice si dumbrava andrei, in Iasi, politia rutiera deja se bucura de ea de mai bine de 3 luni
    1 0
  • "Avand in vedere tipului de client caruia i se adreseaza acest model, Toyota a insistat ca masina sa fie condusa doar de agenti de circulatie in pragul pensionarii".
    Glumesc.;)
    6 0
  • Nu am aflat sa se fi dat in dotare la uniforma politistelor papuci sau ce are protejata din imagine in picioare. P.S. La ce bucati se freaca de coclo colo la aeroport puteau sa o pozeze pe una mai...altfel.Si fara burta.
    1 0
  • dan 72
    ....degeaba vorbiti daca nu ati avut vreodata o TOYOTA;doar cei ce au avut sau au condus mult timp oTOYOTA stiu ce reprezinta cu adevarat aceasta marca,parerea mea umila......
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru