Seat Ibiza, Leon si Exeo vor debuta in Raliul Cataluniei

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 01.10.2009
Modelele Seat Ibiza Bocanegra, Leon Cupra si Exeo vor deschide drumul in cadrul Raliului din Catalunya. Seat colaboreaza cu organizatorii acestui raliu de 18 ani.

SEAT va fi masina oficiala a Raliului din Catalunya din cadrul campionatului WRC. Constructorul spaniol de automobile le va oferi oficialilor 86 de masini de asistenta tehnica pentru etapa care va avea loc intre 1 si 4 octombrie. Modelele oferite in acest an sunt Seat Ibiza Bocanegra, Seat Leon Cupra si Seat Exeo. Traseul este compus din noua etape, care vor fi parcuse de doua ori fiecare. In cadrul acestui raliu va debuta un echipaj din Romania, format de Edwin Keleti si Victor Ponta, care vor concura pe un Renault Clio R3 Maxi, cu numarul 99.

Seat colaboreaza cu organizatorii Raliului din Catalunya de 18 ani, chiar din momentul in care aceasta a devenit competitie inregistrata in campionatul WRC. Modelele Seat oferite organizatorilor vor deschide drumul pentru concurenti si vor verifica daca toate masurile de siguranta au fost luate in mod corespunzator si pentru a valida probele speciale de concurs.

Primul model Seat care va parcurge traseul este EXEO TSI, echipat cu un motor de 200 CP, care va fi deschizatorul de drum. Cea de-a doua masina va fi Leon Cupra, echipat cu un motor de 240 CP, iar cea de-a treia masina va fi Ibiza Cupra Bocanegra, care este echipata cu un motor de 180 CP.

Modelul Ibiza Bocanegra va fi pilotat de Joan Vinyes, pilotul din Andorra care a castigat prima editie a supercupei Seat Leon ,disputata in anul 2002.

Via | Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru