Leon Cupra

Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Acesta este noul Cupra Leon: modelul de performanță oferă până la 310 CP și poate fi comandat și în versiune plug-in hybrid

Cupra a prezentat noua versiune de performanță a modelului de clasă compactă Leon. Pentru prima dată, Cupra Leon va fi disponibil într-o versiune plug-in hybrid cu 245 CP, dar și într-o variantă de top cu 310 CP.
Marti, 11 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitoarea generație Cupra Leon: hot hatch-ul va avea versiune plug-in hybrid și va fi prezentat în 20 februarie

Cupra Leon, hot hatch-ul de clasă compactă dezvoltat de divizia de performanță Seat, va fi prezentat oficial în 20 februarie. Modelul va fi disponibil și într-o variantă plug-in hybrid cu 245 de cai putere.
Luni, 07 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Seat Leon Cupra primește o actualizare: compacta iberică dezvoltă acum 290 CP

Seat a actualizat varianta de performanță din gama Leon. Noul Leon Cupra anunță acum 290 CP, un consum mixt de 6.6 litri la sută și un timp 0-100 km/h de 5.7 secunde.
Marti, 17 Iunie 2014 | General

Seat pregăteşte un Leon cu care să recâştige titlul de cea mai rapidă maşină cu tracţiune faţă de la Nurburgring

Echipa tehnică a celor de la Seat lucrează deja la un Leon Cupra cu care să recâştige recordul la Nurburgring pentru automobile cu tracţiune faţă, titrează englezii de la Auto Express.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Tuning

Abt a creat un Seat Leon Cupra R de 310 CP

Tunerii de la Abt şi biroul elveţian Seat au creat o versiune de 310 CP a lui Seat Leon Cupra R. Aceasta va fi produsă în doar 200 de exemplare.
Duminica, 28 Martie 2010 | Tuning

Seat Leon Cupra R by JE Design: ibericul supradotat

JE Design a prezentat publicului viziunea proprie asupra lui Leon Cupra R. Cu ajutorul unui pachet de performanta modelul iberic produce 330 CP si dezvolta un cuplu motor de 420 Nm.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Modele noi

GALERIE FOTO: 45 de imagini cu noul Seat Leon Cupra R

Seat a publicat astazi o galerie foto completa a noului Leon Cupra R, unul dintre cele mai puternice derivate ale modelului compact spaniol.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Motorsport

Seat Ibiza, Leon si Exeo vor debuta in Raliul Cataluniei

Modelele Seat Ibiza Bocanegra, Leon Cupra si Exeo vor deschide drumul in cadrul Raliului din Catalunya. Seat colaboreaza cu organizatorii acestui raliu de 18 ani.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Tuning

Seat Leon Cupra facelift a primit un kit de tuning de la JE Design

Facelift-ul lui Seat Leon Cupra a primit atentie din partea celor de la JE Design, care i-au creat un kit de tuning. Modelul dezvolta 285 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5.9 secunde.
Joi, 11 Iunie 2009 | Modele noi

Noul Seat Leon Cupra R va avea motorul lui Scirocco R

Seat va prezenta noul Leon Cupra R la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul este echipat cu propulsorul TFSI de 2.0 litri al lui Volkswagen Scirocco R.
Joi, 07 Mai 2009 | Modele noi

PREMIERA: Iata noul Seat Bocanegra de serie!

Seat a lansat astazi la Salonul Auto de la Barcelona versiunea de productie a conceptului Bocanegra. Acesta va fi animat de un propulsor 1.4 TSI in variante de 150 si 180 de cai putere.
Miercuri, 06 Mai 2009 | Modele noi

Cele mai importante premiere ale Salonului Auto de la Barcelona

Dacia, Seat si Opel vor fi actorii principali in cadrul Salonului Auto de la Barcelona. Noile Sandero Stepway, Insignia OPC, Leon Cupra facelift si Ibiza FR vor atrage blitz-urile jurnalistilor prezenti la eveniment.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Mai 2009 | Modele noi

EXCLUSIV: Dacia Sandero Stepway, primele imagini ale crossover-ului

Dacia va lansa maine, in cadrul Salonului Auto de la Barcelona, primul crossover din istoria sa: Sandero Stepway. Modelul roman este o reinterpretare a versiunii Stepway vanduta de Renault in Brazilia.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Dacia, Opel, Fiat, VW, productie, Salon Auto, Seat, WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru